Sıla dizisi ekibi

 

Derik ilçesine bağlı Pirinçli köyünde sağlık ocağı ve okul yapımında büyük katkılar sağlayan “Sıla” dizisi ekibi sağlık ocağının açılışına da katıldılar. Okul ve sağlık ocağı yapımında büyük emeği olan Mustafa Oğuz ise, çekimlerinin ilk döneminde Nusaybin'in Söğütlü köyüne okul yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İkinci dönemde de sağlık ocağı yapma fikri oluşturduğu için başta Sayın Valimiz Mehmet Kılıçlar'a hem teşekkür ediyor, hem de bize gösterdiği yakınlıktan ötürü kendisine ve O'nun şahsında Mardin halkına saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar da bölgede cehaletin kırılması ve sağlıklı nesillerin yetişmesinin önemine işaret ederek, dizi ekibinin bu hamlesinin takdire şayan olduğunu ifade etti. Kılıçlar, “Diğer dizi setleri kuruldu, çekimleri yapıldı, işleri bitti ve çekip gittiler. Ama ‘Sıla’, yani Most dizi ekibi bizi yalnız bırakmadı ve kalıcı bir hizmet hamlesi gerçekleştirdi.

Televisyon dizilerinin ve dizi oyuncularının insanların hayatına ne denli etki ettiğini hepimiz biliyoruz. Herkese örnek olan bu davranışları nedeni ile dizi ekibini kocaman öpüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE