YENİ YILDA NE GİYSEM?..

Modacılar geçen yıl olduğu gibi bu yılda kırmızıdan vazgeçmiyorlar. Ancak  tutkunun rengi bu sene kendi başına oturmuyor tahta ve mor da bu yılın modası içinde kendisine önemli bir yer ediniyor. Ancak morun tek başına değil, kırmızı ile birlikte kullanılacağını hatırlatmakta fayda var.

Davetlerde kıyafet seçerken uzun ve ağırbaşlı abiyeler yerine; kısa, daha eğlenceli, pop abiye ya da avangarde denilen ve daha sıra dışı çizgileri tercih edebilirsiniz.

Çok ince yapılı değilseniz, modacılar bu sene sizden yana tüyolar geliştirdi. Örneğin, kabarık etekler 2111’de  pek revaçta değil. Üst taraflarda daha geniş volume’ler düşünüp, baseni daraltmamız gerekiyor. Yani kısa ve dar kalem etekler, 1960’lı yılların kalem etekleri gibi, daha kadınsı, daha feminen çizgiler ön planda.

DEKOLTENİZ BACAKTA OLSUN
En sevdiğiniz dekolte türü göğüs dekoltesi olsa da bu yıl dekoltenizi bacaktan yana kullanmanızı öneririz. İsterseniz kararında bir sırt dekoltesi de sizi gecenin gözdesi yapabilir.

BUNLARI YAPMAYIN
- Çok parlak ve şatafatlı kıyafetler giymeyin.
- Bulduğunuz her şeyi takıp takıştırmayın.
- Kendinizi karartmayın. Siyah cazip bir tercihtir, ancak unutmayın bu işin kolayına kaçmak olarak da algılanabilir. En azından aksesuvarlarınızda renklere yer verin.
- Cilt bakımınızı son güne bırakmayın!
- Şık görünmek adına hiç üşümeyecekmişsiniz gibi giyinmeyin. Kimse yeni yılı hastalıkla karşılamak istemez.

TÜYLER, TAŞLAR VE KRİSTALLER...
Bu yıl taşlar yine aksesuarların vazgeçilmezi. Parlak kristaller, taşla birlikte kuş tüyleri gibi otrişler de kullanılabilir. Kürk kullanmayı düşünüyorsanız da, bunu yapay olandan yana yapmanızı öneririz.

İri yüzükler yine moda. Boyun bölgesinde kullanacağınız büyük takılar, yılbaşı süsleriyle birlikte sizi yapaylaştırabilir, ancak büyük bir yüzük zarif bir seçim olabilir.


                

 

anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE