Halis-Nazlıcan Toprak

İntihara teşebbüs eden, hastaneden çıktıktan sonra da Toprak’ın köşkünün müştemilatına gönderdiği Nazlıcan Tagizade yaptığı açıklamada “Halis Bey beni ilk gördüğünde “kraliçem” demeye başladı. Bana akıl almaz vaatlerde bulundu. Onunla geleceğimi kurtarmak için evlendim. Mutlu olabilirdik ama o beni karısı gibi değil, kölesi gibi görmeye başladı. Bana 29 yaşında bir İngilizce öğretmeni tuttu. Onu evin hanımı, beni evin çalışanı yaptı. İntihara kalkıştığım günün sabahı, baktım ikisi kahvaltı yapıyor. Bana “Gel sen otur” demedi. Akşam da ikisini başbaşa yemekte görünce bardak taştı, odama gidip hapları içtim” dedi.

Halis Toprak ise 18 yaşındaki eşinin iddialarıyla ilgili “Çok rahatsızım. Benim hiçbir şeyden haberim yok. Şimdi gözümden de rahatsızım, ameliyat oldum. Burada ben ancak kendimle uğraşıyorum. Kimseye bakacak durumda değilim. Nazlıcan’ın müştemilatta olduğundan benim haberim yok. Hadi selametle...” dedi.

Geleceğini kurtarmak için evlilikten medet umduğu için Nazlıcan Tagizade’ye, eşim dediği insandan bir haber olduğunu açık açık dile getirebildiği için Halis Toprak’a biber sürüyoruz.

 

 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE