Deniz Seki-Nazire Şenlendirici

 

Deniz Seki bir röportajında; "Nazire ile eşofmanlarımızı giydik Hüsnü'ye gittik. Herkes özürlerini diledi, içinde biriktirdiği ne varsa söyledi... Sesler hiç yükselmedi” sözlerine Nazire Hanım'dan itiraz geldi. Avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan Nazire Şenlendirici şunları söyledi: “Deniz Seki'nin röportajda anlattığı olay tamamen hayal ürünüdür! Seki'nin çizdiği gibi toz pembe bir durum yok beni dize getirmiş falan değil. Arkadaş falan da değiliz. 'Ortada aşk varsa saygı göstermek lazım, resmi eşe düşen görev, kocayı boşamaktır' temasını halkımıza dikte ettirmesinin ardında, reklamını yapma kaygısı olduğu aşikardır.”
 
Artık biz yorulduk bu iki kadının bir erkek için ettiği kavgalardan. Yakışmıyor! Deniz Seki, aşık, anlayışlı, empati kuarabilen kadınım derken, öte yandan “Ben Nazire’nin yerinde olsam çocukları babasına göstermezdim” diyebiliyor. Empati kurabilen kadına bakar mısınız? Bekara karı boşamak kolay tabii, diyerek Seki’ye biber sürüyoruz.

Nazire Hanım ise, kendisinden çoktan vazgeçmiş bir adam için döktüğü dillerden yorulmadı mı acaba?... Önce kadınlık onuru ve gururu diyoruz. Bu arada Şenlendirici de kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanıyordur herhalde... 


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE