HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Yeni zamanın sırrıdır

17 Temmuz - 23 Temmuz 2017 haftası

SAHİP OLMAK
17 Temmuz Pazartesi (Ay günü)


Haftaya boğa enerjisiyle başlıyoruz! Nerede koçun bitmek bilmez enerjisi nerede boğanın sağlamcı halleri! Tabii koçun sonrasını düşünmeden vurup yere indirdikleri, boğanın nereye varabileceğini hesap eden değer bilişi!

Ay: Boğa (08:04 itibariyle) (05:18 boşlukta)
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Mahkeme

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay açıları
"adalet dehası" Mars Çatışması: İçsel olarak yükselen enerji! Bir şey yapmalıyım ve nereden başlamalıyım halleri! Sezgilere güven...
"gizli güneş" Uranüs Buluşması: Bazen en güzeli asla deneyeceğini düşünmediğin bir seçenekle ilerlemektir.

Majör Açı
"aşk dehası" Venüs Açısı
"ilahi teslimiyet" Neptün Çatışması: Sevgi "fedakarlık" gerektirebilir; bununla birlikte bu "karı feda etme" durumu sermayeye de göz dikerse orada işler değişir. Özdeğer korunamadığında yol karmaşaya sürüklenir.

Ayın boğada olacağını göz önünde bulundurursak bugün ve yarın özellikle finansal konular gündemimizi meşgul ediyor olabilir. Ayın düzenleyicisi olacak Venüs’ün Neptün ile çatışmasını(kare) göz önünde bulundurarak vereceğiniz kararlarda daha emin olarak hareket etmenizi tavsiye ederim. İlişkiler cephesinde de hareketli bir süreçten bahsetmek mümkün! Herkes kendine ait olanı ve onun dışında kalanı anlamaya çalışıyor. Değerinin farkında olduğunuzu koruyun, bu değeri yitirmiş olanı tam da olması gereken yere koyun. "Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir." ve buna direnmek varacağınız noktayı değiştirmeyecektir. Yılanı "canlı" kılan deri değiştirebilişidir. Eskiye tutunmak, sizi o eskinin yuvarlanmakta olduğu yere gömecektir. Bugün bir şey size dünden farklı düşündürsün!

Gün titreşimi bugünün iç sesimizin güçlü, gönül gözümüzün açık, ilahi bilginin bize aktığı bir gün olduğundan bahsediyor. Bizi harekete geçirmeye çalışan bir şey var! Ona kulak verin. Ne karanlığı ne de aydınlığı uzak belleyin! Her şey olabildiğince yakın! Siz sadece sağduyu ve soğukkanlılık ile süreci yönetin! İhtiyaç duyulan bu! Rehber kartımız "mahkeme" bizden saf bir ışık, duru bir algıyla yol almamızı istiyor. Gök, kökte saklıdır. Ona inin, orada size ait olanı alın ve kanatlanın. Aşağı inebildiğiniz kadar yukarı çıkabilirsiniz. Yeter ki bu iniş kendinizi bırakarak çakılmak şeklinde değil, gittikçe daha da derinleşiş şeklinde olsun! Evren size anlatmak için can atıyor, yeter ki dinleyin!

YASALAR
18 Temmuz Salı (Mars günü)

Ayın boğadaki yolculuğu devam ediyor. Bir huzur, sükunet ihtiyacı... Güvende hisssetme arzusu kendimizi... Hani bir popomuzu sağlama alsak... Fırsatları yakalamakta iyidir boğa! Boşa kürek çekmek istemediğinden... Hesap kitap zamanı!

Ay: Boğa
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 26 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Dünya

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay açıları
"İlahi teslimiyet" Neptün İşbirliği: Her neyse yapmakta olduğumuz, içinde olduğumuz, bunun mutlaka ruhsal boyutta br karşılığı vardır. Dünyayı ruhtan ayıramazsınız. Her şey oyunun bir parçası, aklın ışığı, kalbin ışığı ile buluştuğunda, işte bu yolun anahtarı!
"yüce akıl" Pluto Uyumu: Bir şeyler değişiyor ve biz buna engel olamıyoruz. En iyisi burada daha derinde saklı olan gerçekle yüzleşmek...
"soyluluk dehası" Merkür Çatışması: Akıl mı kalp mi, duyduklarım ve gördüklerim mi yoksa ardında saklı olanı anlatmaya çalışan hissettiklerim mi? Hepsi aynı şeyi anlatmaya çalışır, gerçekten anladığımızda bu anlaşılır.

Majör Açılar
"aşk dehası" Venüs Açısı
"bilim dehası" Jüpiter Uyumu: İki iyicilin yaptığı bu üçgen tüm bu sert geçişlerin içinde yüreklere su serpiyor, bir umut ışığı yakıyor. Sevgi, sahibini koruyan bir ışıktır ve onun olduğu yerde kayıp yoktur.
"adalet dehası" Mars Açıları
"gizli güneş" Uranüs Çatışması: Saklı bir gerçek kendimizle ilgili bilmediğimiz bir şeylerin aydınlanmasını sağlayacak. Bu savaş kimseyle değil, sadece kendimizle...
"yaralı şifacı" Kiron Uyumu: Derin yaraların açığa çıkışı... Kendimizi acıtışımız, can yakışımız demektir ve bunun kimseye faydası olmayacak.

Gün titreşimi bugünün aklın ışığında kalmamız, iç sesimizi daha iyi duymamız, soğukkanlılık ve sağduyuyu elden bırakmamamız, seçimlerimizin daha çok farkında olmamız gereken bir gün olduğundan bahsediyor. Adil olmak! Akıl, yasaları bilir, kalp de sezgisel boyutta bir çok şeyin farkındadır, yeter ki ona kulak verelim. O içimizi kemiren vicdan azabı oradan gelir. Rehber kartımız "dünya" bugün evrenin ritminin daha çok farkında olmamızı istiyor. "Bütünlük, mükemmellik değil, tam olmaktır." Her şey tam da yerinde aslında ve bizim bunun farkına vararak cevabı bulmamızı istiyor ve onu hiç de uzakta aramayın; çünkü o hep olabildiğince yakın... Yeter ki birbiriniz tetikleyen parçaların yaptığı resmin farkına varın.

KENDİNİ BULMAK
19 Temmuz Çarşamba (Merkür günü)

Bir kafa karışıklığıyla mı uyandınız? Kalksam mı kalkmasam mı? Yapsam mı yapmasam mı? Gitsem mi kalsam mı? "Olsun mu, olmasın!" Çıkın oradan! Antenleri açın; zira Ay ikizlere geçiyor, işaretleri okuma günü!

Ay: İkizler (10:31 itibariyle) (09:11 boşlukta)
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 27 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay açıları
"kadere çağrı" Ay Düğümü Çatışması: Kadersel gelişmeler! İçinde tuttuğun müddetçe o henüz ışığına kavuşmuş değildir.
"güzellik dehası" Güneş İşbirliği: Kendine güvende hissetmek istiyorsan kalbine kulak ver ve ona güven!
"yaralı şifacı" Kiron İşbirliği: Yapabildiğini yap ve gerisini ona bırak.
"adalet dehası" Mars İşbirliği: Bir şey yapmak gerek! Neyin seni nereye taşıyabileceğinin farkında olarak.

Majör Açı
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"aydınlık bilinç" Satürn Uyumu: Aldığın işaretin seni çağırdığı yolculuğun sorumluluğunu almadığın müddetçe onun sana vaat ettiği armağandan uzak kalırsın.

Gün titreşimi bugünün önemli bir gün olduğundan söz ediyor. Bugün sorumluluk ve disiplin günü! Bugün bizimle ilgili olanı bulmaya ihtiyaç duyuyoruz. Sırattan geçme zamanı! Dar boğaz! Neyin üstünden geçiyoruz? Cehennem! Nedir cehennem? Korku ve öfkenin bizi kendine zincirlediği girdap! Orada sadece bir suçlu ararız ki bu yolun sorumluluğunu almamaktır. Suç yok suçlu yok, sadece yol ve o yolda anlama ihtiyacında olduklarımız var. Bunun farkına vardığımızda cennetin kapısı açılır. Her ikisi de yaşamla kurduğumuz ilişkinin farklı versiyonlarıdır. Aynı yolda yürürüz, ya bizim ona dair farkındalığımız onu bize cehennem gibi deneyimletir ya da cennete açılan kapı gibi! Siz hangisini yaşıyorsunuz ve bunu var edenin ne kadar farkındasınız?

YENİNİN SORUMLULUĞU
20 Temmuz Perşembe (Jüpiter günü)

İkizler enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! İçimiz kıpır kıpır... Meraklı meraklı etrafı seyreden kocaman gözler! Çenemiz de bir durmuyor mu ne? Ona diyemesek kendimize deyip duruyoruz... Marifet çok laf değil lafın özü!

Ay: İkizler
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparator

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün Çatışması: Şahit olduklarımız ile içimizden geçenler arasında bir bağ kurmak çok da kolay olmayabilir. Farklı boyutlardan ele almayı öğrenmemiz gerekiyor.
"bilim dehası" Jüpiter Uyumu: Anlamak istediğimizde ve daha geniş bakabildiğimizde her şey yerini bulacaktır.
"aşk dehası" Venüs Buluşması: Aşk, yoldur ve her şey, onun armağanı olarak hayatımızda yerini bulur.
"aydınlık bilinç" Satürn Gerilimi: Sorumluluğunu almadığımız bir yolculuğun bizi ihtiyaç duyduğumuz yere vardırma şansı yoktur. Kalp yolu bilir, akılsa o bilineni yaşama inşa ederek onu yaşanabilir kılar.

Gün titreşimi bugünün yeni bir dönemin kapılarının açılmakta olduğu bir gün olduğundan söz ediyor. Sınavlarınızın farkına varın ve onlarla savaşmayın, onun içinde kendinize karşı açtığınız bu savaşta, akıl ile özünüzle uzlaşın. Bu size ihtiyacınız olan boyutu katacaktır. Hareket, sırra açılan kapıyı aralar, o yüzden "Nerede hareket, orada bereket!" denir. "Ağlamayan çocuğa meme verilmez." Ne demek bu? Talep etmediğin bir gerçeklikle buluşma şansı yoktur. Yeter ki o geldiğinde, Musa’nın Allah’ın ihtişamlı bir şekilde geleceğini düşündüğü için bir dilenci kılığında gelmesine ihtimal vermeyerek ona su taşıtması gibi şaşırmayın! Evreni ayakta tutan basit ve sade gerçeklerdir. Karmaşa, karma kökünden gelir ve bu egonun bir oyunu olarak cereyan eder. Sevgide kalın! Rehber kartımız "imparator" bize "İstiyorsanız bir adım atın!" diyor. Yüreğiniz rehberiniz olsun!

ŞİFANIN YOLU
21 Temmuz Cuma (Venüs günü)

Yengeç enerjisine doğru yürüyoruz. Akıldı, mantıktı derken cumborlomp kendimizi suyun içinde buluyoruz! Gelsin duygular, duygulanımlar, derin sularda cevaplar aramalar ve buradan doğacak olan şifalanmalar...

Ay: Yengeç (11:09 itibariyle) (08:40 boşlukta)
Güneş: Yengeç    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Joker

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay açıları
"soyluluk dehası" Merkür İşbirliği: Akıl, kalple bağlantıda, özel rüyalar görülmüş olabilir.
"kadere çağrı" Ay Düğümü İşbirliği: İşaretler, kaderin sırlarına dair vurgular yapıyor.
"gizli güneş" Uranüs İşbirliği: Bir şey yap, bugüne kadar denemediğin bir şey! Seni sen yapacak olan bir şey!
"yaralı şifacı" Kiron Çatışması: Duydukların seni acıtmış olabilir. Burada neyi anlasan burada kazandığın farkındalık seni nelerden korurdu ve nerede ışığın olurdu?

Majör Açılar
"güzellik dehası" Güneş Açıları
"gizli güneş" Uranüs Çatışması: Derin sularda önemli kıpırtılar... Bu açı büyük değişimlere gebe ve bir yerden kendinizi içinde bulduysanız, artık geriye dönme şansı olmayacak. Olsa da fark ettiklerinizle zaten oraya sığmayacaksınız.
"yaralı şifacı" Kiron Uyumu: Ruhuna iyi gelen şey, seni daim koruyacak olan ışıktır, onu yüreğine al ve orada yanmasına izin ver.

Gün titreşimi bugünün "uyanış" günü olduğundan bahsediyor. "olmaya bırakmayı sevme" denir 2 sayısının temsil ettiği "azize" kartı için! "azize" "ayırt etmez ve değer biçmez", gözlemcidir olana! Onun içindeki sonsuz ve sınırsız gücün mesajını kavrar. Bugün daha geniş bir perspektiften bakmak gerekiyor olanlara... Görmemekte direndiğimiz ne olabilir? Neyi anlamamakta ısrarcıyız? Tüm bu hikayenin temelinde olan nedir? Daha derin bir bakış açısı... Rehber kartımız "joker" sadece yolda olmamızı istiyor. Gerisi gelecektir. Doğru zaman geldiğinde, bunu bilirsin.

RUHUN TAMAMLANIŞI
22 Temmuz Cumartesi (Satürn günü)

Yengeç enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Derin sularda nöbetteyiz! Asayiş berkemal mi efendim? Tabii ki! İçimiz dışımıza çıktı o ayrı! Olsun. Denizler durulmaz dalgalanmadan... Kabul ve farkındalık şifadır.

Ay: Yengeç
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güneş

Majör Açılar
"düşünce dehası" Ay açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün Uyumu: Elinden geleni yap ve gerisini ona bırak; çünkü her oluş vakit geldiğinde oğul verir. Vaktinden önce öten horozun kafası kesilir.
"bilim dehası" Jüpiter Çatışması: Kendimizi sürekli aynı noktada buluyorsak anlamamakta direndiğimiz bir şey vardır ya da varlığının farkında olmadığımız bir seçenek...
"yüce akıl" Pluto Gerilimi: "Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?”

Majör Açı
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"kadere çağrı" Ay Düğümü Uyumu: Işığını yaymaktan vazgeçme, kalbini aç ve onun dile gelmesine izin ver sadece, bu seni önemli kararların eşiğine taşıyacak ve oraya geldiğinde yolu biliyor olacaksın.

Gün titreşimi son üç günün açtığı gündemin öneminden bahsediyor. Zira balzamik ay fazındayız, yeni aya doğru ilerliyoruz. Bir savaşımız var, bu savaşın anlamı, artık yenilmemiz ve yeni bir bilinçle yeni bir savaşı kaleme alabilmemiz gerekiyor, her şey içeride oluyor, dışarıda olan bir şey yok ve dışarısı, içeride olanın aynası... Uzlaşmaya açık olun! Ne ile? Özünüzle... Onu yansıtmakta olan her şeyle... Ruha kulak verin! O sizde! Rehber kartımız "güneş" bizden "mütevazi, ölçülü ve olgun" olmamızı istiyor, içimizdeki coşkuyu koruyarak; çünkü onun olmadığı yerde hayat yoktur.

GERÇEK DOĞUM
23 Temmuz Pazar (Güneş günü)

Sabah sabah bu ne yoğun duygular... Göğsünün üstüne fil oturmuş gibi hissetmek bu olsa gerek! Bir yandan bir kıpırtı! Sanki güneşin ışıkları aralıktan içeri sızmaktaydı! Haydi bakalım! Yeni başlangıçlar zamanı ve az kaldı...

Ay: Aslan (11:33 itibariyle) (09:04 boşlukta) (Yeniay 11:45 / 0 derece)
Güneş: Yengeç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kule

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay açıları
"gizli güneş" Uranüs Çatışması: Sana öğretilenin dışına çıkma zamanı! "Hadi bi’ cesaret..."
"yaralı şifacı" Kiron Uyumu: Şifa, insanın özündeki fırtınanın doğacak güneşe gebe olduğunu hatırlayışı ve bu doğuma dek uzanan tüm yapıyla barışıdır.
"adalet dehası" Mars Buluşması: Yüreği kımıldatmayan eylem, gerçek gücünden eksitir.
Yeni Ay esnasında terazi yükseliyor, "sevgi, yansıma, ilişki, ortaklık, evlilik, beğeni, seçmek, vicdan, adalet, tartmak" başlıkları önem kazanıyor. Düzenleyici Venüs dokuzuncu evden on ikinci evde yükselene yaklaşan Jüpiter ile uyumlu açı yapıyor. Akılcı davranırsak kalıcı çözümler bulabiliriz. Şans noktası birinci evde ve yükselen ile kavuşum, bu bize kısmet ve kazanç kapılarını aralar. Basit düşünme ve iyi bir gözlemle parlak fikirlerin kaymağını yiyebiliriz. Uzlaşma zamanı!

Ay ve Güneş onuncu evde buluşuyor ve toplumsal konular, toplumda önemli kişiler, önemli noktaya gelişler, askeri gelişmeler gündemi meşgul ediyor olacak. İş- kariyer döngülerinde önemli kararlardan, bizi bu kararlara taşıyacak süreçlerden bahsetmek mümkündür. Yeni ay sıfır derecede gerçekleşiyor ve bu oturmamış bir enerji anlamına gelir, hızlı kararlar vermemekte, sağduyumuzu koruyarak adımlar atmakta fayda var.

Uranüs yedinci evden Ay- Güneş buluşmasıyla çatışıyor, sürpriz bir araya gelişler, beklenmedik kararlar söz konusu olabilir. Dünya liderlerinin beklenmedik ittifaklarından bahsedebiliriz. Özgürlük teması ön planda! Özüne yakın olan kazanır. Altıncı evdeki gerileyen Kiron uyumlu bir açı ile kendini gösteriyor. Emek verdiğimiz şeyi ruha açılan kapı olarak görmemiz ve bir şekilde ilerleyebilmemiz esas! Gelişimimiz, varacağımızı umduğumuz yerden değerli olacak. Her şey çok yavaş ilerliyor gibi gözükse de bir anda tüm dengelerin değişebileceği göz ardı edilmemeli!

Gün titreşimi bugünün yeni kapıların açılmakta olduğu bir gün olduğundan söz ediyor. İhtiyacımız olan ipleri ele almak... Neyi başlatacağını, neyin tamamlandığını, değişenin ne olduğunu ve bunun anlamını bil yeter. Rehber kartımız "kule" "Öyle bir şey değişsin ki bu beraberinde her şeyi değiştirsin." diyor. Yeni bir seçenekten ziyade, yeni bir bakış ihtiyaç duyduğun; çünkü sen değişmedikçe değişen hiçbir şey gerçekten değişmiş değildir. Özüne yaklaş...

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE