“KADIN İÇİN TEKNOLOJİ”

Teknosa tarafından 2007 yılından bu yana gerçekleştirilen, 2008 yılında Trabzon’da ilk sabit sınıfını açan Teknosa, İstanbul’dan sonra Adana’da sürekli eğitim programını başlatacak.

“Kadın için Teknoloji” projesi kapsamında tüm Türkiye’de kadınlar teknoloji ile tanışmaya devam ediyor. Başladığı günden bugüne kadar ülkemizin farklı bölgelerinde 6 binin üzerinde kadını teknoloji ile tanıştıran “Kadın için Teknoloji” eğitimleri, İstanbul Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi Teknosa Exxtra mağazasındaki sabit eğitim sınıfında sürekli olacak şekilde başladı.

Ücretsiz bilgisayar eğitimi projesi ile bugüne kadar İstanbul, İzmir ve Ankara’nın yanı sıra Şanlıurfa, Trabzon, Van, Kars, Denizli, Nevşehir, Gaziantep, Muş gibi illerde de binlerce kadını bilgisayarla tanıştı ve proje böylece kadınların kültürel, sosyal yaşamlarına teknoloji ile katkıda bulunmayı başardı. Projeye dahil olan kadınlar, konusunda uzman eğitmenlerden temel bilgisayar uygulamaları, İnternet ve e-posta kullanımı gibi pek çok konuda ücretsiz eğitim alma fırsatı yakalıyor.  

Habitat için Gençlik Derneği ve UNDP’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Kadın için Teknoloji eğitimlerinden yararlanmak isteyenler 444 55 99 numaralı Teknosa Asist Merkezi’nden 8’i tuşlayarak detaylı bilgi alabilirler.



 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE