KÖK HÜCRE İLE KALICI GENÇLİK

Kendi geliştirdiği yöntemle yağ hücre transferi işlemini uygulayan Prof. Dr. Karacalar, bu yöntemi şöyle anlatıyor...

Yaşlanmanın etkilerini durduran yöntemler arasında en etkili olanı kök hücreden zengin yağ hücresi enjeksiyonu. Son araştırmalar erişkin kök hücrelerin insan bedeninde en bol olarak yağ dokusunda olduğunu gösteriyor. Yağ dokusu aynı miktardaki kemik iliğinden bin kat daha fazla kök hücreye sahip. Bu bulgular bir anda yağ hücrelerinin ne kadar değerli olduğunu bize gösterdi. Bütün bilimsel çalışmalar kök hücreler ile ilgili potansiyeli açığa çıkarmıştır. Bu inanılmaz hücreler insan bedenindeki tüm dokulara dönüşebilmektedir. Kendilerini sonsuz klonlayabildiği için ölümsüzdürler.

35 YAŞINI GEÇENLERE ÖNERİLİYOR
Tek başına kök hücre terapisi, gençleşme için henüz sınırları tam belirlenmiş olmasa da kök hücreden zengin yağ hücre enjeksiyonları gençleşmenin ya da yaşlanmayı geciktiren uygulamaların en başında yer alıyor. Verilen yağların kalmadığı ya da yüzü şişirdiği ile ilgili genellemeler, kök hücreden zengin yağ hücresi enjeksiyonları için doğru değildir. Doğru teknik yüzün bozulmuş geometrisini düzeltir, yüzü şekillendirir, yeniden onarımı harekete geçirir ve yapısal destek verir. Kişinin kök hücreden zengin yağ hücrelerini çok hassas bir şekilde alıp, ihtiyacı olan bölgelere daha fazla olmak üzere bütün yüze bal peteği tarzında enjekte edilmelidir. 35 yaşını geçen herkesin koruyucu ya da tedavi edici amaçlı bu enjeksiyonları yaptırmaları uygundur.

Yüz ve bedendeki yaşlanma belirtilerinin birinci nedeninin hacim kaybı ve kalan hacmin yer değiştirmesi olduğu biliniyor. Deri, deri altı dokusu, yağ dokusu, kaslar ve hatta kemik, yaş arttıkça hacim kaybına uğrar. Zayıfladığımız zaman giysilerimizin üzerimizden dökülmesi gibi, derimiz de bol gelmeye başlar, katlanır ve kırışır. Boşalan, hacmini kaybeden meme dokusu sarkar. Hacmini kaybeden kalça dolgunluğunu kaybeder ve çevrede yalancı sellülitlere neden olur. El sırtı boşalır, tendonlar ve damarlar görünmeye başlar. Hacmini kaybeden kaşlar bile yerçekimine direnemez. Bizim geliştirdiğimiz yöntemle dışarıdan hiçbir yabancı maddenin karışmadığı ve yağ hücrelerinin oldukça hasarsız olarak alındığı yöntemle yağ hücrelerinin transferi yapılıyor. Bu yöntem ile kök hücreden zengin yağ hücreleri volumetrik yüz ve beden gençleştirme sağlamaktadır. Kollajen üreten fibroblast nakli için kişiden alınan hücreler laboratuvar ortamında çoğaltılarak hastaya verilmektedir. Bu işlemi GMP (Uluslararası Üretim Kalite Belgesi) onayı almış laboratuvar ortamında yapıyoruz.


 

anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE