Heidi Montag

Amerikalı televizyon yıldızı Heidi Montag, Montag, tek seferde yaptırdığı 10 estetikle, kendisini “mükemmel kadın” yapmayı hedeflediğini söylemişti. Ancak annesi, önceki gece yayımlanan programda, kızının eski doğal halini çok daha fazla beğendiğini itiraf etti. Annesinden övgü dolu sözler beklerken bir anda acı eleştirilerle karşı karşıya kalan genç yıldızın gözlerinden yaşlar boşaldı.

Annesi: “Kusura bakma ama biraz tuhaf olmuşsun. Alışmak zaman alacak. Barbie olmak ister gibi bir halin var. Peki neden? Seni tanıyan herkes, seni ‘Heidi’ olarak tanıyordu ve dünyada kimse Heidi Montag’a benzeyemezdi. Neyse, olan olmuş bir kere. Benim için söylemesi zor ama gerçek bu... Önceden daha güzeldin. Umarım şu yaptırdığın estetiklerin bir bölümü zamanla kaybolur” dedi.
 
Kadınların yaşamlarını ve bedenlerini seksi olmak uğruna daha da çirkinleştirmeleri gerçekten çok üzücü. Ve herkesin ayrı bir güzelliği olduğunu unutmaları ciddi bir tehlike. Montag başta olmak üzere magazin yıldızlarının kendilerini tamamen değiştirecek derecede estetik operasyon geçirmelerini sağlıklı bulmuyor ve kendilerine biber sürüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE