Faik Öztürk

 

Faik Öztürk ve Özdemir Erdoğan arasında yaşanan gerginliği düzeltmeye çalışan Safiye Soyman zor durumda kaldı. Faik Öztürk ve Özdemir Erdoğan bir yarışma programında tartışınca ortamı yumuşatmaya çalışan Safiye Soyman’a uzatmalı sevgilisi Faik bey “yalaka” dedi.

Özdemir Erdoğan bu olaylar üzerine, “Safiye hanımefendi için gerçekten çok üzüldüm. Faik beyin bana olan agresif davranışı nedeniyle onu düzeltmek için bana güzel sözler söylemesi karşısında Faik beyin ona ‘yalaka’ demesi beni çok üzdü.  Anadolu çocuğu, yani haksızlığa uğramış Anadolu çocuğu imajı!.. Sahneden inerken de ‘Gel Safiye biz köyümüze gidelim’ dedi. Halbuki ben hangi televizyonu açsam Faik bey karşıma çıkıyor. Herhalde onun bahsettiği köy Mecidiyeköy falan!” dedi.

Özdemir Erdoğan’ın bu sözlerine katılmamak imkansız. Hem ünlü bir sanatçı ile olan birlikteliğini kullanarak gündemde kalıyor, hem de her fırsatta sevdiği kadının gururunu hiçe sayacak sözler sarfediyor. Özdemir Erdoğan gibi bir duayene yaptığı sayısız saygısızlık da cabası... Anadolu çocuğu, böyle mi oluyor? Faik Öztürk’e en acısından biber sürüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE