SON SINAV SON ŞANS

Gidenlere teşekkür edin, sevgiyle açılsın yolu, onun yolu sizin yolunuz, bilin. Gelenlere, ne istediğinizi, ne istemediğinizi bilerek ilerleyin. Koyamadığınız sınırlar, netleşmeyen kararlar için kimseyi suçlayamazsınız.

3 Aralık Pazar günü ikizler dolunayı gerçekleşiyor. 6. -12. evlerde gerçekleşen dolunay bizden günlük hayatın keşmekeşinde kaybolmamamızı ve daha büyük bir şeylerin varlığının farkına varmamızı istiyor. Zihnimizin gürültüsünün dışına çıkmak ve hayatın bize hatırlatmaya çalıştığı şeyin ne olduğunu anlamaya yer açmak... Okuyarak öğrenilmez, kimseden dinlenilmez, o bizdedir ve parçalar bir araya getirilerek açığa çıkarılır. Okuduklarınız da, dinledikleriniz de tek başına yeterli olmayacaktır. Merkür durağan konumda, güçlü, yayın son derecelerinde ilerleyen Satürn ile kavuşum, Uranüs de devrede, sürpriz gelişmelerden bahsetmek mümkün! Gökyüzü bize yoğun olarak ‘’Ne yapacaksan artık buna karar ver, bunca deneyim içinden geçtin, bunca şey yaşandı, cevaba direnme ve artık onun temellerini sağlamlaştır.’’ diyor. Neptün, Ay- Güneş karşıtlığına kare yapıyor, Jüpiter ile partil üçgen, yanılmaya açık bir zaman, hızlı kararlar verme zamanı değil, gözlemci kalmak çok daha işimize yarayacaktır bu dönemde, hazır olduğunuzda bunu bilirsiniz, bu ana yer açın, duyun kendinizi, her şeyin içindeki o saklı sesi... Hep ortak bir ileti vardır, ona yürüme zamanı! Kadersel bir eşikten geçiliyor. İçsel döngüler, açığa çıkan duygular, aile, yuva, anne- baba, kardeşler, akrabalar, yakın çevre, kulağa gelenlerle ilgili gündemler...

Merkür retrosu 4 Aralık  Pazartesi itibariyle başlıyor ve 22 Aralık Cuma gününe kadar devam ediyor olacak. Gelsin eski sevgililer, yarım kalan işler, netleşememiş süreçler... Merkür retrosu, yarım kalanları tamamlayabileceğimiz bir zamandır. Yeni başlangıçları desteklemez. Oku fırlatmanız için yayı geri çekmeniz gerekir. İşte o zaman! Yay geri çekiliyor, geriye dönüp bakıyoruz, ne nasıl başladı, ne nerede yarım kaldı, ne nerede fazlaydı, denge nasıl sağlanır, doğru karışım neydi? Yay, tarotun büyük arkanasındaki ‘’denge’’ kartına karşılık gelir. Akrep de ‘’ölüm’’ kartına karşılık gelir. 13. kart olan ‘’ölüm’’den 14. kart olan ‘’denge’’ye geçilir. Ölüm, bizden vazgeçmemizi ister. ‘’eski kral ego’’ geride bırakılır ve ‘’benliğe giden yol’’ açılır. Bahsi geçen ‘’ego’’ ayıran, ‘’benlik’’ uzlaştıran olarak ele alınmıştır. Denge kartında ‘’ölçülülük’’ devreye girer. Artık bilinç değişmiştir. Başka bir yerden bakılıyordur ve ‘’içsel rehberlik’’ devreye girmiştir. Son iki buçuk yıldır Satürn yay transitini yaşıyoruz. 20 Aralık Çarşamba günü Satürn yönetici konumunda olduğu oğlak burcuna geçiyor ve sistem kuruluyor. Son yıllar ‘’doğru karışım’’ı bulmak üzerine ciddi bir sınavdan geçtik. İçselleşmiş bilginin peşindeydik. Kuru bilgi değil, işleyen, canlı bilgi değerlidir. Sorgulamak, uygulamak, genişletmek ve içinde genişlemek gerekir. Hayat bize anlatıldığı kadarından ibaret değil ve olmamalıdır da! Yaşamalıdır her şey! Gitmediğiniz, görmediğiniz, kokusunu içine çekmediğiniz bir yeri, bir şeyi ne kadar dinlerseniz dinleyin. Asla gidip gören birinin coşkusuyla ortaya koyamazsınız. ‘’Öğrenme devri kapandı.’’ demiştik. Şimdi ustalığımızı konuşturma zamanı! Neyin ne kadar farkındasınız konunuzda, ne kadar canlı gözlem ve idrake sahipsiniz? Bu temalar çalışıyor.

9 Aralık itibariyle Mars, akrep burcuna geçiyor ve iki buçuk ay kadar burada kalıyor. Mars, akrep burcunda yönetici konumdadır. Merkür retrosunu verimli değerlendirenler için ocak ayı güçlü başlangıçlara gebe! Finansal boyutta çok önemli bir yıla doğru ilerliyoruz. Ne yaptığını bilenler kazanırken şansa güvenip işi götürmeye çalışanlar bir bir yıkılıyor olacak. Sistemli olmamız, sağlam limana demir atmamız isteniyor. 18 Aralık Aralık günü 12. evde yay yeniayı gerçekleşiyor. Satürn ve Venüs devrede olacak. Sınavı geçmek ve içimizdeki o saf ışığın, içsel yolculuğun, bunun bizim için anlamının farkına varmak... Düzenleyici Jüpiter 10. evde toplumsal konuları ön plana çıkarıyor, Neptün ile üçgeni devam ediyor, Neptün 2. evde, kazançlar ve potansiyeller evinde, toprak evleri aktif, finansal konularda önemli bir gündem görünüyor. Umudunu koruyan ve ne yapıyorsa onu en iyi şekilde yapmaya devam ediyor olanlar, bir vizyona sahip olanlar kazanır. Korku ve öfke bizi sadece ait olmadığımız bir gerçekliğin içine yuvarlar. Önemli bir eşik burası! 21 Aralık Güneş oğlağa geçiyor. Oğlak dönemi Güneş’in en aşağıya inip en yukarıya yükseldiği zamandır. Bu da güçlü bir bilinç gerektirir. Karanlıktan korkma değil, karanlığın gücünü arkamıza alma zamanı! Bilmeyin, bildiklerinizde ilerleyin, zorlukları armağanlara gebe süreçler olarak okuyun ve neleri fark edip derinleştirdiğinizin farkına varın. İhtiyacımız olan budur.

Herkes için keyifli ve verimli bir aralık ayı dilerim, yeni bir yılda görüşmek üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE