Esra Erol

Esro Erol’un evlilik programına katılan gelin adaylarından olan Hatice Hanım'ın Erol'u polise şikayet edeceği ortaya çıktı. Hatice Hanım, geçtiğimiz günlerde kendisine gelen damat adayından “daha iyilerini bulma” ümidiyle ayrılmıştı. Bu ayrılıkta eski eşinin canlı yayına bağlanarak Hatice Hanım'ın psikolojik sorunları olduğu, damat adayının başını yakacağını söylemesi de etkili olmuştu. Yaşananlar üzerine Esra Erol, Hatice Hanım'ın psikolojisinin evlenmeye uygun olmadığını, herhangi bir damat adayı ile olan bir izdivaç kararı için kendilerini bekleteceklerini açıklaması üzerine Hatice Hanım çok kızdı. Canlı yayını terk eden Hatice Hanım'ın karokola şikayete giderken program ekibi tarafından görüldüğü ortaya çıktı.

 

Hatice Hanım'ın “Programdan gönderilirsem intihar ederim” şeklinde açıklamalar yaptığını belirten Esra Erol, genç kadının bu psikolojideyken kendisini korkuttuğunu söyledi.

Korkulan sonunda başa gelecek bu gidişle... İnsanları ekranda deşifre ederek, hakaret ve yozlaşmış bir ortamda sergileyerek program yapılırsa, bu tür şeylerin yaşanması da normelleşir. Tüm bunlara meydan veren Erol’un korkmasını ve bu konuda şaşırmasını anlayamıyor ve kendisine biber sürüyoruz.

 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE