YÜZÜMÜZ VÜCUDUMUZUN DA AYNASI

Yüzünüzde çıkan lekelerin, sivilcelerin, kırışıklıkların, benlerin, sağlık durumunuz hakkında mesaj gönderdiğini ve bu mesajı dikkate almak gerekiyor. Yüzde yaşanan sorunların yüzeysel tedaviyle giderilmesi, alta yatan sorun çözümlenmedikçe tekrar ortaya çıkabiliyor.

ORGANLARIN YARDIM İSTEĞİ YÜZÜN NERESİNE YANSIYOR?
Yüz bölgesinde iki kaş arasına karaciğer, alın çevresine kalın bağırsak, şakaklara safra kesesi, yanaklara akciğer, burnun ucuna kalp, alt çeneye kadınlarda rahim, kenarlarına yumurtalıklar, erkeklerde ise prostat ve testisler, kulaklara ise böbrekler yansıyor. Yanaklarda kırmızı lekeler varsa akciğerlerde iltihaplı bir durum, kahverengi lekelerin akciğerlerde fazla kuruluk olduğu, alt çenedeki et bezlerinin yumurtalıklarda miyom ya da kist, sivilceler ise rahimde iltihaplanmaya neden oluyor.

Bir organda yaşanan sorunlar, ağrılar, sivilceler, benler aracılığıyla yüze haber veriyor.

YÜZE NASIL YANSIYOR?
Organların yüzün uygun olan bölümlerine yansımasında özellikle renkler çok önemli. Eğer yüzün o bölgedeki rengi kırmızıysa iltihaplı bir durumun söz konusu olduğuna, kahverengi ve siyah ise vitamin ve minaraller bakımından araştırılması gerekiyor. Çenede çıkan sivilceler kadın hastalıkları ile ilgili sorunlar olabileceği, kaşların arasında çıkan kırmızı leke ve sivilceler ise karaciğerle bağlantılı olduğunun sinyallerini veriyor.

İnsan bedeninde özellikle yüzde bulunan kahverengi lekeler, kuruluk enerjisi yoğunluğunun göstergesi oluyor ve bu durumun organlarda daralma, sıkılma, küçülme yaratıyor. Kırmızı lekeler, sıcaklık enerjisi yüksekliğinin ve iltihaplanmanın olduğunu, benler ve siyah lekeler soğukluk enerjisi fazlalığını, et benleri ve sarı lekeleri ise nem enerjisinin çokluğunu gösteriyor ve bu durum organlarda şişme, ödem, kist yaratıyor.

anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE