HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Yolculuk başlasın

28 Ağustos - 03 Eylül 2017 haftası

YOLA ÇIKMA VAKTİ
28 Ağustos Pazartesi (Ay günü)


Akrebin gizemli sularıyla uyanıyoruz güne... Krizler, derin hisler, önemli çözülmeler... Gün ortası itibariyle Ay boşlukta, net bir şeylerden bahsetmek çok mümkün değil. Gece saatleri itibariyle Ay yaya geçiyor ve bizde keşif rüzgarları esiyor. Yolculuk başlasın!

Ay: Yay (22:47 itibariyle) (12:37 boşlukta)
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 28 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ay

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"adalet dehası" Mars Çatışması: Bir şey yapmak gerek! Peki ya nereden başlamak?

Gün titreşimi bugünün yeni bir dönemi başlatmakta olduğundan bahsediyor. Yeteneklerin keşfi! Algı yönetimi! Kararlara dikkat! Geniş bir bakış açısı! Büyük resmi gören seçimler! Rehber kartımız "ay" bilinçaltımızdaki korkuların açığa çıkabileceğinden bahsediyor. Ay da akrepteyken şaşılası olmasa gerek! Korkunuzla iletişim kurun. Onu anladığınızı, anlamaya çalıştığınızı ona hissettirin. Bu birçok çözümü çok daha yaşanılası kılacaktır. Karanlık ondan kaçmamız değil, onunla tamamlanmamız içindir.

YOLUN SIRRI
29 Ağutos Salı (Mars günü)

Ay yay enerjisiyle uyanıyoruz güne! Akrebin derin yolculuğundan sonra sanki uzun bir karanlık sonrası doğan güneşin gözlerinizi kamaştırması gibi bir his yaşayabilirsiniz. Daha farklı bir noktadan bakıyoruz şimdi! Bu bilinçte yol alın!

Ay: Yay
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 29 / 11 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür Çatışması: Aklım ve duygularım... Birbirini dürtüklemekten geri kalmıyor. Anlaşmasına yardımcı olun.
"aşk dehası" Venüs Uyumu: İlişkiler cephesinde taşlar yerini bulmaya başlıyor. Yaşam deneyimdir ve o deneyime dahil her parça armağan...
"güzellik dehası" Güneş Çatışması: Egolar bazen bizden önde yürüyebilir. Aman dikkat! Birçok şey bilsek de mutlaka içinde bilmediğimiz de çok şey var ve bu buluşma tam da bunun içindir.
"ilahi teslimiyet" Neptün Çatışması: Bazen kendimizi Salvador Dali’nin "saatler" tablosunda gibi hissedebiliriz. Zaman sanki geçmiyor ya da su gibi akıp geçiyor. Sakin olun ve olabildiğince verimlilik temasıyla keyif alarak ve keşfederek ilerliyor olun.

İç sesin güçlü, kişinin kendini keşifte, gerçek gücün ne olduğunun anlaşılıyor olduğu bir gün! Kalbinizi açık tutun! O sizi koruyan, yaşayan ve yaşatan tek ışıktır. Dürüstlük ve samimiyet yolun anahtarıdır. Orada insan öze ve özde yaşam gücüne varır. Rehber kartımız "aziz" kutsal olan Tanrısal bilginin peşinde olmamızı ve onu alacağımız limanı bulmamızı istiyor. İşte burada kalp, aşk ve cesaret devreye giriyor. Aşk, "ışk" kökünden gelir ve "özle buluşma" demektir. Sizi o öze vardıracak olana gidin! O her yerdedir, o sizdedir. Ancak görebildiğinizde sizinle buluşabilir. Bilgi, sizde olanı aktive eder. Ona yaklaştıkça, yaklaştığınız gerçeğiniz olur.

CEVABI BULMAK
30 Ağustos Çarşamba (Merkür günü)

Yayın coşkulu enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Satürn Babacık da buralarda bize gülümsüyor! Zaman, zamanı kullanmak, zamanı aşmak gibi kavramlar gündemde! Bunlar bize ne anlatmaya çalışıyor olabilir?

Ay: Yay
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kader Çarkı

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aydınlık bilinç" Satürn Buluşması: Zaman, sırdır. O sırra vakıf olmak, yaşam dediğimiz kapıyı aralayacaktır. İnsan orada kendiyle barışır. Zaman yüklüdür. O yükler yoldur. İnsan o yolda özüyle buluşur. O katman katman açılır ve kişi hakikate varır.
"bilim dehası" Jüpiter İşbirliği: Akıl, insanın deneyimiyle zenginleşir. Deneyimin içinde her şey vardır. Akıl gözüyle bakan, parçaları bir araya getirir ve yolu görür. Kalp gözüyle bakan hakikati anlar. İkisini bir eden tamamlanır ki her şey bunun içindir.

Gün titreşimi bugünün bir tamamlanma günü olduğundan bahsediyor. İlişkiler, değerler cephesi hareketli! Önemli dersler söz konusu! Olgun bir bilince ihtiyaç duyuluyor. Her şey ilk göründüğü hali gibi olmayabilir. Soğukkanlılık ve sağduyu hayat kurtarır. Rehber kartımız "kader çarkı" yeni bir dönemin başlamakta olduğunun altını çiziyor. Yeniyi var edecek olan bilinçtir. Deneyim boyutunu daha ileriye taşıyabilecek olan da budur. Yeter ki onu hak ettiğince çözümlemek mümkün olsun.

SİSTEMİ KURMAK
31 Ağustos Perşembe (Jüpiter günü)

Ay boşluktayken uyanıyoruz güne ya da çok geçmeden ayın boşlukta olmasının etkisi altında buluyoruz kendimizi... Bir dağılmışlık hissi... Merkür retrosu da devam ederken savrulmayın... Ay oğlağa geçecek... Süreçleri ciddiye alın. Bilmeyin, uygulayın.

Ay: Oğlak (11:18 itibariyle) (07:42 boşlukta)
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparator

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"adalet dehası" Mars Uyumu: Bilinçle yönlendirilmeyen enerji, asla yerini bulacak değildir. Güç, sorumluluk gerektirir.
"gizli güneş" Uranüs Uyumu: Özgürlük nedir? Ne size kendinizi daha özgür hissettirir? Denediklerinizden farklı ne sizi daha üst bir bilince taşıyabilirdi?
"soyluluk dehası" Merkür Uyumu: İçe bakış zamanı... Ne kadar dürüst ve samimi olduğumuzu sorguluyoruz. Ne kadar kalbimizi açabildiğimizi... Onun sesine kulak verin.

Gün titreşimi bugün yeni kapıların açılmakta olduğundan söz ediyor, harekete geçmemizi, ipleri ele almamızı istiyor. Kontrol edemediğimiz bir güç, asla bizi hedeflediğimiz noktaya taşıyacak değildir. Güç nedir? Güç, sistemdir. Sistem, farkındalık gerektirir. Bu deneyimden geçer. Bilgi ölüdür. Tohumdur o! Bilinç diridir. Bilinçli olmamız isteniyor. Yaşamın özütünü alın ve onu yaşamınız, gerçeğiniz kılın. Rehber kartımız "imparator" bu süreci destekliyor ve "Bil ki farkında olduğun her şey attığın adımdır." diyor. Devamı gelmediğindeyse her şey havada kalır. Ya kabuklarını kır ya da o kabukların tutsaklığındasın. Deneyim, gündem, adını ne koyuyorsak! Hepsi özün açığa çıkacağı devinimin sağlanışı içindir. Yeter ki dümende akıl, dümende siz olun.

SEÇİM YAPMAK
1 Eylül Cuma (Venüs günü)

Oğlak enerjisiyle uyanıyoruz güne... Dünya programını gözden geçirmemiz isteniyor. Ayaklarımız yere sağlam basıyor mu? Sorumluluğumuzun ne kadar farkındayız? Tek başınalık kavramıyla barışık mıyız? Bu bizim sorumluluğumuzda bir yolculuk... Geminin kaptanı biziz..

Ay: Oğlak
Güneş: Başak    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aşıklar

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"güzellik dehası" Güneş Uyumu: Güç, var olan potansiyellerin emekle harmanlanılarak ulaştırıldığı son noktadır.
"ilahi teslimiyet" Neptün İşbirliği: Hayal edemediğin giçbir şeyi gerçekleştiremezsin. Hayal, gerçekleşmeye açılan kapı olduğunda değer kazanır.
"yüce akıl" Pluto Buluşması: Var etmek bir noktadan yeni bir noktaya geçmek demektir ve bunun geri dönüşü yoktur.

İç sesin güçlü olduğu bir gün! İç sese kulak vererek hareket etmenin de değerli! Gözlemci kalmayı önemseyin! Emin olmadan harekete geçmeyin. Doğru vakit geldiğinde bunu bilirsiniz. O an kendini hissettirir. O gelene kadar mümkün olduğunca işaretleri takip edin. Rehber kartımız "aşıklar" seçimlerimizin ve muhtemel yansımalarının daha çok farkında olmamız gerektiğini söylüyor. Bir şeylerin yolunda olmadığını hissediyorsanız bunu sebebini anlamak için kendinize izin verin. Bu gecikme değildir! Zaman kazanıyorsunuz; zira hızlı koşan çabuk yorulur ve birçok fırsat gözden kaçar.

ÖZGÜRLÜĞÜN ŞARKISI
2 Eylül Cumartesi (Satürn günü)

Oğlak enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Sistem kuruldu mu dersiniz? Sınırlar netleşti mi? Herkes payına düşenin farkında mı? Kurallar, süreçlere hizmet ettikçe anlamlı ve istisnalara da açık olunmalı!

Ay: Kova (23:06 itibariyle) (19:29 boşlukta)
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Büyücü

Majör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"bilim dehası" Jüpiter Çatışması: Her zaman mutlaka gözden kaçırdığımız bir şeyler vardır. Bir şey bizi uyarıyorsa hemen süreç gözden geçirilmeli! Ne için yola çıktık? Neredeyiz? Nereye gidiyoruz?
"gizli güneş" Uranüs Çatışması: İstisnalar olmasaydı, yasa gerçeğinin ne olduğu asla anlaşılmazdı.

Majör Açı
"adalet dehası" Mars Açısı
"gizli güneş" Uranüs Uyumu: Bazen harekete geçmek gerekir; çünkü durma şansı yoktur. Bu sizi bir noktaya vardırır. Burada bilincine varılan, yola ışık olacaktır.

Gün titreşimi bir şeylerin tamamlanmakta olduğundan bahsediyor. Değerin, değerli olanın daha çok farkında olmamız isteniyor. Önemli dersler alındı son günlerde! Bu derslerin bizi neye hazırlamaya çalıştığı daha iyi anlaşılmalı! Yaşam sonu olmayan bir yolculuk... Her an varacağımız yeni bir noktanın ışığını içinde barındırıyor. İhtiyacımız olan onun peşinde olmak... Süreç, sonuçtan değerlidir; çünkü süreç harekete geçirenin bizi armğanına taşıdığı ışığın kendisidir.

YENİNİN UYANIŞI
3 Eylül Pazar (Güneş günü)

Kova enerjisiyle uyandığımız bir günden merhaba! Daha farklı bir şeyler yapmalıyız! Yöntem değiştirme zamanı! Geleceği inşa etmekte olduğumuzun farkına varmalıyız! Sosyal paylaşımlar önem kazanıyor! Hiçbir bir araya geliş tesadüf değildir.

Ay: Kova
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ölüm

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aşk dehası" Venüs Gerilimi: Bizi var eden bendir. O ben bizde kendini keşfeder. Bu keşif bizin ışığını güçlendirir. Her ben daha da derine iner, köklenir.

Majör Açı
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"adalet dehası" Mars Buluşması: İşaretleri çok daha iyi okumalı ve bizi harekete geçirmeye çalışanın daha iyi farkına varmalı! Parçalar bir araya geldikçe anlaşılanların değeri artar; çünkü hiçbir şey birbirinden bağımsız değildir.

Gün titreşimi bugünün yeni kapıların açılmakta olduğu bir gün olduğundan söz ediyor. İpleri ele alma zamanı! Bir adım at! Bunun için cesaret et! Rehber kartımız "ölüm" bunun bir dönemin de kapanışı olacağından söz ediyor. Bir dönemi kapatan yeni bir dönemi başlatır. Ölüm de doğum da andadır. Yanıltan, her şeyin içinde olduğumuza inandığımız boyutla sınırlı olduğunu sanmamızdır. Her farkına varış insanı geri dönüşü olmayan bir eşiğe getirir. Onu aşan yeni bir boyutta yeni bir algı geliştirir. Değer sistemi yenilenir. İşte yaşama ışığını veren de budur. Bugün beni bir adım daha ileri götüren neydi? Bu bana hangi kolaylıklar sağladı?

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE