Selçuk Ural ve Sibel Can


Selçuk Ural’ın katıldığı bir televizyon programında oğlu Hakan Ural ile ilgili olarak “Oğlum ihaneti de gördü. Günde 20 hap içiyordu” açıklamasına, eski gelini Sibel Can büyük tepki göstermişti. Ünlü şarkıcı, bu sözlerin gazetelerde “Sibel Can oğlumu aldattı” şeklinde yer alması üzerine eski kayınpederi hakkında 50 bin liralık tazminat davası açacağını belirtmişti. Selçuk Ural, önceki gün katıldığı bir konserde gazetecilerin “Sibel Can ile barıştınız mı?” sorusunu “O benim torunlarımın annesidir. Bana dava açtığı doğru değildir. Aramızda herhangi bir sorun yoktur ” diyerek cevapladı.

Bunun üzerine gözler ünlü şarkıcı Sibel Can’a çevrildi. Can’ın eski kayınpederine cevabı yine çok sert oldu: “Davamdan asla vazgeçmedim. Çocuklarımın da ‘Anne dedeme dava açma’ gibi bir talebi olmadı. Özellikle Melissa bu açıklamadan çok olumsuz etkilendi. Bu yüzden bir an önce dava açtık. Bu kararı çocuklarımla birlikte ortak verdik. Anladığım kadarıyla kendisine henüz mahkeme celp kağıdı gitmedi.

Başta Selçuk Ural’ın bu çirkin açıklaması “torunlarım” dediği Sibel Can’ın çocuklarını eminiz ki çok olumsuz etkiledi. Zaten Sibel Can da durumu böyle açıklıyor. Ancak bir annenin ve bir dedenin çocuklarına karşı bu denli dikkatsiz davranmalarına aklımız ermiyor bir türlü. Tartışmalarını çocuklardan uzakta halledebileceklerken neden bu kadar göz önünde olmayı tercih ediyorlar? Bir anneye ve bir dedeye yakıştıramadık bu özensiz durumu, tutumu...


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE