HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Ruhun saf ışığı

21 Mayıs - 27 Mayıs 2018 haftası

21 Mayıs Pazartesi Güneş İkizlere Geçiyor "Neye ihtiyacımız olduğunu anlamak"
Güneş, deneyimi aydınlatan bilinçtir. Bu oluşum, ikizler vurgusuyla hayatımıza doluyor. Boğada, keyif, konfor ve güven peşindeydik. Bunu var edecek süreçleri gözden geçirdik. Şimdi ikizlerde, daha farklı olasılıklara açıldı gözümüz! Bilgi her yerde! Doğru bilgi, doğru yerde! Neye ihtiyacı olduğunu bilen, bu ihtiyacı giderecek olanın yerini de bilir. Tüm bilgi bizde kayıtlıdır. Açıp okumak gerekir. Neyin nerede olduğunu biliyorsak, önceliğimiz neye ihtiyacımız olduğunu anlamak olacak gibi gözüküyor. İletişim kurduğumuz her parça, bütünü içinde barındırır. Bunu anladığımızda, kapılar açılır.

23 Mayıs Çarşamba Merkür- Neptün Sekstili ve Merkür- Jüpiter Karşıtlığı "Yaşamın saklı gücü"
Merkür- Neptün sekstili bizden hayalgücümüzü, hayallerimizi gerçekleştirmek için kullanmamızı istiyor. İmkansız diye bir şey yoktur, imkan sağlayacak potansiyeller vardır. Merkür- Jüpiter karşıtlığı abartıdan kaçınmamızı ve madalyonun iki yüzünün de farkında olarak durduğumuz yere bakmamızı istiyor. Planlar, her şeyin planlandığı gibi olması için değil, plan yaparken zihnin duvarlarının yıkılması içindir. Burada açığa çıkan olasılıklar, yaşamın saklı gücünü harekete geçirir. Engeller, onları engel olmaktan çıkaracak büyümeyi gerçekleştirmek içindir.

24 Mayıs Perşembe Güneş- Mars Üçgeni "Yaşamın ve yaşamda kendimizi getirdiğimiz yerin anahtarı"
Fikirler, enerji taşır. Tasarlamak, yaratmanın bir parçasıdır. Parçalar bir araya gelerek büyük resim oluşur. Kelebeklerin yaptığı, çiçekleri tozlaştırmaktır. Yaşam binlerce rengi içinde barındırır ve burada oluşan etkileşim, yaşamın ve yaşamda kendimizi getirdiğimiz yerin anahtarıdır. Ne aldın, ne verdin? İşte o kadarsın! Ne kadarına yer açtın, ne kadar ileriye kanat açtın?

25 Mayıs Cuma Merkür- Pluto Üçgeni ve Jüpiter- Neptün Üçgeni "Hayatın sırlı sokakları"
7 Mayıs’ta açığa çıkan güç, onu inşa eden yolculuk, burada gerçekleşen yüzleşme ya da veda, bizi daha üst bir noktaya taşıyor. Jüpiter- Neptün üçgeni bizi hayatın sırlı sokaklarıyla buluşturuyor. Bazen bir şeyler yapmak gerekir, bazense sadece olana izin vermek ve kaçınılmaz değişimlerin farkına varabilmek… Ok, yay gerilmeden fırlatılmıyor. Yay gerilirken insan, derindeki gücün ne olduğunu hatırlıyor. Mutlak olan tek şey, dur durak bilmez değişim! Her şey, her şeye dönüşür ve mutlaka başladığı yere geri döner. Her şey tam da burada anlaşılır.

26 Mayıs Cumartesi Venüs- Satürn Karşıtlığı "Hissettiklerimizi anlama"
Sevmek, hissetmekle ilgilidir. Sevmek, aynı zamanda anlamakla ilgilidir. Anlamadan hissedilenlerin, hissetmeden anlaşılanların pek de bir değeri yoktur. Bu karşıtlık bizi hissettiklerimizi anlamaya ve anladıklarımızı hissederek yaşamaya çağırıyor. Toprak su ile, su toprak ile buluşmadan insan kendini yaratamaz. Toprak hakikatin görünen, suysa saklı boyutudur. Suyun toprağa, toprağın suya ihtiyacı vardır. İkisinin birbiri ile olan yolculuğunu ve bu yolculuğun nasıl da muhteşem bir uyum içinde olduğunu anladığımızda kapı açılır. Buradayız.

21 Mayıs Pazartesi (Ay günü)
Ay: Aslan (06:28 boşlukta)
Güneş: İkizler (05:14 itibariyle)

Ateş enerjisiyle başlıyoruz haftaya! Aslan, kalbin ateşidir. Sabahın erken saatleri itibariyle Ay boşlukta ve bu etki gün boyu devam ediyor. Bugün karar alma zamanı değil, kalbinizi uyandırma arzusu içinde olan yolculuğun farkına vararak bu yolculuğun içindeki keşiflere yaşamınızda yer açma zamanı! Önceden yapılmış program üzerinden gitmekte, eksikleri gedikleri toparlamakta, önemli görüşmeleri mümkünse yarına ertelemekte fayda var. Ay- Jüpiter karesi, önemli çözülmelerin olabileceğini gösteriyor. Daha kendi içimizde derinleştiğimiz bir gün! Abartıya dikkat! Derin sulara da gömülmeyin! Duyguları yoğun yaşayabiliriz. Kendimizi yırtıp parçalamaya gerek yok, izin verin su aksın yatağını bulsun!

22 Mayıs Salı (Mars günü)
Ay: Başak (05:02 itibariyle) (06:49 1⁰ Başak İlk Dördün)
Güneş: İkizler

Toprak enerjisiyle uyanıyoruz güne! Başak, sadeleşmek, arınmak, iyileşmek, iyileştirmek, düzen demektir. Şimdi kendimize bir çekidüzen verme zamanı! İşe yarayanlar bir yana işe yaramayanlar, gereksiz enerji kaybettirenler bir yana! Ay- Uranüs üçgeni kendimizi sürprizlere, daha farklı bakış açılarına açmamızı, daha özgür düşünmemizi istiyor. Sıradışı ve faydalı hangi pratikler geliştirebiliriz? Teknolojinin nimetlerinden faydalanın! Ay- Güneş karesi bilgiyi pratiğe dökmemizi istiyor. Bilmeyin, uygulayabilin! Gözlemleyin ve bu gözlemler sizin neleri daha farklı yapabileceğinizi, bunun neleri kolaylaştırabileceğini anlamanızı sağlasın. Ay- Venüs sekstili bugün içsel olarak çekildiğimiz değerli paylaşımlar söz konusu olabilir. Keyifli buluşmalardan bahsedebiliriz ya da bunun temellerinin atıldığından! Ay- Satürn üçgeni bugünün iş- kariyer döngümüzde önemli bir yeri olabileceğinden bahsediyor. Kendimizi bu anlamda ortaya koymak için iyi bir gün! Gösterin kendinizi! Parlayın! Gözlerin üzerinizde olmasının tadını çıkarın! Sorumluluklarını yerine getirmiş, önceliklerini belirlemiş olanlar destek alırken dağınık dağınık ortalıkta dolaşanlar otoritenin çatık kaşlarıyla karşı karşıya kalabilirler. Topla dostum kendini! Hala ortalığı toparlama şansın var ve vakit şimdi!

23 Mayıs Çarşamba (Merkür Günü)
Ay: Başak (17:53 boşlukta)
Güneş: İkizler

Toprak enerjisiyle uyanıyoruz güne! Günlük hayatı daha rahat yönetebileceğimiz bir düzen kurmak, bunun için gerekli sadeleşmeleri sağlamak! Ay- Neptün karşıtlığı bugün bir şeyleri biraz daha akışa bırakmamızı istiyor. Çözebiliyorsan çöz, değilse bırak vakti geldiğinde çözülsün. Büyük resmi görmeye biraz daha ihtiyacımız var, tabii onun içinde kaybolmadan! Aşağıya (dünya işleri) gömülme, fazla yukarılara (ruhsal program) çıkıp ayaklarının yerden kesilmesine izin verme! Denge! Her biri birbiri içinde yaşar. Ay- Jüpiter sekstili fark edebileceğimiz önemli şeyler olduğundan bahsediyor. Gözlerinizi de kalbinizi de açın! Savaşlarınızın gerçek mi yoksa bir kaçış mı olduğunun farkına varın! Ay- Merkür üçgeni işaretleri okuyarak ilerlemenin yerinde olduğunu söylüyor. Ay boşlukta ilerlemeye başlamadan önce önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Finansal konular gündeminiz olabilir.  Ay- Pluto üçgeni derin bir şeylerin harekete geçmeye başlamış olduğundan bahsediyor. Bazen bazı şeylerle savaşmak mümkün değildir. Bazı şeyleri değiştiremezsiniz, onunla yaşamayı, onunla daha farklı bakmayı öğrenirsiniz. Yaralarınızı severek işe başlayın; çünkü iyileştirecek olan budur.

24 Mayıs Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Terazi (09:51 itibariyle)
Güneş: İkizler

Hava enerjisine doğru ilerliyoruz. Düşüncelere dalma zamanı! Terazi, bir şeyleri tartıya koyduğumuz yerdir ve vicdan devreye girer. Seçimler, burada anlamını bulur. Hangi seçimler (farkında olarak ya da olmayarak yaptığınız) sizi nereye getirdi ve şimdi geldiğiniz noktada neyi seçiyorsunuz? Ay- Mars üçgeni enerjinin yüksek olduğu bir günde olduğumuzdan söz ediyor. Attığınız adımlar geleceğinizi şekillendiriyor! Ay- Güneş üçgeni ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, rekabet içinde olduklarınızı gözlemlemenizi ve burada bir şeyi fark ederek harekete geçmenizi istiyor. Ay- Venüs karesi ilişkiler cephesinde his ile mantık arasına sıkışmış hissedebilirsiniz kendinizi diyor. Duygularınızın açığa çıkıp ifade olmasına izin verin. Mantığınızı devreden çıkarmayın, önce bir düşünün taşının, son sözünüzü söylemeden önce kalbinizin sesine de kulak verin!

25 Mayıs Cuma (Venüs günü)
Ay: Terazi
Güneş: İkizler

Hava enerjisiyle uyanıyoruz güne! Tartıyoruz, tartılıyoruz! Ay- Satürn karesi önemli sorgulamalar içinde olduğumuzdan bahsediyor. Ciddi bir eşik! Ne yapmalıyım, ne yaptım, ne yapmalıydım, ne yapacağım? İş hayatımız, profesyonel kimliğimiz, kariyer döngümüz, statümüzle ilgili bir gündem içinde olabiliriz. Hızlı kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum. Neyin sizin için gerçekten değerli olduğunu hatırlayın. Bu kadar kendinizi yıpratmanın gerekli olup olmadığını ve daha farklı hangi seçeneklerinizin olabileceğini! Köy meydanına çıkan yol asla bir tek değildir!

26 Mayıs Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Akrep (16:39 itibariyle) (00:02 boşlukta)
Güneş: İkizler

Ay boşluktayken hava enerjisiyle uyanıyoruz güne! Bugün kendinizi akşam saatlerine kadar otomatik pilota almak gayet yerinde olacaktır. Yapılmış planlar üzerinden gitmekte fayda var! Yeni kararlar için pek iyi bir zaman değil! Ay- Pluto karesi açığa çıkan güçlü ve köklü duygular olduğundan bahsediyor. Önemli yüzleşmelerden geçmiş, geçmekte olabilirsiniz. Çok rahat uyuyamamış, karışık rüyalar görmüş de olabilirsiniz. Bunların gününüzü etki altına almasına izin vermeyin. Silkelenin ve kendinize gelin! Ne kendinize ne de çevrenizdekilere eziyet etmeyin! Akşam saatleri itibariyle Ay düşük konumda olduğu akrebe geçiyor. İki günlük derin bir yolculuk başlıyor. Akrep "ölüm" demektir. Bir şeyler bitiyor ve bu başlayacak olanların önünü açıyor. Çok içsel bir şeyden bahsediyorum. Ay- Uranüs karşıtlığı "Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir." sözünü hatırlatırken bize Ay- Mars karesi enerjinin yüksek ve bu enerjiyi bilinçli kullanmanın marifet olduğunun altını çiziyor. Güçlü hisler, çığır açabilecek fikirler! Bunları nereye koyduğumuzu, onları nasıl beslediğimizi, bunun için ne yaptığımızı ya da yapmadığımızı anlamak gerek!

27 Mayıs Pazar (Güneş günü)
Ay: Akrep
Güneş: İkizler

Su enerjisiyle uyandığımız haftanın son gününe hoşgeldiniz! Akrep, fırtınalı bir doğa taşır. Derindeki bir şeyleri açığa çıkarırır. Çözülmeler tam da burada gerçekleşir. Ay- Satürn sekstili taşların yerine oturmaya başladığını söylüyor. Son iki gününüzü gözden geçirin! Anlamaya çalışın! Ay- Venüs üçgeni neyin sizin için gerçekten değerli olduğunu bulun diyor! Ay- Jüpiter kavuşumu içimize bakmamızı istiyor bizden! En derinlere bakmamızı, her şeyin başladığı yere, aldığımız ilk yara ya da bunu bu şekilde isimlendirişimiz, altındaki mesaj, ruhsal programımız… Ay- Neptün kavuşumu büyük resmi görmemizi istiyor. Ruhun derinliklerinde, o en değerli özle buluşmak için güzel bir gün! Ruhunuzun sizde saklı olan yağmurları yağdırmasına izin verin. Bu şifa demektir. Bu arınma sonrası doğan güneş, özümüzün altın ışığı olacak ve bizi gerçek olana uyandıracak!  

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE