Füsun Demirel

 

50 yaşında ikiz bebek annesi olan oyuncu Füsun Demirel kendisi ile yapılan röportajda sorulan “Çocuk yapmak konusunda için 50 çok ileri bir yaş değil mi?” sorusuna şöyle cevap veriyor: “Evet, oldukça ileri bir yaş kütüğe baktığınızda ama ben özel bir kadınım, yani anatomisi yıpranmamış, sağlıklı kalabilmiş ender kadınlardanım. Ruhum 20’lerdedolaşıyor... Bedenimse 30 ya da 40 yaşındaki bir kadının özelliklerine sahip. 50 sadece nüfus kütüğü kaydı... Ayrıca tıp çok ilerledi ve artık anne olma yaşı ileri yaşlara çekildi. Cesaret ve kararlılık yetiyor. Çok kadın benim gibi anne olabilir.”

Ayrıca, anne olmak isteyen kadınlara da şu mesajı veriyor ünlü oyuncu: “Hiç ertelemesinler bence… İşlerini kısa sürede yoluna koyup, anneliği yaşasınlar. Çok mükemmeliyetçi düşünceyle yaklaşınca, zaman kaybedebiliyor insan…”

Füsun Demirel, kendisi de belirttiği gibi hem ruhen hem de biyolojik olarak yaşından daha genç bir kadın. Dolayısı ile 50 yaşında ikiz bebek sahibi olabilmiş. Ama herkes kendisi gibi değil. Bu gerçeği göz önünde bulundurmasını yeğlerdik. Kendisini tebrik ediyor ve bebekleri ile mutlu bir hayat sürmesini diliyoruz. Ancak “planlı ve sağlıklı bir hamilelik”ten yana olduğumuz için kendisine biber sürüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE