SUÇ İŞLEMEYE EĞİLİMLİ ERKEK, CİNSEL İŞLEV BOZUKLUKLARINDAN MUZDARİP...

Dünya genelinde hali hazırda tedavi gören yaklaşık 250 milyon erkek sertleşme sorunu yaşıyor. Dünya’da 40 yaş üzerindeki erkeklerin yüzde 70’i cinsel fonksiyon bozuklukları ile karşı karşıya. Suç işleyen ve suça meyilli erkeklerin çoğunda cinsel fonksiyon bozukluğu tespit ediliyor.

ERKEKLERİN DÜŞMANI: STRES, ALKOL, SİGARA VE YAŞAM TARZI
Yapılan araştırmalara göre; dünya genelinde 250 milyon erkek tekrarlayan sertleşme sorunları yaşamakta ve bu rakamın 2025 yılında 450 milyonu aşması bekleniyor. Stres, yanlış beslenme, alkol, sigara ve yaşam tarzı bu sorunun en önemli kaynağı olarak gösteriliyor.

40 yaşın üzerindeki erkeklerin yarısından fazlasında cinsel fonksiyon bozukluğu yaşanıyor. Hastaların sadece çok azında sorunlar doğru teşhis edilerek tedavi doğru yapılıyor. Yüzde 90’ı yanlış teşhis kurbanı.

ERKEKLERİN DEPRESYON NEDENİ DE CİNSEL İŞLEV BOZUKLUĞU
Türkiye’deki çalışmalardaki tespitlere göre dünya genelinde olduğu gibi özellikle 40 yaş üzerindeki erkeklerde cinsel fonksiyon bozukluğu oranı yüzde 70’e kadar çıkıyor. Psikologların yaptığı saha araştırmaları son dönemde erkeklerde görülen stres bozukluğu ve depresyon gibi rahatsızlıkların temelinde cinsel fonksiyon bozukluklarının olduğunu ortaya koyuyor.

SUÇA EĞİLİMİ OLAN ERKEKLERDE SIK GÖRÜLÜYOR
Topluma karşı suç işleyen ve suça meyilli erkekler üzerinde yapılan araştırmalarda, psikolojik ve cinsel fonksiyon bozukluklarına ilişkin bulgulara rastlanıyor. Travmalar yaşayan, gergin ve stresli erkekler, terör suçluları, katil zanlıları, soyguncular, kavgaya meyilli erkekler cinsel fonksiyon bozukluğu taşıyan en iyi örnekler.

 

 

 

 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE