HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Hayaller ve gerçekler

02 Temmuz - 08 Temmuz 2018 haftası

5 Temmuz Perşembe Güneş- Jüpiter Üçgeni ve Merkür- Mars Karşıtlığı
Güneş yengeçte, Jüpiter akrepte geri harekette, su üçgeni, bu açı bizi içsel olarak köklü bir değişime çağırıyor. Ev, aile, yuva temalarına mercek tutuluyor. Köklerimiz gündemimizi oluşturuyor. Bu bir yapının temelleri de olabilir, doğduğumuz topraklar da, ailemiz, aile olarak kabul ettiklerimiz de... Jüpiter şu soruyu soruyor: Burada neyin adını koymayı ertelemiş olabilirsin?


Merkür aslanda, Mars kovada geri harekette, ateş- hava karşıtlığı, eylemler ve fikirler, şimdi ve gelecek, sahip olunan ve potansiyel, ben ve biz... Ben kendimi nerede, nasıl ortaya koyuyorum ve bu beni nasıl bir sürecin akışına taşıyor? Bu beni nasıl motive ediyor? Burada neyi görmeyi reddediyor olabilirim? Nerede acele ediyor olabilirim? Nerede hırsım tutkumun önüne geçiyor olabilir?

8 Temmuz Pazar Güneş- Neptün Üçgeni
Güneş yengeçte, Neptün balıkta geri harekette, su üçgeni, mistik sularda kulaç atıyoruz. Neptün, sislerin içine girdiğimiz andır, batın esmasına karşılık gelir. Güneş derindeki gücü anlatıyor. Neptün ruhsal boyut! Yerle gök arasındaki bağlantı! Her şey nerede, nasıl bir ruhsal hikayeyle kendini göstermiş olabilir? Ne kadar geriye giderseniz, o kadar ileriye gitmenin sırrını elde edebilirsiniz. Tarih tekerrürden ibarettir. Bu döngüden çıkmanın yolu, bilinenin dışına çıkabilecek cesareti gösterebilmektir. İşte burada iç sese kulak vermek gerekir. Evren sırlarıyla birlikte sizde, sizinle olan her şeydedir. Ona gözlerinizi açabilir misiniz?

2 Temmuz Pazartesi (Ay günü)
Ay: Balık (20:30 itibariyle) (01:54 boşlukta)
Güneş: Yengeç

Hava enerjisiyle başlıyoruz haftaya! Düşünceler, düşünceler... Ay- Venüs karşıtlığı, bize değerleri, değerlerimizi sorgularken bulduruyor kendimizi... İlişkiler, ortaklıklar, sevgi temasındaki buluşmalar, alma- verme döngüleri... Bizi bir araya getiren bendeki hangi potansiyeli keşfetmek olabilir? Hangi yansımalar bize neyi hatırlatmaya çalışıyor olabilir? Akşam saatleri itibariyle mistik arketipi devreye giriyor. Ruhsal büyüme zamanı!

3 Temmuz Salı (Mars günü)
Ay: Balık
Güneş: Yengeç

Su enerjisiyle başlıyoruz güne! Yoğun hisler... Ortalık puslu... Şefkate kendini açabilirsin? Herkese bir tek resim olarak bakabilir misin? Hangi görünmez bağlar bizi bir arada tutuyor olabilir? Ay- Uranüs sekstili, hayallerimizdeki potansiyelin farkına varmamızı istiyor. Hayal edemediğiniz bir şeyin gerçeğiniz olması şansı da yoktur. Ay- Satürn sekstili varoluşun sorumluluğunu almamızı istiyor. Hayaller, gerçeğe çağrıdır. Gerçeğin ne olduğunu anlayan, hayallerini gerçekleştirme şansı kazanır. Ay- Güneş üçgeni içimizde taşıdığımız yaratıcı potansiyellere dikkat çekiyor. Onları uyandırmanın vaktidir. Ay- Jüpiter üçgeni, başlangıçlar, bitişlere hasrettir diyor. Noktasını koyamadığınız hiçbir hikayede kahraman olamazsınız. Bir cümleyle kahraman olunmaz. Kahraman olmak, cümleler, cümleler kurmayı gerektirir. Onurlandırılan bitişler, yer açılan başlangıçlar... Her şey birbirinin içinde... Her yolculuk böylece genişliyor. Buna izin verebilir misin?

4 Temmuz Çarşamba (Merkür Günü)
Ay: Balık (12:45 boşlukta)
Güneş: Yengeç

Su enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Hangi yoğun hisler içinizde dans ediyor? Ay- Neptün kavuşumu, derin bir şefkat hissi, yoğun bir bütünleşme arzusuna dikkat çekiyor. Ay- Pluto sekstili, önemli bir değişime dikkat çekiyor. Hiçbir şeyin beş gün, on gün önceki gibi olmadığı kesin! Bu günlerdeki gündeminizi hatırlayın! Neyin içinden geçmiş ve burada neyin ötesine geçmiş olabilirsiniz? Kızgın korların üzerinde yürürüz bazen hayatta... Bizi büyüten, olgunlaştıran, tam da olmamız gereken kişi olmamızı sağlayan budur.

5 Temmuz Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Koç (07:49 itibariyle)
Güneş: Yengeç

Ateş enerjisiyle başlıyoruz güne! Savaşçı arketipi devreye giriyor. Hareket zamanı! Mars’ın retro olduğunu hatırlayalım ve güç denemesi yapmaya kalkmayalım! Ortalıkta terör estirmeye hiç gerek yok! Ay- Satürn karesi, ayaklarımızı yere sağlam basmamızı, sorumluluklarımızın farkında olmamızı istiyor. Attığımız adımlar, atacaklarımızın teminatıdır. Duyurulur!

6 Temmuz Cuma (Venüs günü)
Ay: Koç
Güneş: Yengeç

Ateş enerjisiyle uyanıyoruz güne! Enerji yüksek ve içe dönük! İçsel enerjinizi nasıl yönettiğimiz gün akışını belirliyor olacak. Ay- Mars sekstili, neleri eksik bıraktığımızı hatırlamamızı ve bunları tamamlamak için harekete geçmemizi istiyor. Ay- Merkür üçgeni, iletişim ve bilgi aksının hareketli olmasına dikkat çekiyor. Ay- Güneş karesi, derindeki gücün aktif rol oynadığından bahsediyor. Bazı şeyler bizi durdurmak için ayağımıza takılıp duruyor gibi gelse de bunlar gelişecek süreçte yolculuğumuzun çok daha anlamlı olmasını sağlıyor olabilir. Anlamak gerek! Ay- Pluto karesi, cehennemini sevmeyenin, cennette olmaya hak kazanma şansı yoktur diyor.

7 Temmuz Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Boğa (15:50 itibariyle) (10:07 boşlukta)
Güneş: Yengeç

Ateş enerjisiyle başlıyoruz güne... Enerji yüksek! Sabah saatleri itibariyle Ay boşlukta, enerjimizi ortalığı toparlayarak toprak enerjisine kendimizi hazırlanmak adına kullanmakta fayda var. Büyük kararlar zamanı değil. Ay- Venüs üçgeni, keyif ve konfor arayışı içinde olabileceğimizden söz ediyor. Ay yüceldiği boğa burcuna geçtiğinde, ayakları daha yere basan kararlar verebiliriz. Maddi konular gündemimizi oluşturabilir. Ay- Uranüs kavuşumu, süreçlere bugüne kadar alıştığımızın dışında bir yerden bakmamız ve bugüne kadar gördüklerimizden daha farklı bir şeyi görmemiz isteniyor.

8 Temmuz Pazar (Güneş günü)
Ay: Boğa
Güneş: Yengeç

Toprak enerjisiyle uyanıyoruz haftanın son gününe! Sahip olduklarımızı hatırlama zamanı! Ay- Satürn üçgeni, sistemli bir ilerleyişi hatırlatıyor. Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir. Ay- Mars karesi, sahip olunan potansiyeller, bilinçli bir şekilde işlenmediği müddetçe ölüdür diyor. Ay- Merkür karesi, mantık ile duygular arasında bir dalgalanmadan bahsediyor. İletişim kopukluklarına dikkat! Söylediğiniz anlaşılmamış, ilk anladığınız gibi olmayabilir. Ay- Jüpiter karşıtlığı, her şeye sahip olmak isteyen, elindekinden de olurmuş diyor. Neyin değerli olduğunu iyi anlayın, savaşınız bunun için olsun. Özgürleşin vakit kaybettiren savaşlardan! Ay- Neptün sekstili, hayallerinizi hatırlayarak ekin tohumlarınızı derken Ay- Güneş sekstili, kökleri güçlü olmayan her şey rüzgara kapılıp gitmeye mahkumdur, sağlam temeller üzerinde yükselsin arzularınız, bu bir yolculuk işidir diyor.

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE