Müjde Ar

Bir ödül töreninde Tamer Karadağlı’nın Aysel Gürel’i ödülünü alması için sahneye davet ettiği anda salondakiler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ve sahneye Aysel Gürel’in kızı Müjde Ar, annesinin kılığında çıktı. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Müjde Ar şöyle konuştu:
“Dün gece Aysel'i rüyamda gördüm. Bana söyleyeceklerimi fısıldadı. Cennetten geliyorum bu ödülü almak için bütün kültür-sanat insanları, tiyatrocular, sinemacılar, yazarlar, gazeteciler, eli kalem tutunlar, şarkıcılar, şarkı sözü yazarları, müzisyenler, hepsi cennetteler. Arada baktım, hiç siyasetçi göremedim. Burada olduğu gibi, orada da çok kavga etikleri için, girer girmez bunları atıyorlarmış dışarı. Onlara bir küçük öğüdüm var, aslında her şey burada, bütün güzellikler burada. Onun için son olarak diyorum ki sevgili dostlar. Bu canım dünyada kavgayı bir kenara bırakın, sevişin, sevişin, sevişin...” dedi.

Bu hoş sürprizi ve anlamlı mesajı nedeni ile Müjde Ar’ı öpüyor ve ona tüm bu güzellikleri miras bırakan annesi Aysel Gürel’i rahmetle anıyoruz.



anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE