Cemal Hünal’ın anne ve babası

 

Oyuncu Cemal Hünal şu sıralar gözterimde olan “Issız Ada” filminin yanı sıra Ayşe Arman’a verdiği röportajda söylediği keskin sözlerle de dikkat çekiyor: “22 yaşında evlenmiş ve 28’inde boşanmış biri olarak, hep serseri kadınları seçiyorum. Toptan kaçık kadınları. Sanki düzgün, efendi, ayağı yere basan birileri olursa, sıkıntıdan patlarım gibi geliyor. Ama işte kaçıkları idare etmek de kolay olmuyor. Artık eskiden gösterdiğim kadar teslimiyet göstermeye hazır değilim. İlişkilerim için o kadar enerji harcamışım ki, şimdi kendime harcıyorum o enerjiyi. Dağda yaşayarak gayet huzurluyum. Ata binmeyi sevişmeye tercih ediyorum.”

Ailesi ile de konuşulan bu röportajda genç oyuncunun kadınlarla ve ilişkiyle ilgili ciddi sıkıntıları olduğuna tanık oluyoruz. Kadınlarla ilgili olarak: “Kadınlar alınmasın ama atların çok daha dürüst ve direkt bir yaklaşımı var” diyen Cemal Hünal’ın annesi Vicki Hünal’ın açıklamaları ise kanımızı dondurdu:
“Oğullarım doğduğunda eşim Atilla çok kıskandı. Ve benimle bir anlaşma yaptı. Birinci planda kocam olacaktı, ikinci planda çocuklarım. Çok çok zor oldu ama kabul ettim. Akşamları 8'den sonra oğullarımı görmüyordum. Ama bu bize, şöyle bir şey sağladı: Biz karı-koca hep iki sevgili gibi kaldık.”

Akşamları 8’den sonra çocuklarını görmeyip, sadece kocaya vakit ve enerji harcamayı biz pek sağlıklı bulmadık açıkçası. Anneliğin-babalığın saati olur mu? Olursa da bu çocukların o günkü ve gelecekteki yaşantılarını nasıl etkiler? Böyle doğal omayan yöntemlerle korunan ilişkiler, hayatın gerçeklerinden kaçarak korunmuş olmuyor mu? Ünlü oyuncunun anne ve babasına bu “sağlıksız” bakış açıları ve uygulamaları nedeniyle biber sürüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE