HÜSEYİN AKDAĞ
huseyinakdag@anneoluncaanladim.com
Hatırlama zamanı

07 Ekim - 13 Ekim 2019 haftası

7 Ekim Pazartesi

Merkür- Uranüs karşıtlığı (09:16) (Öyle çok konuşur, öyle çok anlatırız ki... Aslında öyle basittir ki! Oraya gideyim derken öyle uzaklaşırız. Ne kadar azsa kelimeleriniz, o kadar çok olur hatırlatabildikleriniz... Yeter ki olabildiğince zarif ve dürüst olun! Lafı dolandırmanın kimseye bir katkısı olmayacaktır.)

Güneş- Satürn karesi (22:06) (Parlamak bugün başardıklarınla değil zaman içinde ulaştıklarınla ilgilidir. Bugün başarmaya değil, zaman geçtikçe daha çok güçlenmeye odaklan; çünkü gerçek olan budur ve bu nasıl da doğa ile uyumlandığın, doğan günle aydınlandığın, geceyi derinlerine aldığın ve orada yıldızlara ulaştığınla ilgilidir. Köklerindeki güç, zamanın sana verdiği en kutsal armağandır. Onun değerini bil!)

8 Ekim Salı
Venüs akrep burcuna geçiyor (20:05) (Sevmek kazanılacak bir zafer değil, yenildiğini düşünmene rağmen devam edebilmektir. Güzel şeyler armağanını bugün değil, yarın verir. Bunun farkında olarak bugüne açabildiğinde kendini, yarın kanatlanıp seni sarabilir. Vazgeçme, inat da etme, devam et ve gelmek isteyene direnme, gelen gideceği vakti de bilir, bu senin de yeni bir yola çıkmak isteyişindir ve belki artık yeni yolculuklar, geride birini sonsuza dek bırakma gerekliliği anlamına gelmeyecektir.)

13 Ekim Pazar
Güneş- Jüpiter sekstili (21:01) (Sadakat, insanın kalbine izin verişidir.)

Venüs- Uranüs karşıtlığı (01:06) (Sevmenin nasıl olması gerektiğini düşünmekten vazgeçip ona şahit olmayı seçtiğinde artık onu anlatmaya çalışman gerekmez; çünkü artık anlamışsındır.)

7 Ekim Pazartesi (Ay günü)
Ay: Kova (06:41 itibariyle) (02:24 boşlukta)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 20/ 2 (Mahkeme/ Azize) (Uyanmak bugün değil, beni bugüne getirenler ve yarının çağrısıyla ilgilidir.)
Günün Tarot Kartı: Aşıklar (6) (İkizler) (Kararımı verdiğimde ve bundan emin olarak bunu bildiğimde, beni oraya götürecek olanlar yolumda belirir.)
Hava (düşünce) Enerjisi

Ay- Venüs karesi (02:25) Sevmemizin üzerinde karmanın gölgesi vardır. Ne zaman ki onu kaldırırız, o zaman bize söylenenin ne anlama geldiğini anlarız.

Ay- Mars üçgeni (10:43) İnsanların bitmeyen savaşları vardır. Kendileriyle, aileleriyle, geçmişiyle, esaretiyle, yetersizlikleriyle... Bu savaş, işbirliği yapma aşamasına geçtiğinde kanatlar açılır.

Ay- Uranüs karesi (17:31) Değişim, bugünde verilen bir karar değildir. Verilerek dünyaya inileni hatırlayarak onu uzanmak demektir.
Ay- Merkür karesi (18:35) İletişim kurmak, önce duyup duymadığını anlamakla başlar. O ne diyor, ben ne duyuyorum? Onu, dudaklarından dökülen Tanrısal ışığı görmeyi seçerek dinlediğimde sırlar anlaşılır olmaya başlar. İşe onun düşmanım değil, benim gibi bütünün bir parçası olduğunu hatırlayarak başlamalıyım.

8 Ekim Salı (Mars günü)
Ay: Kova (21:25 boşlukta)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 21/ 3 (Dünya/ İmparatoriçe) (Bereket, kaynaklarının farkında olarak onları besleyici duruma getirmeye gönüllü olmaktır. Kullanılmayan her şey yüktür.)
Günün Tarot Kartı: Adalet (8) (Terazi) (Hakkın olan, hak etmiş olduğundur. Ataların boş durmadı, çalıştı, kazandı ve bu senin bugün üzerinde oturduğundur. Sen de durma, yarın dönüp baktığında, seni görecek karşısında!)
Hava (düşünce) Enerjisi

Ay- Güneş üçgeni (12:20) Özüm parlamak istiyor, şu anın çabası benim sahip olduğum ışığı etrafa saçmam içindir, içinde olduğunu hayatın sana sunduğu armağan olarak gör ve öyle içinde ol, kapı o zaman açılacaktır.

Ay- Jüpiter sekstili (21:26) Büyümek istiyorsan kendini güncelle! Dün uyandığın gibi uyanıyorsan, bugün de dün baktığın yerden bakıyorsan, bugün kayıptır, yarına ertelenenler artarak önüne yuvarlanır.

9 Ekim Çarşamba (Merkür Günü)
Ay: Balık (19:05 itibariyle)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 22/ 4 (İmparator) (Koç) (Sorumluluğunu aldığın yolculuk, senin zaferine giden yol olur. Zafer, emek ister. Bu emek zorluk değil, sınırlarını nasıl aşabildiğine şahit olmakla ilgilidir. İnsan hareketle parlar, saflaşır. Her şey bunu başlatmak için sana ulaşmıştır.)
Günün Tarot Kartı: Joker (0) (Uranüs) (Her gün sana sunulmuş yeni bir fırsattır. Bu fırsat, bugün yapman gerekenleri yapmak için değil, bir yerden başlamak ve seninle ilgili olmadığını anladıklarını bir kenara itmek, bunu açıkça dile getirmek için de olabilir.)
Su (duygu) Enerjisi  

Ay- Venüs üçgeni (21:46) Sevgi yaraları iyileştirerek onları yarın için ışıklı tohumlar haline getirendir.

10 Ekim Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Balık
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 14/ 5 (Denge/ Araba) (Yay/ Yengeç) (Yol insanı çağırır. Sizi buluşturan yaşayacaklarınızdır. Sende bana ait bir şey var, bende sana... Almak için geldim, yolculuk bize her şeyi bir bir hatırlatır nasılsa...)
Günün Tarot Kartı: İmparator (4) (Koç) (Çaba, çaba karşılığını bulduğunda onurlanır. Değilse tüm yaptıklarımız yerinde saymaktır ki bu iş değildir.)
Su (duygu) Enerjisi  

Ay- Uranüs sekstili (05:54) Bugün kendini şaşırt! Hep yaptığından biraz daha farklı yap bir şeyi ya da doğrudan farklı bir şey yap! Kalbin neye izin veriyorsa! Ters çevir kum saatini zamanın dolmasını beklemeden, şimdiden yeterince zamanın olsun!

Ay- Merkür üçgeni (14:48) İyi bir dinleyici ol; doğayı dinle, hayatı dinle, en çok sana söylenmeyenleri dinle; gözlerini, dudaklarının kıvrımlarını, parmaklarının dansını, nasıl konuştuğunu bedeninin... Bazen sessizlik anı, tüm konuştuklarınızdan çok daha açıklayıcıdır.

11 Ekim Cuma (Venüs günü)
Ay: Balık (12:53 boşlukta)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 15/ 6 (Şeytan/ Aşıklar) (Oğlak/ İkizler) (Nefs, ne varlığını inkar ederek yaşamı anlayabileceğimiz ne de varlığına sıkışıp kalarak kanatlarımızı açabileceğimiz bir yerdir. Nefsi, insanın yolculuğunun önemli bir aşamasıdır. Onunla düşman değil dost olmayı başarmak, dümeni ona vermek değil, onun da mürettebattan biri olduğunun farkına varmaktır.)
Günün Tarot Kartı: Ay (18) (Balık) (Bazen bizi sınayan bizimle değil, bizden çok öncesiyle ilgilidir. Kendinizi bir engelli koşuda gibi hayal edin ve bu engeli aşabileceğinizi bilin. Kimse ilk denemede başarmadı, başaranlar bunu nasıl yaptığını anlamamanın şaşkınlığıyla bu sefer ikincisinde, üçüncüsünde çuvalladı. Öğrenmek, süreç ister. Bu sabrın armağanı, insanın ruhuna açılan kapıdır ki ihtiyacımız olan her şey orada saklı!)
Su (duygu) Enerjisi  

12 Ekim Cumartesi (Satürn günü)
Ay: Koç (07:45 itibariyle)
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 16/ 7 (Kule/ Araba) (Mars/ Yengeç) (Anne ve babaya yüklediğimiz anlam, yaşamımızı şekillendiren en büyük güçlerden biridir. Özellikle anne, hikaye onunla başlar. ‘’Anne, benim için yapman gereken her şeyi yaptın ya da yapmaman gereken ne varsa bir şekilde geride durmayı başardın. Ben alacağımı aldım, şimdi vereceğimi vermek üzere yola çıkıyorum. Hayat beni çağırdı, ben de geldim. Çantam boş değil. Teşekkür ederim.’’)
Günün Tarot Kartı: Ermiş (9) (Başak) (Saflaşmak, hatırlamaktır. Hatırlamak, kendimizi buna açmakla mümkün olur. Neyi hatırlamak? Yaşamın bizdeki damarını hatırlamak... Çarpan kalbin sesini duymak... O kalp, yaşamın kalbi ve bize armağan ettiği bir şey var. Bu, üzerine düşeni yerine getirmiş olmanın huzurudur. Görev verilmez, alınır, bilin istedim.)
Ateş (hareket) Enerjisi

Ay- Mars karşıtlığı (18:42) Bize meydan okuyanlar, bizi harekete geçirmeye çalışırlar. Düşman kabul ettiklerimiz bazen dost kabul ettiklerimizden çok daha büyük bir armağandır.

13 Ekim Pazar (Güneş günü)
Ay: Koç
Güneş: Terazi
Günün Sayısı: 17/ 8 (Yıldız/ Adalet) (Kova/ Terazi) (Göklerin sırrı, hak edişi anlamakta saklıdır. Atalarına kızma, onlar ellerinden geleni yaptı. Tıpkı senin de yapacağın ve bir sürü şeyin mutlaka eksik kalacağı gibi! Kendini fazla önemseme! Sen büyük bir döngünün sadece bir parçasısın ve bu her şey için yeterli!)
Günün Tarot Kartı:  Araba (7) (Yengeç) (Beslenmek... En çok eksik kalanımız, açlığımızı bizi doyurmayacak olanlarla bastırmaya çalışmamız... Sadık ol! Sadakatin yolu, seni dileğine ulaştıracak basamaklardır.)
Ateş (hareket) Enerjisi

Ay- Satürn karesi (12:36) Ne zaman, nerede, nasıl duracağını bilmiyorsan, duvara toslamak işten bile değildir. Bu duvar ne yapıp ne yapmadığını ve bunun seni ne kadar anlattığını düşünmen içindir.

Ay- Jüpiter üçgeni (23:54) Büyümek istemeni anlıyorum. Ben de sana küçül diyorum. Bu nasıl olacak dediğini duyar gibiyim. Hem niye küçülüyorum mu diyorsun? Çünkü yoğunlaşmadıkça, etki gösteremezsin ve bunu başaramadıkça büyüyemezsin. Gereksizleri bir kenara it ve amacına odaklan, amaçsızlık öldürücüdür.

Dosta selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0542 353 90 83

www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
- Peri tozu attım zamana
- Kanatlarımı seviyorum
- Tarih yeniye açılan kapıdır
- Bir kepçe daldır kalbine, şifa niyetine
- Hesap kapanıyor
- Dökülen yapraklar baharın ışığıdır
- Dünya sınavım
- Hatırlama zamanı
- Göklerin sırları
- Duyguların ötesindeki şehir
- Sırrı bilmek
- "Hayaller kurardık biz yıllar önce"
- Kendini anlamak
- Karanlık sokakların aydınlığı
- Nereye gidiyoruz?
- Güç kazanmak için
- Değişimin matematiği
- Büyümek istemiyorum anne
- Cesaret ve onur
- Yol almak
- Adalet, Karanlık ve Aydınlık
- Kaplumbağanın kazandığı bir yarış
- Kalbine dokunmak yaşamın
- El ele kutlanır hayat
- Bilinçaltı okyanusu
- Karanlıktan aydınlanmaya
- Sorumluluğunu almak düşlerin
- Mülkün temeli olan adalet
- Kalan sağlar
- Kafada çakan şimşek
- Aklın yolu
- Özgürlüğün basamakları
- Yol seni çağırıyor
- Yıldızlar yeryüzene iniyor
- Dünyada olmak
- Masallarda buluşuruz
- Aklın kervanı
- Güneşi hatırlatan
- Kalbin bereketi
- Yolun sırrı
- Sevgi ve sadakat
- Yılanın dansı
- Gümüş anahtar, altın anahtar
- Yeni yollar yeni zamanlar
- Hayalleri kadar zengindir insan
- Eskiden yeniye
- Kader programı
- Kalbin yolu
- Ben seni seçtim
- Savaşlar ve barışlar
- Sapla samanı ayırmak
- Ruhların rehberi
- Kanat çırpmak
- Aşk ve sevgi
- Özgürlük ve canlılık
- Doğan günün sırrı
- Düşler gerçeklere yürürler
- Kutsal ateşi yakma
- Gücün sırrı
- Hayaller ve gerçekler
- Zamanın ruhu
- Ruhun derin sularına doğru
- Tanrının kalemi
- Yaşamın büyüten yokuşları
- Kadersel bir eşik
- Ruhun saf ışığı
- Geleceğin ruhu
- Bugünde atılan tohumlar
- Eskinin değeri yeniye açtırdığı kanatta saklıdır
- Hakikate uyanmak
- Büyük Dönüşüm
- Tanrının tartısı
- Kalbin zaferi
- Zamana karşı kazandığımız zafer
- Suç yok, suçlu yok
- Arınma zamanı
- Yarının şarkıları
- Özgürlük seçim hakkıdır
- İnsanın en büyük keşfi aşktır
- Çocuk yarındır
- Sessizliğin çığlığı
- Yenilenen döngüler
- Gökyüzü ve yeryüzü
- Zamanı aşan öz
- Yeni zamanın yeni yolcuları
- Bilgeliğin kalbine doğru
- Savaşçı uyanıyor
- Sorular ve cevaplar
- Derin sulardan geniş ufuklara
- Sırrın berrak ışığı
- Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"
- Karanlıktan doğan ışık
- Bir ben var bende, benden içeri...
- Derin suların sessizliği
- Şarkı söylemek lazım
- Yol ve değişim
- Çözülme ve saflaşma
- Akıl ve idrak
- Yol açılıyor
- Yolculuk başlasın
- Bir gün bir de bakmışsın... Hayat!
- Canlı olmak
- Fırtına sonrası doğan güneş
- Büyümenin sancısı
- Canlılık
- Yeni zamanın sırrıdır
- Ruh ve zaman
- Zamanın sırrı
- Ölüden diriye
- İçsel uyanış
- Asılı kalmak
- Savaşın anlamı
- Barışa doğru
- Yeni bir bilinç
- Sorumluluk, özgürlük ve teslimiyet
- Kalbin zaferi
- Kalpten akıla
- Söz büyüdür
- Yolun sırrı
- Yeninin doğumu
- Duygusal arınma
- Barışın yolu
- Baharın şarkısı
- Arınma ve yeniye hazırlık
- Büyük değişime hoşgeldiniz!
- Su akar, yatağını bulur!
- Ruhun diliyle konuşmak
- Yürümeye devam
- Biraz oyun zamanı
- İpleri ele almak
- Sevgiyi anlamak...
- Biraz esneyin!
- Yeni yılın ilk Dolunay’ı...
- Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE