HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Sevgiyi anlamak...

23 Ocak 2017 - 29 Ocak 2017 Haftası

RÜYA GÜNÜ
23 Ocak Pazartesi (Ay günü)
Ay : Yay
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 16 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Araba

"Neşe ve iyimserlik gerçekleri göz ardı etmemize sebep olabilir. Mühim olan bu motivasyonu süreçleri yönetirken kullanabilmektir."

Ay yaydaki yolculuğuna devam ediyor. İyimser enerjinin aktif olduğu, ilişkilerde yeni olasılıkların doğduğu, keşif ruhunun diri olduğu, macera arayışı içinde olduğumuz bir gün! Ay- Uranüs ilişkisi güne sürprizler getirebilir. Sakin olun, her şey bir şekilde yoluna girecektir. Bizden daha geniş düşünerek süreçleri yönetmemiz isteniyor. Neptün karesi sağduyu ve soğukkanlılık ihtiyacını arıtırıyor. Her şey ilk bakışta göründüğü gibi olmayabilir. Bugün akışa teslim olun ve yolun size anlatmaya çalıştıklarını duyun!

Merkür- Neptün sekstili gerçekleşiyor. Aklım, Tanrının gözüyle çalışıyor. Olanın ardındakini merak ediyorum! Öyleyse hikayenin beni nereye götürdüğünü anlamam gerekiyor! Kargaşa ve kaos bizi her zaman beklediğimiz sonuçlara götürmeyebilir. Takipte olmak gerek! Sular durulduğunda birçok şey daha anlaşılır olacaktır. ‘’ Yüzmeye devam et! ‘’ zamanı! Cevap yolda gelir. Oturup beklemek sizi ona götürecek olan değildir.

Gün titreşimi bugünün ‘’hareket’’ günü olduğundan bahsediyor. Yıkılan duvarlar olduğunu görüyoruz. Çıkmakta olduğumuz bu yolculuk bizi yeni bir bilince taşıyacak. Yük olanları bırakın! Eskimiş kalıp ve kuralların dışına çıkın! Olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz! Rehber kartımız ‘’araba’’ bize ‘’ Yaşa ve gör! Yolun seni nereye çıkaracağını, o yolu keşfetmeden bilemezsin! İç sesine kulak ver! ‘’ diyor. İç ses, akılla çelişen değil, aklı olduğu yerden daha ileriye götürebilendir. Şimdilik bu!

KARAR GÜNÜ
24 Ocak Salı (Mars günü)

Ay : Yay (20:33 boşlukta)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Aşıklar

"Adalet, dışarıda değil içeridedir. Adalet bizim yaşama dair olan farkındalığımızla ilgilidir. Bugün seçimlerimizi daha iyi anlamalı!"

Ay yaydaki yolculuğuna devam ediyor. Uranüs aktif çalışıyor ve bugün bize yardımcı olacak gibi! İnandığınız şeyin ardından gidin! O sizi zafere götürmeyebilir; bununla birlikte bu onun sizi değerli bir keşfe götürdüğü gerçeğini değiştirmeyecektir. Zafer andadır. O an tüm zamanları besleyen ve tüm zamanlardan beslenen kaynaktır. Bunu çok iyi anlamak gerekir.
Ne aldım, ne verdim? Burada neyi fark ettim? Neredeydim, nereye geldim? Ne kadar kendimi aşabildim? Enerjimi ne kadar verimli kullanabildim? Neyi, neye dönüştürebildim? Bunlardır değer… Yol benden, bende olanı ve harekete geçirdiğim şeyi çok iyi anlamamı istiyor. Küçük şeyler, büyük şeyleri oluşturur ve o küçük şeylerin rengi bir araya gelerek oluşturacakları rengin tohumudur. Çok iyi anlamak gerek!

Gün titreşimi bugün hayata daha geniş bakmamızı, işaretleri okumamızı istiyor! Hiçbir şey tesadüfen çıkmıyor karşımıza! Kendi kitabınızı okuyun! Bu sizin yaşamınızdır. O sizi yansıtır ve sizi oluşturacak olanın da anahtarıdır. Neyi alıp ne verdiğinize dikkat edin! Bu sizin yarınınızdır. Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ bizden seçimlerimizin farkında olmamızı istiyor. Yaşam nötrdür, ona bir yön veren bizim onunla ilgili algımızdır. Bunu çok iyi anlamak gerek! Bilinç bir süzgeç gibi çalışır ve onun niteliği, ihtiyacımız olanın onda kalmasını, gerisinin akıp geçmesini sağlayacaktır. Şimdilik bu!

SEVGİ GÜNÜ
25 Ocak Çarşamba (Merkür günü)

Ay : Oğlak (01:43 itibariyle)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Güç

"Hiçbir savaş anlamından yoksun oldukça seni zafere ulaştıramaz. Önce anlamı olmalı çıkılan yolculuğun! Bu anlam sevgiyle yoğrulmalı! Yoksa sonuç baştan bellidir."

Ay oğlağın ciddi tavrıyla uyanıyoruz güne! Bugün sorumluluk ve disiplin ön planda! Yaşama bu pencereden bakıyoruz. Yayın kıvrak enerjisinin yerini oğlağın ayakları yere sağlam basan tavrı aldı. Ayın kuzey ay düğümü ile üçgen yaptığını görüyoruz. Neptün de sekstili patlatıyor! Bizden bugün yolun ve yolculuğun içinden neyi alıp neyi geride bırakmamız gerektiğini anlamamız isteniyor. Pascal’ın ‘’ Akıl ülkesinin bittiği yerde gönül ülkesi başlar. ‘’ sözünü hatırlayalım! Bazen aklın anlamadığını yürek açıklar. Ona kulak verin!

Venüs- Kiron kavuşumu yaşıyoruz. Neyi alamadık, neyi veremedik, ne ile bir bütün olamadık, neyden kendimizi ayırıp da orada özümüzle buluşamadık? Sızlayan yaralar, bizden kendimizi içine sürüklediğimiz her neyse onun karşısına geçip içimizden geçenleri ifade etmemizi istiyor. Bunu onun için değil kendimiz için yaptığımızı anlamak gerek; çünkü o bana bendeki bir şeyi gösterdi ve her şey bunun içindi. Şimdi buradan ihtiyacım olanı alabilmek beni kendime açılan o kapıya götürebilirdi.

Dilediklerimiz değil, bizi dilediğimiz şeye hazırlayacak olan bize gelir; çünkü orada olabilmek için bir yol gerekir. İşte olan, bu yolun kendisidir. Kişi ve olayların ötesine geçen görebilir, değilse sadece etrafında dönecektir.

Gün titreşimi bugünün şafak karanlığı olduğundan bahsediyor. Sorumluluğunu almalıyız çıktığımız yolculuğun! O bizden anlamamızı istiyor. Anlamı olmayan her şey eksik kalır. Neyi ne için yaptığını anlayan yol alır. Değilse sadece arayacaktır. Bulmak, anlamını bulmakla alakalıdır. Karnını doyurmak, ruhu doyurmak olmadığında, eksik kalmış olanın başlangıcıdır. Ruhu doyuracak tek şey vardır, o da sevgi! İşte seni güçlü kılabilecek tek yol, ondan gelen ve ona doğru olandır. O, senin onu ve onun doğasını keşfetmeni bekliyor. Savaşı biterecek ve insanı zafere götürecek olan budur. Şimdilik bu!

KADERİ OKUMA GÜNÜ
26 Ocak Perşembe (Jüpiter günü)

Ay : Oğlak
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Ay

"Yaşamı zor diye okur kimileri, kimileriyse ona öğreten olarak bakar. Bugün zoru kolaylaştıracak olan onun bize ne öğrettiğinin farkına varmaktır."

Ay oğlaktaki yolculuğuna devam ediyor. Önemli kararlar veriliyor olacak bugün! Önemli sınavların içinden geçiliyor. Bizi zorlayan şeyler, bize karşı olan değil, bize bir şeyler anlatmaya çalışan demektir. Her seferinde aynı cevapla aşamazsınız hayatı! Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekir; çünkü sizi canlı kılacak olan budur. Bu da ne kadar beslenebildiğinizle ilgilidir. Her şeyden bir şey alın! Dolun! Dolan mutlaka boşalır ki bunun adı sevgidir. Siz kim olduğunuzu, bunun ne olduğunu biliyorsanız her şey yerini bulur. Sadece sürükleniyorsanız göremez ve duyamazsınız… ‘’ Durdurun dünyayı, inecek var! ‘’ İşte sizin şimdi gerçek değerini anlayıp içinde olmayı seçeceğiniz bir hayat var!

Bir yanım seni istiyor, bir yanım seni( şair burada başka birinden bahsediyor ) buluyor! Benim neyi anlamam gerekiyor? İsteyen yanımla onu bana getiren yanım hangi farkında olmadığım amaçla birbirinden bağımsız çalışıyor olabilir? İhtiyaç duyduğum neyin bilincine varmak? Böyle bir eşik işte içinden geçmekte olduğumuz… Bizde olan bir şeyin süreçlerdeki algımızı yönettiğini anlamamız gerek ve her şey bu algının parelelinde büyüyor.

Bugün yeni bir dönemin tohumları ekiliyor. Bugün doğum gerçekleşmekte olan… Bu doğumun bizi hazırladığı bir süreç var. Bugün cumartesi gününe bir atıfta bulunuluyor, onun temelleri atılıyor. Neyi gerçekleştirmek için yola çıkmış olabiliriz? Bunun ardında saklı olan armağan nedir? Bu aşamada hangi yeteneklerim bana yardımcı olur? Neyi parlatabilirim? Hangi gölgeye karşı uyanık olmalıyım?

Karanlık, içinden yeni bir keşif çıkarttığım müddetçe hazinemdir. Kendimi ona gömüp sessizleştiğimde, bu benim ölümüm olur. Tohum olup ekmişimdir kendimi toprağa ve uyanmak için kendimi sulamam gerekir. Suyu sağlayacak tek şey, sevgidir. Tıpkı keşfin yolunu açanın o olduğu gibi… Sevgi, ölünün de dirinin de buluşabildiği tek yerdir. Buluşalım, kaderi orada yazıyoruz! Şimdilik bu!

UYANIK OLMA GÜNÜ
27 Ocak Cuma (Venüs günü)

Ay : Kova (11:36 itibariyle) (10:17 boşlukta)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji  : Yıldız

"Neyin telaşındasın! Her şey hep tam da vaktinde olurken, sen ne ile savaşarak sadece kendini yormaktasın? Bugün sadece devam et, cevabı yolun içinde bulacaksın!"

Gün ortasına doğru bir müddet boşlukta takılacak olan ayın şaşkınlığını yaşıyor olacağız! Derken kova enerjisi sarıyor bizi! Önemli bir yeni aya doğru ilerliyoruz! Ne dünyayı değiştirmek anlamına gelebilir? Bu dünyanın daha farklı neye ihtiyacı var? Neyi anlatmam gerekiyor? Anlatmam gerektiğine inandığım, anlama ihtiyacında olduğumdur. Bunun ne kadar farkındayım? Ne için yola çıkmış olsaydım kendimi çok daha iyi hissederdim? Değişimin sorumluluğunu almak gerek ve bu bende başlıyor? Özgürlüğü nasıl tanımladım? Özgün olanın ne kadar farkındaydım? Özü ne kadar anladım? Ne bana parçaları birleştirerek büyük resmi görme şansı kazandırır? Bunun için nereden başlamalı?

Venüs- Satürn karesini yaşıyoruz bugün! Venüs balıkta bize ‘’ Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk! ‘’ diyor. Satürn’se ‘’ Sebep? ‘’ diye soruyor tüm soğukkanlılığıyla… Anlamı olmayan hiçbir deneyim yoktur. Sen o anlamı bulamadığında, yolun ışığı olup daha ileriye varabilme şansı da yoktur. Deneyim, bunun için var! Yol hep ileriye… Değilse döner durursun olduğun yerde, ta ki seni o ana taşıyanın seni daha ileriye de çağıran olduğunu fark edesiye…

Aşk, kişiden bağımsız bir deneyimdir. Onu kişiyle buluşturan, insanın bilincidir. Ancak idrakında olduğun şey seni gerçek dediğin bir deneyime götürebilir. Neyin idrakındasın, işte onun ışığını yakmaktasın… Onun seninle buluşması yakın… ‘’ Bugünü dünden yeni olmayan, bizden değildir. ‘’

Bugün uyanış günü! Bugün mezarından uyanma, kozadan çıkma, kabuğunu kırma, öze ulaşma günü! Bugün her şeyin özünde nasıl basit ve nasıl yüce bir anlam taşıdığını hatırlama günü! Doğaya bak! Onun hiç telaşı yok; bununla birlikte her şey hep tam da vaktinde… Rehber kartımız ‘’yıldız’’ bizden zamanın dilini çözmemizi istiyor. Onu çok iyi anlamak gerekir; çünkü hiçbir şey aslında geç, hiçbir şey erken değildir. Tam da şimdi!

YENİNİN GÜNÜ
28 Ocak Cumartesi (Satürn günü)

Ay : Kova (Yeni Ay 03:06)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Dünya

"Bu yeni ay bizi gerçekten neye ihtiyaç duyduğumuzu çok daha iyi anlamaya çağırıyor olacak! Özgür olmak, özgün olmak ve birlikte olmanın değerinin farkına varmak…"

Yeni ayın dalga dalga yayılan enerjisiyle uyanıyoruz güne! Kova burcunda gerçekleşiyor yeni ay! Kıstırılmış olarak üçüncü eve yerleştiğini görüyoruz Ay- Güneş kavuşumunun… Farklı ve farksız olanı çok iyi anlamamız gerekiyor. Düzenleyici olan Satürn ikinci evden dördüncü evdeki Kiron, Venüs ve Mars stelyumuna kare yapıyor. Bu kareden en çok Venüs etkileniyor. Mars da balığın son derecesinde ve koça geçmeye hazırlanıyor. Suyun akışına bırakarak özlediğimiz o bütünlük duygusunu hissetmeye ihtiyaç duyarken içsel olarak, Satürn bu başıboşluğu aşarak içinde olduğumuz anı daha iyi anlamamızı istiyor. Bizi bir araya getiren kendimizi koyverebileceğimiz bir hengamaden daha fazlasıdır. Bunu anlamak gerek! Özgür olmak, özgür hissetmek adına bizimle olanı yok saymak değildir. Beni tanımlamak, karşısındaki senin ona yansıttığı ışıktan yoksun tamamlanabilecek bir süreç değildir. Adalet, insanın sınırlarını aşarak hak edebildiği genişliği algılayabildiğinde insana kendini anlama şansı verir. Bu eşikte bizim, bizi biz yapanı çok iyi anlamamız gerekiyor. Bende anlaşılması gereken eksik kaldıkça bizde bir şeylerin yerine oturması mümkün değildir.

Mars koç transiti, bir- bir buçuk aydır deneyimlemekte olduğumuz dağınıklığı güçlü bir şekilde hareketlendiriyor olacak; bununla birlikte yükselen enerji kontrol edilemediğinde agresyon da açığa çıkarabilir. ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir. ‘’ Bunu çok iyi anlamak gerekir. Yıkmak, yapmak için olmadıkça yıkılanın yeri boş kalacaktır ve bu amacına ulaşmış bir eylem değildir. Amaçsız salınan yıkıcı bir enerjiyse sadece insanı kendi kendine yaptığı bir haksızlığa sürükleyecektir. Kim ki kime nasıl davranır, anlamalı ki onda kendi özüne duyduğu saygıyı yansıtır. Aşmak geçmek, öldürmek değil, yaşamınız için ihtiyacınız olanı alıp devam edebilmektir. Öfke ve korku uyandıran, aşıp geçebileceğiniz değil, takılıp kalmış olduğunuzdur. Alışveriş tamamlandığında artık bu duyguların yerini kabul alır.

Enerjinizin yoğun olacağı bu dönemi, ay düğümünün başakta olduğunu hatırlayarak verimli kullanın! Merkür, Pluto ile kavuşuma doğru ilerliyor, Jüpiter ile kare yapacak, kararlarınızı alırken çok daha geniş düşünmeniz gereken bir dönem! Yaşam bir satranç tahtası gibidir ve başarı tesadüf değildir. Tesadüfen gerçekleşen, alınan kredi gibidir. Geri ödeme vakti mutlaka gelecektir. Bizden sistemli olmamız isteniyor ve burada bahsedilen yeni bir sistem! Zaman değerleriyle uyumlu…

Bugün önemli bir gün! Hem dünya hem bizim için! Neyin doğmakta olduğunu tahmin bile edemezsiniz… Özünüze güvenin ve onun ışığında ilerleyin… Siz, doğacak olan sizin annesisiniz! Annelik… Ne kutsal şey… Onu kimseden ayırmayın ve onu kimseyle karıştırmayın! İşte bu! Rehber kartımız ‘’dünya’’ diyor ki ‘’ Müziğin sesini duymayanlar, dans edenleri deli sanıyorlar. ‘’ Şimdilik bu!
 
SESSİZLİĞİ DİNLEME GÜNÜ
29 Ocak Pazar (Güneş günü)

Ay : Balık (19:10 itibariyle) (08:52 boşlukta)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : İmparatoriçe

"Bugün bizden biraz yavaşlamamızı istiyor. Bugün büyük değil, küçük oynayın. Risk almayın, elinizin altındaki fırsatları kullanın! Sıcak bir sohbet, ılık bir çay güne damgasını vurabilir."

Ay boşlukta uyanıyoruz güne!( Pazar sabahı erkenden gözlerini açan antikalar hariç, sizi çok iyi anlıyorum, hiç yalnız hissetmeyin kendinizi… ) Uranüs dokunuşlarıyla gün renkleniyor. Sürprizlere açık olun! Jüpiter üçgeni günün önemli buluşmalara gebe olacağının habercisi! Satürn de eksik kalmıyor bu güzel açılardan! Öyleyse haydi biraz olanları gözden geçirelim! Ne yaptık, ne ettik, nereye vardık, burada neleri fark ettik, yeni döneme hangi farklı bakış açılarıyla yaklaşmak bize hangi yeni olasılıklar sağlar?

Bugün verimli geçirebileceğimiz bir gün! Uzun zamandır görüşmediğiniz, sohbetinizin ufkunuzu genişlettiği biri var mı? Bugün tam onunla koyu bir sohbete dalma zamanı! Sevdiklerinizle birlikte olun! Bu size iyi gelecektir. Yarının pazartesi olduğunu unutun! Sadece bugünün Pazar olduğunu hatırlayın ve bunun  keyfini yaşayın… Huzur ve dinginlikle… Olabildiğince…

Merkür- Pluto kavuşumu gerçekleşiyor. Eski bilincin ölümü, yeni bilincin doğumu… Sistem kendini yeniliyor. Eskimiş değerleri korumakta inat ederek kendini yenilemek istemeyenler doğal seleksiyona uğrayacaktır. Duyurulur!

Esneyin! Fazla ciddiye almayın! Merkezinizi koruyun! Varoluşunuzun sorumluluğunu alın! Her şey çok değerli; bununla birlikte siz bir şeye takılıp kaldığınızda diğer değerler de yaşanılasılığını yitirirdi. Bu yol sizin ve sizinle birlikte olan her şeyin… Her şey size hizmet ediyor, tıpkı sizin de her şeye hizmet ediyor olduğunuz gibi…

Bugün yeni kapıların açılmakta olduğu bir gün! Yeni ay enerjisi devam ediyor. Akşam saatleri itibariyle Ay balığa geçiyor ve etrafı daha ruhsal bir ışık kaplıyor. Haftaya puslu ve derin bir başlangıç yapıyor olacağız. Bugünden içsel cevaplarınıza ulaşın ki yarın bir de bunu araya sıkıştırmak zorunda kalmayın! İç sesinize daha çok kulak verin. Başlayan zaten bize kendisini hissettiriyor. Rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ bize ‘’ Bugün, yarının ışığıdır. ‘’ diyor. Anlamak gerek! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


(Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz :
0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.)


Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE