Viranşehirli yetkililer

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 200 Yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatının başlaması için bir vatandaşın hastanenin inşa edileceği araziye izinsiz mısır ekmesi nedeniyle 3 aydır beklediği öğrenildi. Elinde hiçbir sözleşme ya da kiralama belgesi bulunmayan ve ismi öğrenilemeyen bir vatandaşın izinsiz olarak hazine arazisine mısır ektiği öğrenildi. Resmi kaynaklarda hiçbir kaydı olmamasına rağmen mısırın neden kaldırılmadığı ve neden hastane yapımı 3 aydır geciktiği araştırılıyor.

300 bin nüfusa hizmet eden Viranşehir Devlet Hastanesi 50 yatak kapasitesiyle büyük sıkıntılar yaşıyor. Yetersizliği nedeniyle hastaların çoğuna müdahale edemeden çevre ilçelere hastaları göndermek zorunda kalınırken, çoğu hastada yolda hayatını kaybediyor. Durum böyle iken 3 yıldır yapılacağı gündemde olan 200 yataklı tam donanımlı hastane yapımı mısır hasadı nedeniyle 3 aydır bekletildiği iddia edildi.

“İnsan hayatı mısır hasadından daha mı önemsiz?!” diyor ve Viranşehirli tüm yetkililere konuya gerekli ehemmiyeti göstermedikleri için biber sürüyoruz.

 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE