Çağla Kubat


“Spor kariyerim için ailem beni ufak yaştan itibaren çok destekledi. Benim de orta vadedeki hedefim gençlere yönelik bir sörf okulu açmak. Özellikle 15-18 yaş grubundaki hevesli kızları yetiştirebileceğimi düşünüyorum. O okuldan çıkacak yetenekli gençlere daha ileri seviye eğitim verebilirim. Kulübüm Fenerbahçe destek verirse, İstanbullu gençler için bir sörf kampı da düzenleyebiliriz.”
 

Bu sözler yıllardır rüzgar sörfünde Türkiye’yi başarıyla temsil eden Çağla Kubat’a ait.  Ailesinin desteğiyle ya da kışın televizyon programlarında elde ettiği gelirle tüm yazı Çeşme Alaçatı’da geçiriyor. O da yetmiyor, Kanarya Adaları’na kadar gidip Avrupalı rakipleriyle kapışıyor. Çağla bu yaz, Profesyonel Rüzgár Sörfçüleri Birliği PWA’nın Dünya Kupası yarışlarına katılacak. Hedefi bu sezon dört yarışa katılıp ağustos ayında Alaçatı’da slalom dalında dünya şampiyonluğunu ilan etmek.

Çağla Kubat’ı ne medya ne kazandığı güzellik yaftası ideallerinden ve doğrularından uzaklaştırmadı. Umarız gençler de Kubat gibi ne istediğini bilen ve bunun için mücadele eden bir örneği magazinin uçuk dünyasına tercih ederler. Çağlayı kocaman öpüyor ve başarılarının devamını diliyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE