KANSERE KARŞI ELELE PLATFORMU’NA DESTEK OLUN!

T.C.Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Dünya Meme Sağlığı Günü etkinliklerine katılarak duyarlılık gösteren her katılımcı adına Roche, “Kansere Karşı Elele Platformu”na bağışta bulunacak. Ünlü şovmen Cem Ceminay’ın 12:30-14:30 arasında sunacağı etkinlikte katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.

Ülkemizde her yıl 50 bin kadın meme kanserine yakalanıyor ve maalesef yarısı hayatını kaybediyor. Kanserde erken tanının öneminin her geçen gün arttığı günümüzde Roche, 15 Ekim Dünya Meme Sağlığı Günü’nde erken tanının öneminin altını çizmek ve farkındalık yaratmak amacıyla İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenliyor. T.C.Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Dünya Meme Sağlığı Günü etkinliklerini ünlü şovmen Cem Ceminay sunacak ve birçok ünlü ismin katılımıyla halk, kansere karşı erken tanı konusunda bilinçlendirilecek.

Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tuncer’in katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte, geçtiğimiz senelerde kanserde erken tanıya dikkat çekmek amacıyla pedal çeviren Türkiye Bisiklet Federasyonu A Milli Bisiklet Takımı sporcuları da Mavi Bisiklet’leriyle hazır olacaklar. Bisikletlere binerek etkinliğe destek verecek her katılımcı adına, Roche, Türkiye’deki kanser hastaları derneklerinin biraraya gelerek oluşturduğu “Kansere Karşı Elele Platformu”na bağışta bulunacak. 

 “Mavi Bisiklet Erken Tanı İçin Yol Açık” kampanyasının geçtiğimiz yıllardan derlenen fotoğraf sergisi ve belgesel filminin gösteriminin yanı sıra ziyaretçilere kendi kendini meme muayenesi eğitimi verilecek ve KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi) bilgilendirme broşürleri dağıtılacak. Ayrıca, birçok sürpriz etkinlik de 15 Ekim’de katılımcıları bekliyor olacak.

 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE