Mehmet Ali Erbil

Eski eşi Tuba Coşkun’un komşuları Önder Fırat’la bu kez de Küba da görüntülenmelerinin ardından konuşan Mehmet Ali Erbil şunları söyledi: “Çok üzgünüm… Çocuğumun annesi ile komşuluk yaptığım kişinin bir de Küba’da birlikte ortaya çıkması, artık söylenecek söz bırakmıyor!.. Bu olay bugün başlasa; “Ayrıldık herkes istediği hayatı yaşar” derdim. Ama ne zaman ortaya çıktığı belli!.. Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular. Ne diyim?.. Canları sağolsun… Ben bundan böyle hayatımı çocuklarıma adayacağım.”

 

Bu açıklamaladan sonra ise gözlerin çevrildiği Tuba Coşkun’dan bir açıklama geldi. Coşkun yakın çevresine şunları söyledi: “Ben eşimi aldatmadım. Mehmet Ali’yle evliyken Önder Fırat’la görüştüğüm gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılıyor ama bu doğru değil. Evliyken ortada böyle bir arkadaşlık yoktu. Biz Önder Bey’le boşanmamdan sonra görüşmeye başladık. Hatta görüşmeye başlayınca da Mehmet Ali’yi arayıp bu beraberlikten söz ettim, ona haberi ilk kez ben verdim. ‘Görüşüyoruz’ dedim. Yani kendisinin tüm bu gelişmelerden haberi vardı aslında.”

 

Ancak Erbil'in öfkesi dinmemiş olacak ki, bu kez de “Kendisini çocuğuna adayacağını söylemişti. Çocuğuna adamak bu mu?..” diyerek eski eşini suçladı. Kimin aldatıp aldatmadığından ziyade, bu denli hassas konuları ortaya dökerek kimse kendisini aklayamaz, diyor ve  özel hayatıyla ilgili bir seçimden dolayı kimsenin annelik ya da babalığının sorgulanamayacağının altını çiziyoruz. Ve Mehmet Ali Erbil’e biber sürüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE