İbrahim Tatlıses


İbrahim Tatlıses, yeni çıkan "Neden" adlı albümünde "Tosuno" adlı bir şarkı da seslendirdi. Tatlıses söz ve bestesi kendine ait olan şarkıda 3 kadın arasında kalışını dile getirdi. Sevgilisi Ayşegül Yıldız'ı, 7 yıl önce ayrıldığı Derya Tuna ve Dansöz Asena'yı anlattı. Biri der ki neredeydin...Biri der ki kiminleydin... Bir der ki gelmeseydin... Yandım üç avrat elinden.. Biri der ki yalan deme... Biri der ki sakın gelme... Biri der ki sürün ama ölme...Huzurumu bozdular...Fermanımı yazdılar...Mezarımı kazdılar... Yandım 3avrat elinden...


İbrahim Tatlıses sanki şarkı söylememiş de “Bana acı biber sürün” demiş. Baksanıza şu şarkının sözlerine, hangi kadın buna izin verir? Alenen 3 kadını idare ediyor, bir de şikayet ediyor, üstüne üstlük pervasızca bunu bir de şarkı yapıyor. O, kadınlara eziyet etmeyi alışkanlık haline getirse de biz yine hatırlatalım, birini sevmek demek ona sadakat göstermek, değer vermek, eşsiz olduğunu hissettirmek demektir.

İbrahim Tatlıses olsa olsa kendi elinden yanan erkeklerden. Hem hayatında aynı anda 3 kadın istiyor hem de bunun kolay olmasını bekliyor sanırız. “Avrat” dediği kadınlardan daha çok çekeceğine inandığımız Tatlıses’e biber sürüyoruz.

 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE