CİLDİNİZ "AŞIK OLMUŞ GİBİ" PARLASIN! NASIL MI?

Rönesans yönteminde çok özel karışımlar cilt altına enjekte ediliyor. Bu yöntemde kullanılan ürünler, sağladıkları kolaylık, tedaviye uyum ve üstün antiaging etki ile estetikte bir devrim niteliğinde oldukları için isimlerini Rönesans döneminin ünlü ressamlarından almışlar: Raffaello, Tiziano ve Michelangelo…
 
RAFFAELLO, 25 YAŞ SONRASI İÇİN 8 AYRI ANTİAGİNG AKTİF MADDEYİ BİR ARADA İÇEREN İLK VE TEK KOKTEYL
Raffaello Hyaluranic asit, Pinus pinaster, Resveratrol, Glutatyon, Antioksidan kompleksi, Aminoasitler, Bakırpeptid ve B grubu vitaminlerden oluşan bir kokteyl. 25-35 yaş arasında kullanılıyor, hidrasyon ve parlaklık sağlıyor, cildi besliyor. Yüz, boyun, dekolte, eller, ayaklar, göz altı morlukları ve saç köklerinde etkili.
 
TİZİANO, 35 YAŞ SONRASI İÇİN 10 AYRI ANTİAGİNG AKTİF MADDEYİ BİR ARADA İÇEREN İLK VE TEK KOKTEYL
Tiziano Omega CTP kompleksi, Organik kök hücreleri, Resveratrol, Bakır peptid, Kollajen, Hyaluranic asit, Omega 3, 6, 9 ve aminoasitlerden oluşan bir kokteyl. Genellikle 35 yaştan sonra bu maddeler vücut tarafından üretilemediği için ince çizgiler, sarkmalar vb. yaşlanma belirtileri başlıyor. İnce çizgilerin giderilmesi, lifting, forma sokma, kalınlaştırma amaçlı yüz, boyun, dekolte, eller, göbek, kol altları, uyluk içleri, göz altı torbalarında kullanılıyor.

MİCHELANGELO, FORMA SOKAN ÖZEL LİPOLİTİK
Fosfatidilkolin damar içindeki yağlanmayı gidermek için vücudumuz tarafından üretilen bir madde. Ancak  bu madde belirli bir yaştan sonra artık üretilmemeye başlıyor.
 Bu madde dışarıdan gerekli görülen bölgelere verilerek egzersiz ve diyetle yok edilemeyen selülit ve yağ tortularının giderilmesini sağlıyor.

15 günde bir düzeltilmesi istenen bölgede deri içerisine yapılarak tedavi sağlanıyor, yüzde 80’lere varan olumlu sonuçlarla bölgesel yağların giderilmesinde ve selülit tedavisinde harikalar yaratıyor.

RÖNESANS YÖNTEMİ DEYİNCE…
-Özel bir teknik ile hazırlanan kokteyllerdir:

Kokteyller özel bir santrifüj tekniği ile hazırlanmıştır, formül içeriği, her enjeksiyon noktasında aynı miktarda cilt altına verilebilmekte, formülde bir farklılık oluşmamaktadır. Bu nedenle etkisi çok yüksektir ve geniş aralıklarla uygulanabilir.

-Maksimum sinerji, maksimum antiaging:
Bu kokteyllerin içind ki maddeler yarattıkları sinerji ile maksimum antiaging etkiye ulaşırlar. Öyle ki, cilt altına 3 mm derinliğe çok az miktarda verildikleri halde sinerjik etkileri nedeniyle anti aging etkileri çok güçlüdür.

-Minimum enjeksiyon:
Bugüne kadar uygulanan cilt altı antiaging mezoterapi  yarım santim aralıklarla yapılmasına karşın, bu uygulama güçlü ve hızlı sinerjik etki nedeniyle 3 cm aralıklarla uygulanır. Bu sayede bir yüz antiaging uygulaması maximum 10-15 enjeksiyon ile tamamlanır. Sağladığı uygulama kolaylıkları, protokolün kısalığı, uzun etkisi ile farklılaşan bu tekniğin adı MIIT “mikro intradermal injection teknik”  (Rönesans yöntemi) olarak tanımlanmaktadır.

-10 dakikada tamamlanan uygulama:
Bu yöntemin uygulanması sadece 10 dakika sürer, öğle arasında dahi yapılabilir, ancak uygulama yapıldığı diğer kişiler tarafından anlaşılamaz, iz bırakmaz.


SAÇ MEZOTERAPİSİNDE DE KULLANILIYOR!
Saçlı deriye yapılan uygulamalar da 3 cm aralıklarla  yapıldığı için saçlı deride çok az noktaya uygulama yapılarak saç köklerinin uyarılması sağlanır, saçlar 6-8 uygulamadan sonra canlanır, dökülme durur. 3 cm aralıklarla yapılan her  uygulama 12-14 enjeksiyon ile  kolaylıkla tamamlanır. Klasik yöntemlerde en az 60-80 enjeksiyon yapılarak hastalara acı vererek adeta bir işkenceye dönüşen bu uygulama Rönesans yöntemi ile kolaylaşmaktadır. Raffaello’nun içinde bulunan bakırpeptid saç köklerinin uyarılmasında, saçlarda istenen olumlu etkinin yaratılmasında referans bir maddedir.


ANTİAGİNG ETKİ
-Antiaging etkili bu yöntem, istenirse bunu destekleyebilecek diğer tedavilerde (botoks dolgu gibi) antiaging amaçlı da uygulanabilir. Rönesans yöntemi mimik hareketlerini engellemediği için doğal yüz ifadesine zarar vermez.

-Bu kokteyllerin etkisi çok kalıcı olduğu için tedavi protokolü de çok kolaydır.  Haftada 1, toplam 4 uygulama ile yaklaşık 1 ayda  tamamlanır ve 3 ya da 6 ay sonra bir idame uygulaması yapıldıktan sonra etki 1 yıl devam eder.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE