Ayşe Özyılmazel ve Neco

 

Neco, kızı Ayşe Özyılmazel’in bir programda; “Babam iyi repertuvar yapamıyor. Şarkıyı sanki okulda söylermiş gibi okuyor. Tonlamaları çok düzgün. Bir dinleyici olarak o tarzından rahatsız oluyorum” açıklamasına tepki gösterdi: “Ayşe, çağının insanı olmuş, bu açıklamalarını yazık olarak nitelendiriyorum. Demek ki verdiğim eğitimlerin hepsi boşa gitmiş, unutulmuş. En iyi şarkıcı ödülleri almış babası için bunları söylemiş olmasını cehalet ve eksiklik olarak değerlendiriyorum. Beğenemiyorsa kendi tarzını dinlesin, benim ne geniş bir repertuvara sahip olduğumu herkes bilir. Ayşe galiba kendini bu niteliksiz, zavallı çarkın dişlilerine kaptırmış.”

Nereden başlamalı biber sürmeye bilemiyoruz. Bugüne kadar müzik eleştirmeni olduğunu bilmediğimiz Özyılmazel, nedendir bilinmez TV programında babasını magazin basına malzeme verecek şekilde eleştirmekten çekinmiyor.

Neco da tüm bu garip açıklamalara boşa gitmiş emeklerim diyerek tuz-biber ekmekten geri durmuyor. Baba-kız arasında müzik zevki farklılığı aşan; daha derin sorunlar ve saygı çizgisini aşan durumlar olduğu şüphesiz. Her ikisine de biber sürüyoruz.


anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE