Vodofone çalışanları

Vodafone’un Almanya genel merkezinin bulunduğu Düsseldorf ve Vodafone Grup Genel Merkezi’nin bulunduğu İngiltere Newbury arasında yapılan seyahatlerin maliyetlerinin düşürülmesi istenince; çalışanlar da “İyi bari bisikletle gidip gelelim” deyince, iş birden ciddiye bindi. 2007’de Global Biking Initiative (GBI), adında bir organizasyon başlatıldı ve her yıl 850 kilometrelik bisiklet turu yapılmasına karar verildi. Turun, çalışanlar tarafından fazlaca sahiplenmesinden yola çıkan şirket, bu etkinliği sosyal sorumluluk projesi kapsamına aldı ve topladıkları bağışlarla, farkındalık yarattılar.

Tüm dünyadan 300 çalışan bu proje için biraraya geldi, bisikletle 850 kilometre yol katetti ve tam 200 bin Euro bağış topladı. Bağışlar, tüm dünyada 16 sivil toplum kuruluşuna dağıtıldı. En son çocukluklarında bisiklete binmiş ama bu iş için yeni bisikletler alıp 4 ay boyunca, İstanbul’un otobanlarında sürücüler tarafından uzaylı muamelesi gören 4 çalışan topladıkları yardımı, şirketlerinin 2007 yılından beri destek verdiği AÇEV’in yürüttüğü okul öncesi programa bağışladılar.

Hayat değişiminin nelere yol açtığına bakarsak, tüm insanların hayatlarında yapacakları küçücük değişimlerin Dünyamız için ne kadar değerli olduğunu anlayabiliriz. Bu önemli projeye katkı sağlayan herkesi öpüyoruz.




 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE