Lisa Marie & Priscilla Presley

Elvis Presley’in kızı Lisa Marie annesiyle olan kavgalı ilişkisi hakkında samimi itiraflarda bulunarak şöyle konuştu: “Zamanında anneme çok çektirdim. Annem ve babam, ben 4 yaşındayken ayrıldı. İlk gerçek anılarım babamla Graceland’de kaldığım zamanlardı. Babam çok sevgi doluydu bana karşı. Belki de bu sayede hiçbir kural yoktu! Annemle yaşamaksa hiç kolay değildi. Bana karşı katıydı ve ondan nefret ederdim bu yüzden. Sonraki yıllarımı da, baba imajı olan erkeği aramakla geçirdim ve kötü seçimler yaptım. Annemle 30’larıma gelene kadar sürekli kavga ettik. Ondan sonra aslında beni ne kadar önemsediğini nihayet anladım. Şimdi anlıyorum ki hayatta bana ‘hayır’ diyen birine ihtiyacım varmış.”

Anne Priscilla Presley ise şunları söyledi: “Kızımla uzun yıllar anlaşamadım. Lisa Marie doğduğunda 22 yaşındaydım ve Elvis’le henüz evlenmiştim. Lisa Marie’ye bakmak zordu. Çünkü aynı zamanda Elvis’e de bakıyordum. Boşanmamızdan sonra Lisa Marie, zamanının yarısını babasının malikanesi, yarısını da benimle Beverly Hills’de geçirdi. Büyüdüğünde şunu fark ettim: Kurallardan nefret eden Elvis onun istediği her şeyi yapmasına izin veriyordu. O nedenle disiplinli olması gereken kişi bendim. Buna rağmen Lisa Marie tüm yanlış adımları attı.”

Uzun ve çalkantılı da olsa anne kızın yıllar sonra bu ilişkiyi düzeltmesi ve birbirlerini anlamaya başlamış olmaları çok hoş doğrusu. Bu samimi açıklamaları nedeniyle Lisa ve Priscilla'yı öpüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE