Erbil çifti

Biri yıllardır Türkiye’nin en önde gelen şovmeni, diğeri de onun 5 yıllık hayat arkadaşı Tuğba Erbil. Hatırlarsanız M. Ali Erbil daha önceki evliliklerini de hep bir başka isim yüzünden terk etmişti. Çift çok mutlu bir evliliği bir erkek çocukla pekiştirmişti. Ancak M. Ali Erbil eşini aldatınca ipler koptu. Çift boşanma sürecine girdi. Tuğba Erbil’in istekleri konuşuldu, Mali de her fırsatta medyaya dert yandı.

Sonunda Tuğba Erbil de konuştu ve şunları söyledi: “Kendimi haklı göstermeye çalışmıyorum, kendimi anlatmak bile istemiyorum. Yaşadığım aldatılma şeklini de paylaşmak istemiyorum. Zaten biz ne konuşuyoruz burada? Bir boşanma davasını değil mi? Neden peki? Bir sebebi olması lazım değil mi? Ben neden ayrılmak istiyorum? Çünkü beni aldattı. Hem de defalarca. Kurcalamasam ortaya çıkmayacaktı. Ama kurcaladım. Önce inkar etti, sonra kabul etmek zorunda kaldı... Kimse hiçbir şey bilmiyor. Çünkü ben çıkıp anlatmıyorum. Ben anlatmayınca da o, kaleyi boş buluyor. Diyor ki, “Hazım Körmükçü’nün eşi neden bu kadar istemiyor?” Sen onunla bir misin! Yaşananlar aynı mı? Her gece kumarda 100 bin lira kaybeden adamın, ayda çocuğuna ve karısına 40 bin lira vermesi çok mu?”

Haklıyken haksız konuma düşmek olmuyor mu şimdi Tuğba Erbil’in de çıkıp boşanmak üzere olduğu eşini basına şikayet etmesi. Yaşananlar her neyse arada çözülemiyor da basın aracılığıyla mı çözüleceği düşünülüyor. Mahremlerine birlikteyken önem veren çiftlerin, boşanırken aynı özeni gösteremediklerini görmek üzücü doğrusu. Mehmet Ali Erbil’e ve Tuba Erbil’e biber sürüyoruz.



anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE