HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Ruhun diliyle konuşmak

20 Şubat - 26 Şubat 2017 haftası

Bu hafta ruha açılan kapıyı deneyimliyoruz. Bazen bildiğimiz her şeyi unutma vaktidir. Çünkü yenide doğan güneş hepsinin ötesinde olanla bizi ancak böyle buluşturabilecektir.


YÜREĞİ DUYMA GÜNÜ
20 Şubat Pazartesi (Ay günü)
Ay : Yay
Güneş : Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 14 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Ermiş

"Dışarıda olan her şey içeride olanın kendini duyurmaya çalışışı ile alakalıdır. Onu duymaya açık ol! Bir koltukta iki karpuz taşınmaz! Önce seçimlerinin bilincinde ol!"

Ayın yaydaki yolculuğunun keşfe açık enerjisiyle başlamış bulunmaktayız haftaya! Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun efendim! (ve alkışlar duyulur….) Sayın ablalarım, sayın ağabeylerim! Bugün burada… Aa, n’oldu bana, hatları karıştırdım! Ay- Mars üçgeninin yoğun enerjisiyle uçtum mu ne? Öyleyse bugün ayakları sağlam basmakta fayda var yere! Kanatsız uçulabilir zira! Aman aman!

Merkürle sekstil oturup üstüne düşünürsek yaratıcı fikirler bulabileceğimizden bahsediyor! Uranüs üçgeni bugün anın ışığına bırakın kendinizi, gözlemci olun, nereye gittiğinizin farkına varın, plan değişikliklerine karşı esnek olun, alternatifleri değerlendirin, savaşmaya hazır olun; bununla birlikte bunu oldukça barışçıl bir doğa ile gerçekleştirmeyi seçin diyor. Savaş, hareket demektir. E nerede hareket orada bereket demiyor muyuz? Doğru! Bununla birlikte hareketi berekete ulaştıran, hareketin titridir. Çalakalem değil, bilinçli ve programlı, olabildiğince! Bunu yapacağız diye taş gibi katı da değil! Seçeneklerin farkında, ihtiyacımızın bilincinde ve doğan fırsatların takibinde!

Kiron karesi, geri hareketteki Jüpiter sekstilini de göz önünde bulundurursak bizi biraz geriye dönüp bakmaya çağırabilir! Dönün bakın! Baktığınız yere sıkışıp kalmayın! "Birine bakıp çıkacaktım!" diyin, bakın, şöyle bir daha bakın, anlayın, teşekkür edin, çıkın! İçeride sıkışıp günü kaçıranlara duyurulur! Bir daha yapmayın! Zamanınız ne kadar değerli! Üretmek varken sizi beslemeyen bir dairenin etrafında dönmek… (İşinize karışmış gibi olmayayım da…)

Pluto ile Ay düğümü dinamik bir açıyla karşınıza çıkıyor. "Siz hala faydalı ile faydasızın birbirinden ayrılması gerektiğini anlatamadıklarımızdan mısınız? Zira parlamanın başka yolu yok!" diyor son derecelerinde ilerleyen başak ay düğümü! Ben demiyorum, o diyor! Ben iletiyorum! Elçiye zeval olmaz. Pluto; "Net sınırlar koy! Varlığının taşıdığı sorumluluğun bilincinde, yoluna sadık ol!" diyor. "Duyanlara duymayanlara!" Sert, adamı indiriyor aşağı; bununla birlikte o bizi seviyor. Birgün geriye dönüp baktığımızda boşa geçirilmiş bir ömürle karşı karşıya kalmamızı istiyor…

Gün titreşimi bugün iç sesimizi duyarak hareket etmenin değerinden bahsediyor. Rehber kartımız "ermiş’’ dışarıda aradığımız birçok cevabın aslında içimizde hazır ve nazır bizim onun farkında olmamızı beklediğini hatırlatıyor. En kutsal yolculuk içimize olandır! Şimdilik bu!

SEVGİYİ SEÇME GÜNÜ
21 Şubat Salı (Mars günü)

Ay : Oğlak (10:07 itibariyle) (02:36 boşlukta)
Güneş : Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 15 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Joker

"Şimdi disiplin ve sorumluluk zamanı! Derin bir nefes! Sistem hem sınavınız hem de bu sınavın size sağlayacağı armağanınızdır. Ya onun dilini çözer ve onun gücünü kazanırsınız ya da sadece kendinizle savaşırsınız…"

Ay boşluktayken uyanmış olma ihtimalimiz yüksek güne! (Gece yatmaz gündüz kalkmazlara sözüm yok efendim, onların önünde saygıyla eğiliyoruz…) Sakin olun! Derin derin nefesler alın! Bu iki gün, bizden onu ciddiye almamızı istiyor olacak! Geçtiğimiz iki gündür anladıklarımızı pratiğe dökme zamanı! Sistemli olmakta fayda var! İpin ucunu kaçırırsak yandık! Kaçırırsanız da saldım çayıra Mevlam kayıra modlar iş yapmaz! Benden söylemesi! Bir yerinden tutup kaldıracaksınız! Başlamak bitirmenin yarısı!

Ay- Güneş sekstili, ruhun almak istediği yolda özündeki ışıkla buluşmanın sorumluluğunu almasını istiyor. Ay düğümü ile üçgen bu duruma kadersel bir temayı da beraberinde getiriyor. Mars da inceden dokunarak bizi ateşliyor! "Ne yaparsan yap, ruh ile yap!" Balık tutulmasına yürüdüğümüzü hatırlatırım!

Merkür’ün Uranüs ile sekstili, Jüpiter ile üçgeni göze çarpıyor! Bir yanımız kalk gidelim derken öbür yanımız otur halt yeme diyor! Tikel yani! Ne yapmalı? Sıradışı fikirler, deneyimlenmiş olanların parlattığı bir hakimiyetle ele alınıp önyargının ötesine geçilerek nasıl olura getirilmeli! İyi şeyler zamanla, mucizeler bir anda; bununla birlikte o mucizeler mutlaka bir hazır olma halinin ürünüdür, bunu iyi anlamalı! Ne geride kaldı ki neye yer açıldı?

Gün titreşimi bugün karanlıkla aydınlığın eşiğinde olduğumuzdan bahsediyor. Seçimlerimiz sürecin gidişatında büyük önem taşıyor. Bir karar verirsiniz ve bu bir yol başlatır. O yol, kararınızın sizi götüreceğini umduğunuz yerden çok daha değerlidir; çünkü sizi yeni bir karara hazırlamaktadır. Rehber kartımız "joker’’ bize hatırlatıyor: "Ya hiçbir şey bilmiyordur ya da bilgisini kullanmıyordur…" Aynı yol her zaman sizi aynı yere çıkarmayabilir; çünkü sizin artık o yolu yürüme şekliniz değişmiştir. İşte geri dönüşler bu bilinci uyandırmak ve süreci tamamlamak içindir ki sonrası artık yenidir. Şimdilik bu!  

KENDİNİ KEŞFE AÇMA GÜNÜ
22 Şubat Çarşamba (Merkür günü)
Ay : Oğlak
Güneş : Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 16 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Asılan Adam

"Enerjinin yüksek olduğu bir gün! Bize düşen onu bilinçli kullanmak! İnsan kendini de onu sıkıştıran duvarları da yıkabilir. Sizin seçiminiz hangisini yıkmak olurdu? Öyleyse vakit şimdi!"


Ay oğlağın "olgun ruh’’ enerjisiyle uyanıyoruz güne! Asırlık bir ağacın heybetiyle selamlıyoruz doğan güneşi! Saygılar… Bir karar vermemiz lazım sanki.. Öyle bir hal üzerimizde… Kiminle ne için bir araya gelmek daha enerjik hissettirebilirdi ya da bizi daha verimle bir araya getirebilecek olan nasıl bir enerji olabilirdi? Ruhumuz bize bir şeyler söylemeye çalışıyor… Biraz daha sessizleşip onun sesini duyabilmeli… Her şeyi birden yapmak mümkün değil… Öncelikler belirlenmeli… Bazen vazgeçmemiz gerekenler olabilir. Bu kayıp değil gerçekten değerli olanı kazanabilmenin ilk adımıdır. Bizi sıkıştıran şeyin ötesine geçip var olan enerjiyi besleniş haline getirebilmenin yolu budur. Parlamak için bizi parlatabilecek olanı bulmak ve onu inşa edebilecek sistemi kurabilmek gerekir.

Bizi çağıran bir ses var, duyuyor musunuz? Her şeyi bırakalım, birileri bizi ona götürür mü? Hayır! Neyi bırakıp neyi neye hazır etmemiz gerektiğinin farkına varalım, zaten çağrıldığımız yer budur. "Emeksiz yemek olmuyor şekerim!" diyor gökyüzü! Emek, en kutsal ışıktır. Onun içinde aşk ve sevgi olduğunda, sizi canlandırır, yanaklarınız al al olur. Derin bir nefes alırsınız ve yürüdüğünüz köz üzerinde dans etmeye başlarsınız; çünkü artık ritmi duyuyorsunuzdur.

Enerji, kullanım yerine göre anlam kazanır. Elektrik, ihtiyacımız olan bir şey! Düşen yıldırım da elektrik! O zaman ihtiyacımız olan "elektrik’’ değil, "evimizde, işimizde kullanabileceğimiz elektrik’’! İstediğimiz, ihtiyacımız olan şey ve onu tanımlama şeklimiz… İşte bu önemli!
Mars- Pluto karesi gündemde… Cinsel enerji tavan! Hızlı koşup çabuk yorulmamamız gerek bununla birlikte; zira Pluto oğlaktan geliyor. Enerjinizi boşa harcamayın! Tutku ve aşktan, özünüze sadakattan ayrıldığınızda, eksildiğinizi hatırlayın! Böyle güçlü bir gerilim altında yaraladığınız kadar yaralanırsınız… Yaraları iyileştirmenin tek yolu, özden gelen sevgi ve onun dokunup büyüttüğü her andır.

Gün titreşimi bugünün önemli bir hareket günü olduğundan söz ediyor. Bir şeyler kırılıyor! Kendinizi ve kalp kırmaya gerek yok! İçine sıkıştığınız duvarları yıkın! Başka bakış açıları yakalayın! Etrafa bir göz atın! Daha farklı nasıl görebilirsiniz bu olanı? Rehber kartımız "asılan adam’’ nereye varacağınızı bildiğiniz bir cevaba direnmenin size bir faydası olmayacağından bahsediyor. Bunu çok iyi anlamak gerek… Zor gibi görünen, eninde sonunda onunla yüzleşmek durumunda kalacağınızı bildiğinizden kaçmaya çalışmaktan çok daha kolaydır. Bilginize… Şimdilik bu!

GÖKSEL İŞARETLER GÜNÜ
23 Şubat Perşembe (Jüpiter günü)
Ay : Kova (20:17 itibariyle) (06:23 boşlukta)
Güneş : Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Büyücü

"Ay boşlukta bir gün! Yeni kararlar alma değil, verilmiş kararları uygulama zamanı! İki düşünün bir konuşun! Mümkünse biraz sessizliği dinlemek iyi gelecektir."

Sayın okuyucular! Ay boşlukta uyandığımız bir güne daha, hoşgeldiniz! Gün boyu saygıdeğer Ayımız (oğlakta malum, oğlak saygı bekler…) boşlukta takılıyor olacak! Ay- Uranüs karesi beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirebilir. Bugün esnekliğimizi korumakta fayda var. Bir kare de Jüpiter’den geliyor ve durum öncü burçlarda bir T- kare olarak kendini gösteriyor. Bu ne anlama gelir? Sürekli bir devinim! Bununla birlikte bütünlük taşımayan bir hareket, kaostan ibarettir. İki gündür netleştirdiğiniz ne varsa onları derleyip toparlama zamanı!

Kiron sekstili gündemde! Kendinizle kalmak için zaman yaratmanızı tavsiye ederim… Fonda dinlendirici bir müzik, ılık bir şeyler, uzatın ayaklarınızı, temiz hava, doğa ile temas, ferah bir koku, dinlendirici bir mekan… Bulun kendinize ve içsel sesleşmelerinizi dinleyin… Ruhunuzdan size bir mesaj olabilir.

Merkür- Satürn sekstili önemli kararların hazırlığından söz ediyor. Bu kararları netleştirip harekete geçmek için Ay’ın kovaya geçmesini bekleyin! Önemli bir dönemin eşiğindeyiz. Önemli buluşmalar zamanı! Bunu var eden potansiyelleri çok iyi anlamalı!

Gün titreşimi bugünün evrensel işaretleri okuma günü olduğundan bahsediyor. Astrolojiyle, göksel sembollerle daha haşır neşir olmanızı tavsiye ederim. İlham verici noktalar yakalayabilirsiniz. Rehber kartımız "büyücü’’ bugünün yeteneklerimizi keşfetmek ve onları geliştirecek yolculuğu fark etmek için önemli bir gün olduğundan bahsediyor. Şimdilik bu!

AŞKIN KARANLIĞINI AŞMA GÜNÜ
24 Şubat Cuma (Venüs günü)
Ay : Kova
Güneş : Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Ölüm

"Eski, yeniye açılan kapı olduğunda varoluşunun anlamına ulaşır. Bugün tamamlanmakta olanlar söz konusu! Yeni olan böylelikle parlıyor! Yer aç onun varlığına ki bugün seçeneklerinden biri olan, yarın tek şansın olarak kalmasın!"


Ay kovada, yüksek bir zekayla uyanıyoruz güne! Merkür de kovanın son derecelerinde! Yaratıcı fikirler zamanı! Bir anda aklınıza gelenler ilginç kapılar aralayabilir. Biraz beyin fırtınasına ne dersiniz? Not alın ve ardından sakin sakin plan program yapalım. Bu aşamada iç sesinize de kulak vermeyi unutmayın!

İlişkiler cephesinde renkli bir zaman olduğundan bahsedebiliriz. Tam da aşk gününde, nasıl bir plan çok keyifli olurdu? Sosyalleşmeyi seçebilirsiniz. Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasına da bir şey kalmadı. Belki kadersel bir buluşma gerçekleşir. Akıl mı kalp mi? Kalp aklı yener; bununla birlikte kalbi akıl parlatır.

Gün titreşimi bugünün bir şafak karanlığı olduğundan söz ediyor. Önemli bir eşikten geçiliyor. Gerçekler ve gerçek olduğuna inanılanlar… Aradaki ince çizgi! İşte buradaki farkındalık çok değerli ve bunu çok daha iyi anlayabilmeli… Rehber kartımız "ölüm’’ bize Necip Fazıl’ın "Beklenen’’ şiirini anımasatıyor:

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

GÖĞÜN IŞIĞIYLA BULUŞMA GÜNÜ
25 Şubat Cumartesi (Satürn günü)
Ay : Kova
Güneş : Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Yıldız

"Bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Rahat olun! Belki şimdi yapacağınız yeni bir hesap birçok farklı fırsatı da beraberinde getirebilir. İlk bakışta öyle gözükmüyor olması umudunuzu korumanıza engel olmasın!"

Ay kovada bir güne daha hoşgeldiniz! Bugün benim doğum günüm! Bu yıl, Güneş titreşiminde bir Satürn gününe denk geldi! Buradaki Güneş titreşimi (günün enerjisi) benim yıl enerjim! Benden yeteneklerimi geliştirmemi, buradaki kadersel eşiğin bilincinde olmamı ve artık beni parlatacak olan neyse onun benim yolum olduğunun farkına varmamı istiyor. Çok dikkatli olmam gereken bir aşama! Nasıl olsa gün doğdu diye gevşemeye gelmez! Bir yere gelmek kolaydır; bununla birlikte orada kalmak daim sorumluluk ve disiplin gerektirir. Kişi, tutkuyla yaptığı şeye bağlı olabilmeli ve onun içinde büyürken her şeyden de beslenebilmelidir. Başarının tek yolu budur.

Siz yıl enerjinizi nasıl bulursunuz? Doğum tarihinizin yıl hanesine "2017’’ yazın ve tüm rakamları toplayın, çıkan sayının basamaklarını topayın, hala iki basamaklı bir sayı ise bulduğunuz onun da basamaklarını toplayın, ta ki tek basamaklı bir sayı elde edene kadar… İşte yıl enerjiniz! Anlamlarına gün titreşimleri hakkında yaptığımız yorumlardan ulaşabilirsiniz.

Mars ve Uranüs sekstili, günün enerjisini yükseltiyor ve beklenmedik gelişmelerin oluşabileceğinden söz ediyor. Jüpiter ile üçgen, özellikle ilişkiler cephesinde geriye dönük sorgulayışlar anlamına gelebilir. Sağduyu ve soğukkanlılığın değerli olduğu zamanlar…
Gün titreşimi bugünün önemli bir başlangıç zamanı olduğundan bahsederken rehber kartımız "yıldız’’ bizden geride bıraktığımızın farkına vararak bugünkü bilincimiz ışığında yolu daha iyi anlamamızı istiyor. Her şey bizimle daim iletişim içindedir. Yeter ki biz onu duymaya açık olalım… Şimdilik bu!

RUHU DİNLEME GÜNÜ
26 Şubat Pazar (Güneş günü)
Ay : Balık (03:24 itibariyle) (02:07 boşlukta)
Güneş : Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : İmparatoriçe

"Ruh, dünyanın temel yapı taşıdır. Onu anlamak, maddesel dünyadaki yolculuğun ne anlama geldiğinin farkına varmaktır. Ancak o zaman çözülür düğümler. Olmuyorsa, olmakta olan başka bir şeydir, hepsi bu!"

Balık enerjisiyle uyanıyoruz güne! Ya da hiç uyanmadan rüya modunda devam mı ediyoruz desek? Güneş, Merkür ve Ay… Şimdi hepsi balığın sularında demleniyor. Puslu bir güne hoşgeldiniz… Sisler sizi yanıltmasın… Balık, sakinliğiyle sizi büyülerken fırtınalarıyla aklınızı başınızdan alabilir… Her türlü aklınızı başınızdan alacağı kesin… Geriye kalbiniz kalacak! Onun da sesini duyabilmeniz için teslim olabilmeniz gerekiyor. Teslim olun!

Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulması bizden ruha akan sulardan almamız gerekeni alıp yola devam etmemizi istiyor. Ruh ve ona dair olan bizi arındırıyor ve öz ile buluşturuyor. Düzenleyici Jüpiter, dış dünya ile kurduğumuz ilişkiden bizi uzaklaştırarak içimize döndürüyor. İlişkiler cephesinde fiziksel enerji yüksek! Mars- Uranüs kavuşumu, özgür bir tavrı yüceltiyor. Bir arada olmamız, seçimimiz ve bu seçim, anlamını koruduğu müddetçe bunu seçiyor olmanın keyfinde biz buluşabiliriz. Bunu çok iyi anlamak gerekiyor. Bu tutulma boyunca (bir ay kadar yoğun olarak bu etkiyi deneyimliyor olacağız…) çok özel buluşmalar söz konusu! Biz olan, bize gelen! Bizimle olan, bizimle büyüyen ve bizi büyüten…

Güneş tutulmasıyla ilgili aylık yazımızı incelemek isterseniz linki: http://www.anneoluncaanladim.com/12/astroloji/4350/adaleti-anlamak

Gün titreşimi bugünün önemli bir uyanış günü olduğundan söz ediyor. Bazen bugün bir şey yapmaya gerek yoktur; çünkü bugüne kadar yaptıklarınız, bugünde sizi bir yere getirir. Ektiğiniz tohum, vakti geldiğinde filizlenir. İşte o gün, bugün! Rehber kartımız "imparatoriçe’’ bizden yaşamın döngüsünün ve bizim bu döngünün neresinde olduğumuzun farkında olmamızı istiyor. "Dante gibi ortasındayız ömrün!" Bizi buraya getiren, burada başlayacak yolculuğun peşindedir. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE