Mehmet Z.

Yüzyılın belası uyuşturucu bu kez İstanbullu bir işadamının oğlunu seçti. Kısa süreli takip sonunda fabrikatör baba korkunç gerçekle yüz yüze geldi. Tek oğlu Murat Z.’nin (22) kokainman olduğunu öğrenince yıkıldı ve günlerce uyuyamadı. Oğlunu kokainden kurtarmayı kendine iş edinen 54 yaşındaki işadamı Mehmet Z., uyuşturucu temin eden kişiye ulaşmak için günlerce dedektif gibi çocuğunu izledi.

Kokainmanlar hakkında da bilgi toplayan işadamı, satıcıdan bilgileri aldıktan sonra tüm masraflarını üstlendiği satıcı konumundaki kokainmanı bir hastaneye yatırarak tedavi masraflarını üstlendi ve kokain satmadan geçimini sağlayabilmesi için de bin 500 YTL maaş bağladı. Satıcıyı devre dışı bırakan baba, oğlu Murat’ı da karşısına alıp açıkça konuştu ve onu da tedavi olmaya ikna etti. Oğlunun tedavisi için konusunda uzman doktorlarla görüşen işadamı Mehmet Z. tek çocuğunu hastaneye yatırarak tedaviye başladı.
 
Duyarlı baba Mehmet Z.’nin herkese örnek olmasını temenni ediyoruz. Mehmet Z.’ye bu insani tavrından dolayı teşekkür ediyoruz ve öpüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE