HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Söz büyüdür

24 Nisan - 30  Nisan 2017 haftası

DHARMA KAPISI AÇILIYOR

24 Nisan Pazartesi (Ay günü)

"Geçmiş bugüne bir kapı açıyor. O kapıda yarının ışıklarını yakacak cevaplar saklı! Bizim bizi bugüne vardıranı anlayarak olana gözlemci kalabilmemiz anlamlı!"

Ay : Koç (03:32 itibariyle)

Güneş : Boğa

Gün Titreşimi (Numeroloji) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Joker


Ay- Mars Sekstili: Güçlü hisler mi yanıltıcı duygular mı? Cesaret, kendine güven gerektirir. Bunu ancak dürüst olan gerçekleştirebilir.
   

Merkür- Satürn Üçgeni: Nerede gördüklerimin sorumluluğunu alarak yeni bir düzen yaratmaktan kaçmış olabilirim? Görüyorum; bununla birlikte orada olmam için yola çıkmam gerek…


Haftaya koç enerjisiyle başlıyoruz! Siz de kendinizi bir enerjik hissetmiyor musunuz? Haydi bu enerjiyi verimli kullanmanın yollarını arayalım! Ne yapmak istiyorduk da bir türlü o motivasyonu yakalayamıyorduk? Neyi artık tamamlamak ve yeni bir başlangıca böylece hazır olmak istiyoruz? Tam da şimdi bunun vakti!


Gün titreşimi bugün iç sesimizi dinleyerek yolda olmanın öneminden bahsediyor. Biliş kapılarımız açılıyor. Daha geniş bakıyoruz ve daha çok şey görüyoruz. Bu genişliğin içinde kaybolmayalım, merkezimizi koruyalım, yolumuzu, bunun bizim için anlamını, her şeyin ondan gelip ona doğru olduğunu anlayalım yeter! Rehber kartımız ‘’joker’’ bugünün sürprizli ve sihirli bir gün olduğundan bahsediyor. Kalbinizin saflığını koruyun… Kapıları açan ve açacak olan odur.

 

EN AŞAĞIDAN EN YUKARIYA

25 Nisan Salı (Mars günü)

"Hayat bizden hareket bekler. Dünya durmadığı müddetçe boşa geçirdiğimiz her vakit kayıptır. Zaman durmaz! Bizim ona ektiğimiz tohumlar, olduğumuz halde gizlidir. Nerede durduğumuzu bilmek gerekir."


Ay : Koç

Güneş : Boğa

Gün Titreşimi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ermiş


Ay- Jüpiter Karşıtlığı: ‘’cesur’’ olmak ‘’akılsız’’ olmak demek değildir. Erken alınmış bir karar, geç kalınmış karara yeğdir, yeter ki uyanmış olun!

Ay- Pluto Karesi: Her adımın, olduğun yere daha da saplanmana sebep oluyorsa bu doğru yolda olmadığındandır.

Ay- Uranüs Kavuşumu: Hangi sürprizler seni olabileceğini düşündüğünden çok daha fazlasıyla buluşturabilir?

Ay- Merkür Kavuşumu: Akıl ve kalbi buluşturabilecek hangi unsur seni zekanın sonsuz olasılıklarına götürebilir?

Ay- Satürn Üçgeni: Korku ve endişelerimin yerini güven ve sezgi alsaydı bu neye benzerdi?


Koç enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz… Her ne kadar içimizde aklımıza koyduğumuzu yapmak adına dayanılmaz bir istek olsa da ihtiyacımız olan neyin ne olduğunu anlayarak yol alabilmek… Bugün olanların ardında saklı olanla( batın ) iletişim kurabilirsek bu bize çok daha iyi gelecektir.

Gün titreşimi bugünün son üç günü göz önünde bulundurduğumuzda varılan önemli bir nokta olduğundan bahsediyor. Bugün nelerin artık tamamlanarak yeni olasılıkları açığa çıkardığını anlamalı ve daha bilinçli seçimler yapmalıyız. Rehber kartımız ‘’ermiş’’ bizden cevapları dışarıda değil içimizde( kendimizde ) aramamızı istiyor.

YENİYE DOKUNUŞ

26 Nisan Çarşamba (Merkür günü)

"Bugün yeni bir sayfa açılıyor hayatımızda! Yeni bir dönem başlıyor. Enerjimizi nasıl kullandığımız, neye yatırım yaptığımız önemli! Her şey onunla verimli bir ilişki kurmayı hak ediyor ve önce biz bunu hak ediyoruz, anlaşılmalı!"

Ay : Boğa ( 04:56 itibariyle ) ( 00:52 boşlukta ) ( Yeniay 15:16 )

Güneş : Boğa

Gün Titreşimi ( Numeroloji ) : 22 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Güç

Ay- Ay Düğümü Üçgeni: Ne benim yolumu açarken ne sadece bana ayak bağı oluyor ve ben burada alacağım dersi erteliyorum?


Boğa ve yeniay enerjisiyle uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Boğa, benim dediğimiz potansiyeller ve burada geliştirebildiklerimiz, somut bir ifade kazandırabildiklerimizdir. Elle tutulur, gözle görülür bir şeyler ihtiyaç duyduğumuz! Düzenleyici Venüs balığın son derecesinde bulunuyor ve bizi Tanrıyla buluşturuyor. Sevgiyi nasıl tanımladık ve o aslında neydi? Sevgi, saf bir kabul hali ve olanın ardındaki hikayeye yol alarak kendi özümüze açılan kapının farkına varabilmekti.


Venüs, Satürn karesi alıyor. Sevginin sorumluluğunu alma ihtiyacı doğuyor. Sevgi, sistem gerektirir. Netlik sağlayamadığımızda olan sadece sebepsiz bir sürükleniştir. Sevgi, sorumluluktur. Hem kendimize hem birlikteliğimize karşı, paylaşımı mümkün kılabilecek olanı çok iyi anlayabilmek gerekir.


Yükselen başakta gerçekleşiyor yeniay, retro merkür düzenliyor, Uranüs’le yakın temasta, Satürn’le üçgen yapıyor, düzenleyicisi Mars ile birbirlerini karşılıklı ağırlıyorlar. Bir yanımız kalk gidelim derken öbür yanımız otur halt yeme diyor. Beklenmedik olasılıklar gündeme gelebilir. Seçim yaparken geniş düşünebilmemiz ve anın fırsatları kadar bunun bizi içine sürükleyebileceği dezavantajları da dikkatli gözlemleyebilmemiz gerekiyor. Boğaz kırk boğum derler, kırk düşün bir konuş diye! Bu dönem bunu hatırlamaya ve daha sağlam adımlar atmaya ihtiyacımız var. ‘’Söz büyüdür.’’ temasına da dikkat!


Gün titreşimi bugün yeni kapıların açılmakta olduğundan bahsediyor. İpleri ele alma zamanı! Rehber kartımız ‘’güç’’ bize gücün ne olduğunu düşündürüyor. Güç, uzlaşmak ve aklın ışığında yol almaktır. İşte bu önemli! Her parça, içinde ondan alabileceğimiz bir sistem tuğlasını barındırır. Bunu alın ve herkesi seçimlerinde özgür bırakın; çünkü aksi kendi tutsaklığınızın kapılarını aralamaktır.


YAŞAMA SANATI

27 Nisan Perşembe (Jüpiter günü)

"Hayattan alamadığımız keyif, yarınlara vurulmuş bir baltadır. İnsan keyif alarak ancak sürdürülebilir bir yaşam standartı oluşturma şansı kazanır. Olan iyi ve daha iyi şeylerde öte, iyiye kırılan dümen vardır."


Ay : Boğa

Güneş : Boğa

Gün Titreşimi ( Numeroloji ) : 23 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparatoriçe

Ay- Neptün Sekstili: Gerçekler ve hayaller birbirinin vazgeçilmez besinidir. Yeter ki ritim korunsun!

Ay- Pluto Üçgeni: Bırakabilmek, onu tutmaya çalışmaktan daha değerli bir hazine olabilir. İhtimale olan güven, zincire vurduğun bir cesetten daha değerlidir. Olan ve olmayan, hep bir cevapla gelir.

Ay- Kiron Sekstili: Acıyan ne varsa ona sevgi ve mutluluğunla sarıl. İyileştiği gibi iyileştirecektir.

Mars- Pluto Seskikuadrat: Ne yaptığından önemlidir onu nasıl bir bilinçle yaptığın… Akıldan yoksun bir kas gücü ölümsüz değildir.


Boğa enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Bugün size keyif vereceğine inandığınız ne planladınız? Dün neyin farkına vardınız ve bugün bu farkındalıkla taçlanan yeni bir yol tasarladınız? Potansiyeller her zaman mevcuttur, şanslı ile şanssızı birbirinden ayıran birinin sahip olduğu şansların farkındayken diğerinin buna kör olmasıdır. Dikkat!


Gün titreşimi bugün güven, huzur ve dinginlik temalarının güç kazandığından, kadim öğretileri gözden geçirme ihtiyacından söz ederken rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ gebe olduğumuz döngülerin farkında olarak adımlar atmamızı istiyor. Yarın bugünde saklıdır ve sahip olduğumuz bilinç, o yarını anlamanın ve neyi inşa etmekte olduğumuzun farkına varmanın anahtarıdır.


AKLI UYANDIRMAK

28 Nisan Cuma (Venüs günü)


"Ay ikizlere geçiyor ve kıpır kıpır fikirlerle bir gün kendini gösteriyor. Merkür hala retro, kanatsız uçmaya gerek yok! Kalpten dinlemediğiniz müddetçe konuştuklarınızın bir anlamı yoktur."

Ay : İkizler ( 04:38 itibariyle ) ( 04:18 boşlukta )

Güneş : Boğa        

Gün Titreşimi ( Numeroloji ) : 24 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Mahkeme

Ay- Venüs Sekstili: İçselleştirilememiş hiçbir şey gerçek değildir.

Ay- Ay Düğümü Karesi: Pratiğe dökülememiş teori silsilesi sadece karmaşa getirir. Düzen kurmak önemlidir.

Ay- Mars Kavuşumu: Akılla kalp buluşmadığı müddetçe ruh önemli bir potansiyleden habersizdir.

Merkür- Uranüs Kavuşumu: Dünyayı değiştirecek olan kendi değişimimize verdiğimiz izinle kendini gösterir.


İkizler enerjisiyle uyandığımız bir güne hoşgeldiniz! Kelebek gibi daldan dala konasımız var, ne var ne yok kolaçan edesimiz! İletişim kurmak önemli! Ay düğümü aslana geçiyor ve bir buçuk yıllık başak yolculuğunun sonuna geliniyor. Elimizden geleni yaptık, faydalı ile faydasızı birbirinden ayırmaya çalıştık. Ruhtan önemli mesajlar aldık, kimimiz bu mesajlara kulak vererek yeni yollar yarattık, kimimiz kaçtık ve sıkıştık da sıkıştık… Neyse ki sonuna geldik, alan aldı, kalan kaldı… Şimdi en iyi yapabildiğimiz ne varsa onunla kendini gösterme, hayata ışığımızı katma zamanı! Bir buçuk yıl da bu yolculuğun içinde olacağız! Kendimizi ifade etmek önem kazanıyor ve bunu en iyi yapabildiğimiz(parladığımız)  şeyi bulabilmek!


Venüs koça geçiyor. Yakıcı bir tutku! Savaşma seviş! Yıktığın her kale, kendinden kendine! Bunu bil! Katıksız sevginin o huzur veren tazeliğini hatırlayabil! Seven küsmez, incinmez, can yakmaz, cezalandırmaz… Seven sadece okur ve anlar. Bu bir paylaşım halini alır ve birlikte daim daha ileriye yol alınır. İşte buna açık olmak!

Gün titreşimi bugünün önemli bir karar günü olduğundan söz ediyor. İç sesinize kulak verin ve dümenin siz olduğunuzu bilin! Rehber kartımız ‘’mahkeme’’ bugünün potansiyellerini anlayabilmek için kendi içselliğimizle bağ kurmamız gerektiğinden söz ediyor. Bağ kurmak, onun içindeki kendinize ait olan parçayla buluşmaktır. Bu genişlemek anlamına gelir. Hepimiz bir bütünün parçalarıyız ve o bütünü anladığımızda çok daha anlamlıyız.


ZAMANIN SIRRINI ANLAMA

29 Nisan Cumartesi (Satürn günü)

"Zamanın sırrı yoldur. Yol, sonsuzluğa açılan kapıdır. Yaptığınız şeyin içinde kaybolduğunuzda, siz artık sizin ötenizde bir güçle buluşursunuz. Bu zamanı aşmaktır. Yaratım orada olur."


Ay : İkizler

Güneş : Boğa

Gün Titreşimi (Numeroloji) : 25 / 7

Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Araba


Ay- Neptün Karesi: Aklındakiler ve kalbindekiler… İkisi de birbirinden yoksun kaldığında eksiktir.

Ay- Jüpiter: Bugünü var eden potansiyeller, dünde ekilmiş inançların ürünüdür ve kabuller tekrar tekrar gözden geçirilebilmelidir.

Ay- Merkür Sekstili: ‘’Akıl ülkesinin bittiği yerde gönül ülkesi başlar.’’

Ay- Uranüs Sekstili: ‘’İyi şeyler zamanla, mucizeler bir anda!’’

Ay- Kiron Karesi: ‘’Yüreğinin götürdüğü yere git!’’

Ay- Satürn Karşıtı: Gerçekler ne kadar kabul edilemez gibi görünse de anlaşıldığında ihtiyaç duyulan değişimin anahtarıdır.

İkizler enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Düzenleyici Merkür hala retro ve Mars ile birbirlerini karşılıklı ağırlıyorlar. Enerjinizi nasıl kullandığınız önemli! İhtiyacımız olan daha bilinçli hareket edebilmek! Soğukkanlılık ve sağduyu altın değerinde! Zamana meydan okumanın yolu onu iyi kullanmaktır! Ya o sizi sürekler durur ya da siz onu yönetirsiniz ki bu ‘’büyücü’’(dönüştürücü) olmak demektir.

Gün titreşimi bugünün önemli bir hareket günü olduğundan söz ediyor. İç ve dış buluşmalı! İçeride olanları ve dışarıda olanları gözlemleyin… İçerisi dışarısının, dışarısı içerisinin cevaplarını içinde barındırır. Rehber kartımız ‘’araba’’ daha cesur olmamızı istiyor bizden, bunun yolu seçeneklere eşit mesafede durabilmek ve parçaları bir araya getirerek büyük resmin bize söylemeye çalıştığının ne olduğunun farkına varabilmektir.


KALBİN SESİ

30 Nisan Pazar (Güneş günü)


"Yengeç teması yoğunlaşıyor. Derin sulara iniyoruz. Ev, aile konuları gündemde… Bize huzur veren yuva tanımımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. İçeride neler oluyor? Dışarıda bu resmin ışığı var."


Ay : Yengeç (04:47 itibariyle) (00:28 boşlukta)

Güneş : Boğa

Gün Titreşimi (Numeroloji) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Şeytan


Ay- Ay Düğümü Sekstili: Kendimi ifade etmemi kolaylaştıracak hangi farkındalık olabilir?

Ay- Venüs Karesi: Ne ile uzlaşmaya gönüllü olsaydım bu bana birçok şeyi daha iyi anlama şansı kazandırırdı?

Ay- Güneş Sekstili: Huzur, güven ve dinlik tanımıma hangi içsel yolculuğa gönüllü olarak ulaşabilirim?

Satürn- Kiron Karesi: Acının ötesine geçip yolu gözlemliyor olsam gördüklerim nelere çok daha farklı yaklaşmama yardımcı olabilir?


Haftayı yengeç enerjisiyle kapıyoruz ve yeni haftaya da bu enerjiyle başlıyor olacağız! Yengeç açığa çıkan yoğun duygular demektir. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, kendinizle veya daha yakın hissettikleriniz, ailenizle olmayı seçebilirsiniz. Şifa zamanıdır aynı zamanda yengeç, iç sesinize kulak verin ve onun sizi çağırdığı yere gidin! Gerçeğiniz, özünüzde saklıdır ve ona kalbinizle ulaşabilirsiniz. Bu aklı yok saymak değil, onu genişletmektir. Kalp, var olanı büyütür ve ona yeni bir boyut kazandırır.


Gün titreşimi bugünün evrensel işaretleri okumak adına önemli bir gün olduğundan bahsediyor. Hassas bir tartıda değerlendirebilmemiz gerek içinden geçtiğimiz süreci… Rehber kartımız ‘’şeytan’’ bizi zorlayanın görevinin bizi dönüştürmek ve daha derin bir güce temas ettirmek olduğunun altını çiziyor. Değişmemekte direnen bir kişi veya durumla karşı karşıyaysak burada bizim anlamamakta direndiğimiz bir şey olduğu kesindir.


Yeni haftada buluşmak üzere…

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE