HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Baharın şarkısı

20 Mart - 26 Mart 2017 haftası

DOĞANIN UYANIŞI GÜNÜ
20 Mart Pazartesi (Ay günü)

Ay: Oğlak (18:30 itibariyle) (13:37 boşlukta)
Güneş: Koç (13:30 itibariyle)
Gün Titreşimi (Numeroloji): 15 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güneş

"Bugün keşifler bizi sorumluğunu alacağımız bir sistemi var etmenin ilk adımlarına çağırıyor. Bir durun, düşünün, gözlemleyin, anlayın ve bu yapıya uygun bir düzeni çalıştırın!"

Haftaya yay enerjisiyle başlıyoruz! Satürn Amcam tepemizden selam çakıyor! Sizi ciddiyete davet ediyorum! Bir kendimizi maceralara sürükleyesimiz yok değil hani! Hay hay! Buyurun! Haydi bir kolaçan edelim ortalığı! Ne var ne yok bakınalım! Ne oluyor, ne olmuyor! Yüreğimiz nerede olmayı arzuluyor. Bununla birlikte anlamını bulamadığınız hiçbir şey hakikatiniz değildir. İnanç, bu farkındalıktan beslendiğinde yolun ışığı haline gelebilir.

Mars bizi bir yandan harekete geçmeye zorlarken bir yandan da daha emin adımlar atabilmemizi istiyor. Malum arkadaş boğanın ayakları yere basan enerjisiyle ilerliyor. Çok mutlu olduğu söylenemez; bu yüzden dönem atraksiyon değil, daha çok popomuzu sağlama alma zamanı gibi yansıyor. Uranüs ile üçgen güne beklenmedik sürprizler getirebilir. Bir bakmışsınız planlar bir anda değişmiş. Rahat olun! "Ne biliyorsunuz altının üstünden daha iyi olmadığını?" Şimdi hangi adım birçok şeyin yerini bulmasını sağlardı?

Güneş koça ve bir müddet boşlukta hareket eden Ay, akşam saatleri itibariyle yayın taşkın ruhundan çıkarak oğlağın ciddi ve sorumluluklarını önemseyen doğasına geçiyor. Koçla birlikte yeni bir dönemin kapıları açılıyor diyebiliriz. Mars, Venüs retrosuyla birlikte vurgu alıyor. Yaşam, aldığın hazla büyür. "Kendin için bir şey yap!’’ deriz ya... Bu kişinin mutlu ve doğa ile uyumlu olmasını, değerlerinin ve buna bağlı ihtiyaçlarının farkına varmasını sağlar. Böylelikle birçok cevap çok daha belirginleşir, içsel ifadeler daha iyi okunur ve anlaşılır, seçimler daha bir anlam kazanır. Tüm hengame bunun içindir aslında... Seni iyileştirecek ve sende idrak geliştirecek olan, seninle birlikte tüm yaşama da şifadır. Bu gerçek buluşmaların ve burada paylaşılacak olanın, bunun uyandıracakalarının anahtarıdır.

Gün titreşimi bugünün önemli bir seçim günü olduğundan söz ediyor. Karanlık, bilinmeyendir, korkulandır, içten içe öfke duyulan, kendimizi savunma ihtiyacı duyduğumuz, saldırganlığımızı, savunma mekanizmamızı harekete geçirerek artırandır. Bu noktada gelişen, kontrolümüz dışıdır. Aydınlık, bilinç demektir. Kişi uyanıktır, olan ve olmayanın farkındadır. Daha duru bir algı söz konusudur. Akıl ve sağduyu sürece hakimdir. Bugün nerede durduğumuzu daha iyi anlamaya ihtiyacımız var. Rehber kartımız "güneş’’ neyin bizi kendisine çağırdığını ve bunun nerede bizi parlatacağını çok iyi anlamamızı istiyor; çünkü yol, hayattır.

KIŞA VEDA GÜNÜ
21 Mart Salı (Mars günü)

Ay: Oğlak
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 16 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güç

"Bir yanımız kıpır kıpırken diğer yanımız taş yerinde ağırdır takılıyor. Bugün esnek ve sağlam geçişlerle hareket etmekte fayda var! Öngörülerimiz ışığında kuracağımız düzen, yarının ışığı olacaktır."

Oğlaktaki Ay’ın tüm ciddiyetiyle başlıyoruz güne... Dün hazırlanılmaya çalıştığımız tema bugün tüm gerçekliğiyle karşımızda duruyor. Çarşambanın geleceği perşembeden bellidir... Bir işimiz ve onu tamamlayabilmemiz için önümüzde yeterli zaman vardır. Hergün biraz vakit ayırsak her şey yerini bulacaktır. Bizse erteler dururuz ve yumurta kapıya sıkışınca, başlar eteklerimiz zil çalmaya! Nereye doğru ilerlediğimizin farkındaysak ve varacağımız muhtemel nokta bizim olmasını arzu ettiğimiz ile örtüşmüyorsa bir şey yapmak gerekir. Zamanı uyuklayarak geçiriyorsanız tavşan olmanızın bir anlama yok; zira yarışı kaplumbağa kazanacaktır; çünkü o sistemli bir şekilde koşuya devam ediyor. Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.

İlişkiler cephesinde biraz daha net sınırlar koyma ve ihtiyaçlarımızın farkına vararak kendimizle ilgili süreçleri daha iyi anlama zamanı! Neptün kardeş de devrede, bir yanımız nereden geldiğini anlamadığımız bir taşkınlığı dizginlemek isterken bir yanımız kendisini rüyalar alemine gömmek istiyor olabilir. Derin sularsa sizi çeken, tüple dalın ve geçen zamanın farkında olun, ihtiyacınız olanı aldığınızı hissettiğinizde yavaş yavaş geri dönün ve her şeyin yerini bulabilmesine yardım edin. Yeni bir zamanın tohumları şimdi atılıyor.

Gün titreşimi bugünün, zincirlerin kırılarak bizi kısıtlayan duygu ve düşüncelerin geride kalma zamanı olduğundan bahsediyor. Bir türlü karar veremiyor musunuz nereden başlayacağınıza? Bir yerden başlayın ve bakın bakalım yüreğiniz ne diyor? Doğru yerdesin diyorsa devam edin, hayır bu değil diyorsa hemen size yakın gelen bir diğer seçeneğe geçin. Rehber kartımız "güç’’ bizden gücün ne olduğunu anlamamızı istiyor. Güç, sevgidir. Seçiminiz ne olursa, bu sizi nereye taşırsa taşısın, yolunuzu ve bu yoldaki kendinizi sevin; çünkü her şeyin özünde gülümseyen sevgi, mutlak sizi varmak istediğiniz limana ulaştırır. Köyün meydanına çıkan yol bir tek değildir. Her yol biricik, her yol çok özel, her yol başka armağanlar taşıyordur içinde ve anda gelişen hiçbir şey tesadüf değildir.

EVRENSEL ÇAĞRILAR GÜNÜ
22 Mart Çarşamba (Merkür günü)
Ay: Oğlak (16:19 boşlukta)
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kader Çarkı

"İşaretleri takip etmek gerek! Hiçbir şey karşımıza tesadüfen çıkıyor değildir. Bugün bir çağrı yapılıyor bize! Neyi anlamanın ve kendimize verdiğimiz hangi sözü hatırlamanın zamanıdır?"

Oğlaktaki Ay’ın olgun ruhunun dalga dalga yayıldığı bir güne daha hoşgeldiniz... Akşam saatlerine doğru Ay boşlukta ilerliyor olacak ve yeni bir ruha hazırlık başlayacak... O zamana kadar son iki gündür üzerine yoğunlaştıklarınızı tamamlamaya özen gösterebilirsiniz. Böylelikle yeni bir enerjiye daha hakim bir titreşimle girmek mümkün olur.

Duyguların akılla çok da aynı telden çalmadığı bir gün! Soğukkanlılığımızı koruyarak süreçleri kolaylaştıracak alternatiflerin peşinde olmakta fayda var. Pluto kavuşumuna doğru ilerleniyor. Geri dönüşü olmaksızın değişmekte olan bir şeyler var ve vaktidir. Bugün mahkeme kurulmuş ve bir kararın eşiğindeyiz!

Adil olun, eşit değil! Bakın bu önemli! Herkes hak ettiğini alır. Hak ettiğinizin ne olduğunun ne kadar farkındasınız? Orada mısınız? "Ele geçmez istediğin, uğruna savaş vermediysen!’’ Bu savaş, aklın savaşı olmalı! Dengenizin bozulmasından korkmayın! Bozulan her denge, kurulacak daha iyi olanın habercisidir. Yeter ki esneyin ve odağınızı koruyun! Beklenmedik gelişmeler ilk bakışta sizi zorluyor gibi görünüyor olabilir; bununla birlikte mutlaka size anlatmaya çalıştığı bir sey vardır.

Gün titreşimi bugün evrensel boyutta önemli gelişmelerin gerçekleşmekte olduğundan bahsediyor. Göksel işaretleri okumak önemli! Adalet, çok iyi anlaşılması gereken bir kavramdır. Herkes ve her şey yoldadır. Bu yolun ışığında seyrettiğimizde, olanların varacağını düşündüğümüz nokta, zannettiğimizden çok daha farklı olabilir. Adalet, sonsuz ve sınırsız bir kavramdır. Onu şu ana bakarak tartamazsınız, o ancak şu an neyin neyi yarattığı göz önünde bulundurulduğunda anlamlanır. Rehber kartımız "kader çarkı’’ kaderin seçimlerimiz ışığında bizi bir resme doğru ilerlettiğini hatırlatıyor. Ya günü kurtarırsınız ya da zamana sıkışmış ruhunuzu... Seçim sizin...

KARANLIĞI AŞMA GÜNÜ
23 Mart Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Kova (05:28 itibariyle)
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kule

"Ciddiyet zamanı doldu! Şimdi biraz absürdlük yapma zamanı! Harekete geçirin içinizdeki soytarıyı ve onun karşı konulmaz zekasını! Hiçbir şeyden çekinmiyor olsanız kendinizi nasıl ifade etmek isterdiniz?"

Kovanın eksantrik enerjisiyle uyanıyoruz güne! Bir dünyayı değiştiresimiz var mı? Tamam! Bugün hep yaptığınızdan daha farklı ne yapmak istersiniz? Hep yaptığınız şeyi mi yapmanız gerekiyor? Onu daha farklı nasıl yapabilirsiniz? Sosyalleşmek istediğimiz, birlikte bir şeyler yapmaktan keyif alabileceğimiz bir zaman! Haydi programlar yapılsın! Ay- Güneş sekstili de varken, nerede hareket orada bereket!

İlişkiler boyutunda gerçekleşecek önemli çözülmelerden bahsedebiliriz. İlişkide olmak, almak, vermek, birlikte genişlemek ve yeni farkındalıklar geliştirerek olduğumuzdan daha ileri bir noktaya ilerleyebilmektir. İnat etmenin bir faydası yok! "Ben böyleyim!’’ diyerek işin içinden çıkamazsınız. Siz sadece "böyle’’ değilsiniz ki! Biraz da öylesiniz, hatta şöylesiniz... Hepsinden bir parça var hepimizde... Biraz esnemenin kimseye zararı olmaz; hatta çok daha keyifli buluşmaları beraberinde getirebilir. Belki bizden beklenen bu teslimiyet ve güven, bunun sağlayacağı huzur, dinginliktir.

Gün titreşimi bugünün şafak karanlığı olarak algılanması gerektiğinden söz ediyor. Bazen bir şeylerin bir türlü aydınlanmadığını düşünürsünüz. Önünüzü görmek istersiniz de görünürde bunun bir yolu yoktur. İşte orası teslim olmamız gereken yerdir ve aslında gün doğumu yakındır. Rehber kartımız "kule’’ beklentilerin, inançların, alışılmışın ötesinde olan bir şeyin varlığından bahsediyor. Işığı, her zaman bakmaya alıştığımız yöne bakmaktan vazgeçtiğimizde görürüz; çünkü güneş, battığı yerden doğmuyor.

İÇSEL UYANIŞ GÜNÜ
24 Mart Cuma (Venüs günü)
Ay: Kova
Güneş: Koç    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10/ 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Asılan Adam

"Nerede, nereye sıkıştık kaldık? Hangi zincirlerin ötesine varmalıydık? Kendimizi neyle kısıtladık? Şimdi hangi özgür bakış açılarına ihtiyaç duymaktaydık?"

Ay’ın kovada hümanist hümanist takıldığı bir güne daha hoşgeldiniz! Ay’ın Satürn ve Güneş ile gerilimi bizden zamanı iyi kullanmamızı, onun bizimle muhtemel bir oyununu anlamamızı, ne için yola çıktığımızın farkına varmamızı, bu bilinçle kendimizi parlatmamızı, ortaya çıkarmamızı istiyor. Bir şeyler bizi sıkıyor; çünkü içimizden çıkarmak istediği bir şey var ve onun çıkmasının tek yolu aklın kapısını açıp yüreğin ışığını yakmak... Sev, oku ve anla... İşte yaratım budur!

Bilgelik, ikiyi bir etmek, parçaları birleştirmek, zıtlıkları bütünleştirmektir. Savaştığın şeyle barışmadıkça, bu savaşın ışığının farkına varıp onu bütüne yaymadıkça hiçbir şey yerini bulmuş değildir. İnsan ancak inandığı ve güvendiğinde gerçek anlamda büyüyebilir ve köklenebilir. Değilse orada bir şeyler eğretidir. Bunu çok iyi anlamak gerekir.

Gün titreşimi bugünün "doğum’’ günü olduğundan söz ediyor. Şimdi yeni bir dönem vardığımız... Az gittik uz gittik, dere tepe düz gittik ve bugüne geldik, getirildik... Şimdi ışığımız bizden büyüyüp genişleme telaşında... Işığımız olanın ne olduğunu çok iyi anlamalı, onun yaşama olan katkısını, üstlendiği programı, bunun köklerimizde yaktığı ışığı ve yarına açtığı kapıyı... Rehber kartımız "asılan adam’’ bize "İçerideki büyüme adına başlayan yolculuğa izin vermedikçe, ölüp de sessizliğin içinde üzerimize çöken karanlığı, aydınlığın dillenişi olup yere indirmedikçe, ışığın sorumluluğunu alarak yaşamın senin için beklettiği yerde olmak mümkün değildir." diyor.

KAYNAĞI DUYMA GÜNÜ
25 Mart Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Balık (13:06 itibariyle) (08:55 boşlukta)
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

"Yüreğimiz bizi daha derin sulara çağırıyor. Zamanın bize anlatmaya çalıştığı bir şey var. Onun sesine kulak verin. İçsel genişiliğinizde uyanan resimleri fark edin ve onların bize bir şeyler söylediğini..."

Erkenciyseniz Ay kovadayken uyandınız, enretesan enteresan fikirler geçiyordu aklınızdan! Yaşama farklı bir ışık yakasınız vardı. Az daha uyayım dediyseniz, artık uyanmasanız yeridir! Şaka bir yana, Ay boşluktayken uyandık mı rüya devam mı ediyor anlamak çok kolay değildir. Öğle saatlerine kadar dünden yapılmış planlar üzerinden gitmekte, önemli kararlar için mümkünse öğleden sonrayı tercih etmekte fayda var.

Öğle saatleri itibariyle Ay balık burcuna geçiyor. Puslu bir havanın hakim olacağı iki güne hoşgeldiniz... Sezgilerinize kulak verin... İçinizden geçenleri önemseyin... İçsel keşifler, bunların tetiklediği duygular, hayal gücü, yaratıcılık güç kazanacak...

Uranüs sekstili beklenmedik gelişmelerin getirebileceği değerli fırsatları desteklerken Satürn ile sekstil, fırsatın bizim için anlamının bilincinde olarak onu değerlendirmeye alabileceğimizden bahsediyor. Neyin, neyin gelişimini tamamlamakta olduğunun farkında değilsek, olan bir şey yoktur. Her şey bir bağ ile inşa olur.  Bizim o bağın ne olduğunu bilerek yürümemiz gerekir.

Güneş- Venüs tam kavuşumu yaşanıyor koç burcunda... Yanan ve yakılan ne varsa... Külleri savruluyor etrafa, her şeye karışıyor. Bu bir dönüşüm zamanıdır. Neyin ne için başladığını ve bunun bize neyi hatırlattığını, şimdi neyin tamamlandığını ve bunun hangi doğayı açığa çıkardığını anlama zamanı... Sen bana bendeki hareketi sağlamak için geldin... "Hamdım, piştim, oldum..." Sen yaktın beni, ben olgunlaştım. Şimdi ya birlikte düşeriz toprağa, bir yeni doğuma el ele uzanmak adına ya da kurtlanacak bu meyva, dalında...

AŞKI ONURLANDIRMA GÜNÜ
26 Mart Pazar (Güneş günü)
Ay: Balık
Güneş: Koç
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparator

"Her savaş bizi daha geniş bir farkındalığa taşır. Ateşin sırrı budur. O başlatır ve başlayan, maddeye etki ederek bilinçte yükselişi gerçekleştirdiğinde içsel ifadeler anlam kazanarak daha üst bir hareketi tohumlamaktadır."

Geldik haftanın son gününe! Geldik mi gelmedik mi, geldik de biz mi fark etmedik bir kararsızız! Bu ne yahu? Etrafı sis basmış! Ay balıkta falan mı? Tam üzerine bastınız, ayağınızı çekin! Ay balıkta ve biz ruhun sularında salına salına yürüyoruz. "Sularda yürümek’’ balık kafası! Suda yüzüldüğünü, karada yüründüğünü bir anlasa balık! Bununla birlikte aslında suda yürünebilir biliyor musunuz? (Aha içimdeki balık konuştu!) Bugün "Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz!’’ zamanı!

İçsel çözülmeler gerçekleşiyor. Hayaller mi gerçekler mi? Gerçek, hayal edilmiş olandır. Hayal, gerçekleşme şansı olandır. Gerçek de hayal de ancak inanç ile parıldar. Aksi ruhun terk ettiği bir beden gibidir. Cansız, solgun, işlevsiz... Tanrısal bilinç, hayalin ötesinde bir ışıktır. Hayal bu bilinçle buluştuğunda, hakikat olur ve taht kurar dünyada... Taht, yaşamın kaynağıyla kurulan köprüdür, yaşar ve yaşatır.

Merkür- Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor koç burcunda... Savaşçı ve yüksek bir zekanın, geniş bir algının, eksantrik bakış açılarının, kalıpları yıkan bir hareketin oluşumundan söz etmek mümkün olabilir. Söz konusu bir jenaratif planet olduğundan, toplumsal hareketlilikten söz edebiliriz. Yapıcı olunması gerekiyor; çünkü her yıkan, yıktığınca yıkılandır. Mars boğada ve Venüs ile ilişkide... Venüs hala retro ve yanık... İlişkiler cephesinde birlikte hareket edebilmek önemli... Mühim olan savaşı kazanmak değil, yeniye geçişi sağlamaktır. Buna dikkat!

Gün titreşimi bugünün bir tamamlanma günü olduğundan söz ediyor. Yeni bir haftaya geride kalanı tamamlayarak başlıyor olacağız. Bir sıfırlanma söz konusu... "Dün, dünde kaldı cancağızım, bugün yeni bir şeyler söylemek lazım...’’ Bir şeyleri kalıcı kılmanın yolu nedir? Süreklilik sağlayabileceğimiz ne bize sistem kurmanın ve bu sistemi çalıştırmanın yolunu açabilir? Rehber kartımız "imparator’’ bugün ipleri ele alma vakti olduğundan bahsediyor. Günün genel tablosu göz önünde bulundurulduğunda, iç sesinize kulak verin ve vakti gelen değişimi destekleyin, bu sizi çok daha ileri bir noktaya hazırlayacaktır. Duvarların ardında kalan dünyayı görme zamanı!

Yeni haftada buluşmak üzere...

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE