Ajda Pekkan

 

“Güldünya Şarkıları” konserinde türkücü Aynur ile bir düet yapan Ajda Pekkan’a genç sanatçıya ne gibi tavsiyeleri olduğu soruldu. “Süper Star” samimi ve güzel tavsiyelerini şöyle anlattı: “Ruhunu temiz tutmak için görüntü kirliliği de yapmayacaksın. Her şeyin içinde olmak istemeyeceksin. Kalbini dinleyeceksin. Çünkü sanat dünyasında ancak aile terbiyene dayanarak, gücünü karakterinden alarak ayakta kalabilirsin... Öyle bir duruş sergilemelisin ki, gösterdiğin en ufak bir samimiyetten laubalilik çıkaramasınlar... Ben bunları çok yaşadım, sonunda da bazen köşeme çekildim, katılıp kaldım.”

Pekkan, ayrıca kendi ile ilgili çok önemli öz eleştirilerini de yapmaktan geri durmadı ve şunları söyledi: “Ben yıllarca kendime karşı çok önyargılı davrandım... Benim televizyonda, sahnede şarkı söyleyen kadın olduğumu zannediyorlar. Hem gizemli kalabilmek hem de içimdeki gerçek beni yansıtabilmek çok zordu. Belki de ben o dengeyi kuramadım bazen...”

Hala kendini değiştirebilen ve genç meslektaşına içten tavsiyelerde bulunan Ajda’yı öpüyoruz. Bunca yılın süper starı olarak egosunu yönetmeyi bilerek kendini eleştirebilmesi de taktire değer doğrusu...


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE