GAMZE ÖZŞAHİN
gamze@anneoluncaanladim.com
Kritik bir yılı geride bırakmaya hazırlanırken...

(20 Aralık-26 Aralık 2010)

Bu hafta hepimizin hayatlarında dönüm noktası olabilecek özel bir önem taşıyor.

İkizler-Yay aksında gerçekleşecek yılın son Ay Tutulması, Kış Gündönümü ile birlikte astrolojik yılın son çeyreğine giriyor olmamız, Oğlak burcundaki inanılmaz yoğunluktaki gezegen kümeleşmesinin kritik noktalara yaptıkları dinamik açılar, tetiklenen kümeleşmenin üstüste beklenmedik olaylar zincirini harekete geçirmesi ve daha niceleri… Hani derler ya; “tekmili birden” gümbür gümbür geliyor!

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?
20 Aralık Pazartesi: İç dünyamız ile iletişimin önem kazandığı bir gündeyiz. Duygusal ihtiyaçlarımızı karşımızdakine aktarmadığımızda, anlaşılamadığımız duygusuyla tüm iletişim hatlarını kapatmamız mümkün. Sağlıklı ilişkiler içerisinde sağlıklı iletişim kurabilmemiz için ihtiyaçlarımızı dile getirmemiz şart. Öte yandan, telefon, bilgisayar ve benzeri her türlü iletişim araçlarının vızır vızır çalışıp bizi bir gürültülü keşmekeşin ortasına çekmeye zorlaması huzursuzluk ve gerilim yaratan bir unsur. Çünkü halen geri harekette olan iletişimin temsilcisi Merkür ile iç hattımız “Susun, kendimi duymak, başımı dinlemek istiyorum!” diyor. Haftanın ilk gününe İkizler’deki Ay ile adım atıyoruz.

21 Aralık Salı: Salt bu haftanın değil, bu ayın en yoğun günündeyiz. Günün ilk saatlerinden itibaren “Merkür iş başında” desek kendisine haksızlık etmiş olmayız!

01:31’de Yay’da geri gidişini sürdüren Merkür ile Balık’taki Uranüs kare açı içerisinde olacaklar. Bu gerilim yaratabilecek bir enerji gibi gözükse de, aslında zihnimizde adeta bir şimşek çakarcasına bir şeylere uyandığımız, farkındalığımızı arttıran bir  tetikleyicidir. Mevcut konulara daha farklı bakabilir, gerekiyorsa yaklaşım tarzımızı değiştirebiliriz. Yanlış anlamalar sonucu öfkelenerek üzerinde düşünülüp taşınılmamış, aceleye getirilmiş fevri kararlardan kaçınmamız iyi olur. Zihnimizi dinlendirmeye, durumları ve konuları tarafsız bir gözle değerlendirmeye bakmamız, sonradan pişman olacağımız sözlerden bizi koruyacaktır. Aynı gerilimi 27 Kasım civarında da deneyimlemiştik. O döneme ait konularla ilgili bir netlik kazanamamışsak, şimdi hallededilmek üzere önümüze çıkabilirler. Bu yüksek voltajlı enerji, uyku düzenimizi de bozabileceğinden yatmazdan önce rahatlamamızı sağlayacak bitki çaylarından içmek fena fikir olmaz.

Henüz bu etkinin yarattığı gerginlikten kurtulamadan bu kez Merkür, Neptün ile gerilimli açı içerisine girerek kafa karıştırıcı enerjisiyle bizi zorlamaya devam edecek. Hayati kararlar almaktan, özel veya ticari önemli anlaşmalar imzalamaktan kaçınmamız gereken bir gündeyiz. Yanılma veya gerçeği olduğundan farklı algılama olasılığımız büyük.

TAM AY TUTULMASI
10:18’de İkizler-Yay aksının 29 derecesinde Dolunay fazında Tam Ay Tutulması oluşacak. Dolunay, Güneş ile Ay karşıtlığında gerçekleşir. Bilinçli aklımızın istekleri ile en derindeki ihtiyaçlarımızın, duygularımızın kutuplaşmasının getirdiği bir huzursuzluk yaşarız ister istemez. Ay vücuttaki sıvıları da temsil ettiğinden kendimizi ödemden dolayı şişmiş, öfkemiz burnumuzun ucunda, duygusal anlamda bir hayli yoğun hissederiz. Kendi duygusal ihtiyaçlarımıza gereken özeni göstermediğimizde bu durum iyice belirginleşir. Bildiğiniz gibi her ay bir Yeniay ve Dolunay oluşur. Ay Tutulmaları, Dolunay ancak ekliptik üzerinde Ay Düğümleri’yle kavuşum halinde iken gerçekleşir ve etkileri Dolunay’ınkinden kat kat fazladır. Kısacası, bugünü sakin karşılamaya, yaşadıklarımızı tarafsızca algılamaya çalışmamız büyük önem taşıyor.

Nasa’ya göre bu tutulma Kuzey ve Güney Batı Amerika’dan ve aynı zamanda Kuzey İskandinavya ve Doğu Asya’dan da izlenebilirken, Güney ve Batı Afrika ile Orta Doğu veya Güney Asya’daki ülkeler bu tutulmayı görebilme şansına sahip olamayacaklar. 

Doğum haritalarında tutulma derecesine yakın önemli kişisel gezegenleri veya aksları (yükselen, alçalan, ayakucu, gökyüzü tepe noktası) olanlar ile İkizler, Yay, Balık ve Başak burçlarının son derecelerinde dünyaya gelenler tutulmanın etkisini somut bir şekilde yaşamlarında deneyimleyecekler. Ay tutulmasının etkisi 6 ay kadar sürer. Dolayısıyla, söz konusu kritik noktaları tetiklenenlerin ileriki aylarda bu yaşam alanlarının sembolize ettiği konularda olay yaşamaları beklenebilir. Bunlar başlangıçta zorlayıcı gelse de bizim açımızdan büyütücü ve olgunlaştırıcı, gerçekleri süreç içinde daha net görmemizi sağlayan özelliklere sahipler.

İKİZLER-YAY AKSI…
İkizler-Yay aksı bilgi ve iletişimin yayılması, uzak ülkeler, yabancı kültürler, yolculuklar, yüksek öğrenim, din, inanç ve felsefe konularını içerir. Yay ne kadar yargılayıcı, gelecekle ve tablonun bütünü ile  ilgiliyse; İkizler o kadar tarafsız bilginin, detayların ve bugün, buradanın peşindedir. Dolayısıyla, her iki burcun arasındaki kutuplaşma bizi en çok bu konularda zorlayacağa benziyor.  Ay ise duygusal ihtiyaçlarımızı, aidiyet duygumuzu, bağlılıklarımızı, ev, aile, vatan sevgisini, çocukluk koşullanmışlıklarımızı, annemizle ilişkimizi, kendimize nasıl annelik ettiğimizi, dişil yönlerimizi temsil eder. Dolunay’ın da bir tamamlanma, sonuç alma dönemi olduğunu hatırlayacak olursak; bugün bu aksta Dolunay fazında gerçekleşen tutulmanın bu konularla ilgili önemli bilgi akışları, kararlar ile de yakından ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Seyahate çıkmayı planlıyorsak, karmaşa yaşamamak adına bugünlere denk getirmememizde yarar var. Zira, elimizde olmayan nedenlerle planlarımızda değişiklikler oluşabilir. Alacağımız bilgilerin, duyduklarımız ve öğrendiklerimizin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını veya hayatımızda ne anlama geleceklerini ancak bu tutulma derecelerinden Ocak 2011’de önce Jüpiter, ardından Mart 2011’de Uranüs geçtiğinde tam olarak  algılayabilecek, pek çok şeyin şimdi değerlendirdiğimiz gibi olup olmadığının ayırdına varabileceğiz.

11:24’ten itibaren duygusallığımız giderek yükselecek. Ay, artık Yengeç burcunda yol almaya başlayacak. 

ASTROLOJİK YILIN SON ÇEYREĞİNDEYİZ…
22 Aralık Çarşamba: Bu haftanın yoğunluk bakımından ikinci önemli günü. Dünkü duygusallığımız halen devam ediyor.

01:39’da Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte Kuzey Yarı Küre’de en kısa gün ve dolayısıyla en uzun gece yaşanacak. (Kış Gün Dönümü) Gün ışığının giderek azaldığı, bizi kışın çelik gibi soğuk doğasına çektiği günler başlıyor. Artık resmen kış mevsimindeyiz! Astrolojik yılın ise, son çeyreğine girmiş bulunuyoruz. Kış Gün Dönümü Haritası’nda Güneş, Plüto, Mars ve Kuzey Ay Düğümü Oğlak’ta kümeleşerek yoğun bir enerji yaratıyorlar. Buna Yay’ın son derecelerinden kavuşum veren retro Merkür’ü de eklediğimizde, hayatın hemen her alanında Oğlak vurgusunun ciddi anlamda kendini hissettirdiği görülüyor. Güneş ile Plüto kavuşumu bizi kökten değişikliklere, radikal adımlara doğru motive ederken geri giden Merkür yavaşlayıp ne yaptığımızın farkında olmaya, sorgulamalara çağırıyor bizi. Bu yığılım kişisel doğum haritalarımızda hangi alanda (Ev’de) yer alıyorsa, orada kökten değişiklikler, kendimize uygun yeniden yapılanmalara götürecek atılımlar yapmamız için bizi adeta zorluyor demektir.

Ancak Oğlak’ın her şeye karşın yavaş ve emin bir şekilde adım adım ilerlemeye yönelik çalışan enerjisi bizi tedbirle hareket etmeye sevk ediyor. Bu yığılım Ay’ın tam karşısında yer aldığı için, duygusal anlamda ciddi bir gerilim yaratıyor. Yengeç’teki Ay, uygun olsun veya olmasın, bize güvenlik, aidiyet duygusu ve iyi hissettiren konularla ilgilenmeyi getirir. Kümeleşen Oğlak enerjisini, bizi teslim alıp yöneten alışkanlıklarımızdan kurtulmamız, disipline olabilmemiz ve değişimin getireceği duygusal gerilimi karşılamak amacıyla yararlı bir şekilde kullanmamız da mümkün.  Jüpiter ile Uranüs halen kolkola ilerlemelerini sürdürürlerken, Güneş ve Merkür’e de kare açı veriyorlar. Bu da yine bizi özgürleşmeye, farklılığımızı, bireyliğimizi ortaya koyacak bir tavra iten bir başka baskı unsuru. Acele kararlardan uzak durmamız gerektiğinin bir kez daha altını çizmek gerekiyor.

ADIMLARIMIZI DÜŞÜNEREK ATALIM
Terazi’deki Satürn’ün Mars ile karesi para ve ilişkiler, ortaklıklar konusunda seçimlerimizin sorumluluğunu almak durumunda olduğumuza dikkat çekiyor. Ancak Mars, Oğlak gibi tedbiri elden bırakmayan bir burçta bulunduğu için harekete geçmekte biraz ağır kalabiliriz. Bu aslında bizi sonradan pişman olacağımız, geri dönüşü zor hamlelerden koruyacak bir durum.

Tüm bu tablo, gelişmemizi engelleyen eski alışkanlıklarımızdan uzaklaşmamızı sağlayarak bizi ruhsal büyüme ve hedeflerimize ulaşmada olumlu değişimlere taşıyacak fırsatların hazır olduğunu gösteriyor. Yeter ki adımlarımızı düşünerek, tartarak, kendi gerçeğimize uygun bir şekilde atalım, ne yaptığımızın farkında olalım.

02:59’da Merkür Jüpiter ile kare açıda olacak. Düşüncelerimizle hareket tarzımızın birbiriyle çelişmemesine dikkat etmemiz önemli. Aşırılıklar, mantıklı olmayan kararlar bizi zora sokabilir.

23 Aralık Perşembe: 03:57’de Oğlak’taki Mars Kova’daki Neptün ile gerilimli açıda olacak. Beklenmedik gelişmeler ne yöne gideceğimiz konusunda bizi kararsızlaştırıp şaşırtabilir.

09:27’den itibaren enerjimiz yükseliyor. Daha canlı ve heyecanlıyız. Yengeç’teki Ay Balık’taki Uranüs ile etkileşim içinde. Akşamüstü saatlerinden itibaren ise Ay Aslan’a girdikten sonra odağımız kendimize çevrilecek. Kendimizi mutlu edecek, keyif verecek konularla ilgilenirken, egomuzu şişirmeden doğal bir biçimde kendimizi ortaya koymak durumundayız. En derindeki  ihtiyaçlarımızı dikkat çekici, dramatik bir şekilde ifade etme eğilimimiz var. Çocuksu ve şakacı yönlerimizle temasa geçeceğimiz birkaç gün yaşayacağız.

24 Aralık Cuma: Dünkü ruh halimiz devam ediyor.

Öte yandan, kişisel ihtiyaçlarımızı toplumsal gereklerle örtüştürme mücadelesi içinde kalmamız da söz konusu. Korkularımızın, gölgelerimizin üstüne gitmek, onlara rağmen ilerlemek durumundayız. Venüs ile Satürn etkileşim içerisindeler.

25 Aralık Cumartesi: 11:29’da Ay boşluğa düşecek. 17:15’te Başak’a girene kadar neredeyse bütün gün boyunca girişimlerimizin askıda kalması, dağılması, sonuç vermemesi söz konusu olabilir. Günü getirdikleriyle yaşamak ve ille de program yapma ya da kendi planımızı dayatma saplantısına kapılmamak en doğrusu.

26 Aralık Pazar: Evde düzene koymamız gereken işleri rahatça halledebileceğimiz bir gündeyiz. Ancak dikkatsiz davrandığımızda başımıza beklenmedik ufak tefek kazalar gelebileceği gibi; ilginç, bizi şaşırtan bilgilerle de içinde olduğumuz durumu daha iyi değerlendirebilmemiz mümkün olabilir. Ceres ile Uranüs açı içerisindeler.

BİTİRİRKEN…
Zorlu bir ayı ve zor bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Ancak bilelim ki,  2011’e geçtikten sonra herşey sihirli bir değenek değmişçesine düzelecek değil. Hepimiz üzerimize düşeni yapmalı, ama öncelikle kendi içimize yönelip dürüst bir şekilde kendimizle iletişim kurmalıyız. Seçtiğimiz hedefler bize ne kadar uygun veya değil, görünürdeki etiket için mi tüm çabalarımız yoksa kendimizi gerçekleştirmek için mi? Sahicilikten uzak tüm arzular süreç içinde evrenin kusursuz planı gereği eriyip dağılmaya mahkum..

Bu hayatı başkalarına göre değil, her zaman kendinize, gönlünüze göre yaşayacağınız mutlu ve sağlıklı, güzel günler diliyorum sizlere… Esen kalın…

 

Yazarın Diğer Yazıları
- Yeni yıla doğru!
- Merkür geri harekette!
- İkizler burcunda dolunay!
- Rahat bir hafta!
- Yay burcunda yeniay!
- Geleceğe iyimserlik ve umutla bakma zamanı!
- Boğa burcunda süper dolunay!
- İlişkilerde ciddiyet ve sorumluluk bilinci!
- Değişim/dönüşüme teslim olma zamanı!
- Derin ve yoğun enerjiler!
- Zorlu etkiler, gergin enerjiler!
- Koç burcunda dolunay; beklenmedik gelişmeler!
- Gökyüzü çalkantılı!
- Güzel gelişmeler!
- Merkür'ün gölgelerine dikkat!
- Yılın son ay tutulması ve tırmanan gerginlikler!
- Jüpiter terazi burcunda
- Başak burcunda güneş tutulması ve hayatımıza etkileri
- Gökyüzünde düello!
- Hızlı gelişmeler, yenilikler!
- İlişkilerde tehlike çanları!
- Hareketli bir hafta, yeni başlangıçlar!
- İletişim diline dikkat!
- Oğlak burcunda stresli bir dolunay!
- İlişkiler ve iletişimde içtenlik ve gurur
- İlişkilerde yeni başlangıçlar!
- Mücadele gücümüz ve enerjimiz artıyor!
- Yay burcunda dolunay!
- Hareketli bir dönem başlıyor!
- Sevgiyle ilerliyoruz!
- "Sevgi" her şeyin ilacı!
- Maddi konular ve ilişkilere dikkat!
- Merkür düzeliyor!
- Olumlu gelişmeler!
- Boğa burcunda yeniay!
- İletişimde ve ulaşımda aksaklıklar!
- Akrep burcunda dolunay
- Daha sakiniz!
- Hızlı gelişmeler!
- İletişime dikkat!
- İlişkilerde kaynama noktası!
- İlkbahara giriyoruz!
- Bırakmaya hazır mıyız?
- Biraz sıkıntılı, biraz ferah!
- Zor bir hafta daha!
- İlişkilerde akılcı yaklaşımlar!
- Kova burcunda Yeniay; Birlikten kuvvet doğar!
- Sürpriz gelişmeler!
- Yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyoruz!
- Gündem yüklü!
- Olumlu gelişmeler!
- Yavaşlıyoruz!
- Mutlu yıllar!
- Hızlı ve beklenmedik gelişmeler!
- Bu hafta her şey abartılı!
- Yay burcunda Yeniay!
- Gerilim giderek artıyor!
- Zorlu bir hafta!
- Yay temaları baskın!
- Akrep burcunda yeniay!
- Dengeyi ve ölçüyü tutturmak!
- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!
- Hayat yüzümüze gülüyor mu ne?!
- Terazi burcunda yeniay!
- Merkür ilerlemeye başlıyor!
- Marşa basma zamanı!
- En önemli konu: İlişkiler!
- Bu hafta biraz karışığız!
- Hızlı değişimler ve yeni bir dönem!
- Enerjisi yüksek bir hafta!
- Süper Dolunay ile ayı kapatıyoruz!
- İşler yolunda mı?
- Sağlık, iş ortamı ve günlük düzene odaklanıyoruz!
- Kozmik çekişmeler yoğun!
- Kova'daki dolunay ile (Blue Moon) Temmuz'u bitiriyoruz!
- İlişkilerde "yeniden" etkisi!
- İyi bayramlar!
- Sabır!..
- Umut dolu beklentiler...
- Bu hafta akıllar karışık!..
- Bu hafta durumlar ortaya karışık!
- Merkür direkt harekete geçiyor!
- Yay burcunda dolunay!
- Gerilimli bir hafta!
- Yavaşlıyoruz!
- İletişimde zor bir hafta...
- Geçmişin tortularından özgürleşmek!
- Güzel bir haftaya hazır mıyız?
- Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!
- İlişkilerde türbülanslar ve Koç burcunda Yeniay!
- Derin, tutkulu ve yoğunuz!
- Bu kez ay tutulacak!
- Astrolojik yeni yıl başladı!
- Yeniay, güneş tutulması ve sınıfı geçme haftası!
- Karar verme zamanı!
- Fırsatlarla dolu bir hafta!
- Öfkeden sevgiye geçiyoruz!
- Kova burcunda süper Yeniay!
- Merkürün gölgeleri...
- Dolunay fırsatları ile geliyor!
- Bu hafta romantizm var!
- Voltaj yükseliyor; Kova’da yeniay!
- Mars - Satürn düellosu!
- Dolunay zorluyor mu ne?..
- Yeni yıla doğru neler oluyor?
- Sınav konumuz değişiyor!
- Yeniden çalkalanıyoruz!
- Planlarımızı gözden geçirme zamanı!
- İkizler burcunda dolunay!
- Yeni fırsatları görme zamanı!
- Yay burcunda Yeniay!
- Gücün sağlıklı kullanımını öğreniyoruz!
- Sevgi - Korku - Tutmak - Bırakmak
- Oğlak ve Akrep’ler dikkat!..
- Gündem yüklü!
- Nihayet olumlu enerjiler!
- İlişkilerde keskin dönemeçler!
- İyi bayramlar!
- Ekinoks, Terazi burcunda yeniay ve yansımaları
- İletişimde hız, ilişkilerde onarım zamanı
- Yine bir süperay, yine savruluşlar!
- İlişkilerle ilgili kararlar!
- Ha gayret, az kaldı!..
- Yaşam enerjimiz ve umudumuz yükselişte!
- Enerjiler dengelenmek istiyor!
- Kova’da Süperay ve Cumhurbaşkanlığı seçimi: Sorumluluklarımızı yerine getirme zamanı!
- Bayram haftasında duygusal ihtiyaçlarımız artıyor!
- Uğurlu bir Yeniay!..
- Duygusallığımız had safhada, gerçek yakınlıklara ihtiyacımız var!
- Duygularımız taşıyor!
- Hayatın ritmi yükselmeye başlıyor!
- Duygu dünyamızda yeni bir dönem
- Yengeç dönencesi ile yaz mevsimi başlıyor!
- Yay burcunda Dolunay!
- Sessizlik ve derinleşme zamanı!
- Taze enerjilere ihtiyacımız var!
- Mars direkt harekete geçiyor!
- Akrep burcunda dolunay!
- Olumlu ve olumsuz etkilerin sentezlendiği bir hafta!
- Kalıcı ve güven veren şeylere yöneliyoruz!
- Hoşgörü, anlayış ve nezakete her zamankinden çok ihtiyaç var!
- Terazi’de yılın ilk ay tutulması!
- Hareketli bir hafta!
- Sükunetimizi koruyalım!
- Koç burcunda ikinci yeniay ile sürpriz gelişmeler!
- İlkbahar ekinoksu ile yeni başlangıçlar!
- En önemli konu iletişim!..
- Harekete geçmeden önce bir düşün!
- Hayat “yavaşla” diyor!
- Balık Burcu: İdealizm, vizyon ve esinler!
- Sevgililer Günü haftasında sakin kalmakta yarar var!
- Merkür geri harekete başlıyor!
- İlişkilerde fırtınalar devam ediyor!
- Bilinçte yenilenme zamanı!
- Yengeç Burcunda Dolunay! Ve duygusal çıkışlara dikkat!
- Evrenden küçük bir mola!
- Geleceği yaratırken geçmişi arıtıyoruz!
- Dikkat, voltaj yükseliyor!
- İlişkilerde "Yeniden!" etkisi
- Dinamik bir haftadayız!
- Geleceği kucaklayın!
- Konuşuyoruz da acaba anlaşabiliyor muyuz?
- Duygusal girdaplar!
- Kendimize olan borcumuzu ödeme zamanı!
- Venüs'ün çağrısı
- Yılın son güneş tutulması!
- Hayat yavaşlıyor ve derinleşiyoruz!
- Bayram zamanı, bizi dengelenmeye çağırıyor!
- Hareketli ve sürprizli bir hafta!
- İlişkiler Yeniay’la yenileniyor!
- Hayata karşı yeni bir duruş ve yeni anlaşmalar!
- İlişkilerde kadersel dönüşümler
- Bilinmeyen sulara doğru!
- Düzen değişiklikleri geliyor!
- Yanılgılara dikkat!
- Kova burcunda ikinci Dolunay!
- Sabır ve dengeleri korumak gerekiyor!
- Vites yükseltiyoruz!
- Ruhsal büyüme yolunda!
- Hayatımızdaki tüm toksik etkilere veda zamanı!
- Ne dilediğinize dikkat edin!
- Duygusal kararlara dikkat!
- İlişkilerde sınav zamanı!
- Jüpiter bir yıl boyunca Yengeç'te!
- Her şeye rağmen umut!
- Kıpır kıpır bir hafta!
- Zoru başarabilmek!
- Nihayet rahatlıyoruz!
- Önemli yapılanmalara gidiyoruz!
- Enerjiler dengesiz, dolduruşa gelmeyin!
- Geçmişin yüklerinden kurtuluyoruz!
- Başdöndürücü bir hafta!
- Tutulma mevsimi başladı!
- Mucize zamanı!
- Beklenmedik gelişmeler!
- İlişkiler yangın yeri!
- İlişkilerde kritik bir dönemeç!
- Yeni başlangıçlar zamanı!
- Balık burcunda Yeniay: "Ayma" zamanı!
- Siz hangisisiniz?
- Dolunay’ın bize mesajı var!
- Her zamankinden dikkatli olmamız gerekiyor!
- İlişkilerin değişen dinamikleri
- Yeniay’da sırlar açığa çıkıyor!
- İlişkilerde yeni bir ritim!
- Dolunay'ın düşündürdükleri!
- Ciddi konular suyüzünde!
- Bir varmış, bir yokmuş...
- Kendime yeni bir ben lazım!
- Yeni artık eski oldu!
- Bu hafta dengeleri kurmak önemli!
- Evrenin ışıkları kalbimizi aydınlatıyor!
- Hayatımızdan çıkanlar olabilir!
- Yılın son ay tutulması İkizler'de
- Mantıkla duygular birleşiyor
- Akrep burcunda yılın son güneş tutulması
- Büyülü bir dünya
- Boğa burcunda Dolunay!
- Gerçeğin aynasında
- Yeniay ilişkileri aydınlatıyor!
- Karışık ve keskin enerjilerle "Gerilimden fırsata!"
- Dolunay'dan... Venüs - Mars'a!..
- Koşullar değişimle dengelenmeye götürüyor!
- Köklü değişimler haftası
- Yeniay değişimleri getiriyor!
- İstim üstündeyiz!
- İkinci Dolunay ile Ağustos'u uğurluyoruz
- Hedeflerimizi gerçekleştirebilecek güçteyiz
- Yeniay ile kalbimize doğru!
- Bu hafta hızlanıyoruz!
- Akıl ile kalbin düellosu: Aslan - Kova aksında Dolunay!
- Sezgilerinize güvenin!
- Eril enerji dişil enerjiye karşı!
- Olaylar bizi zorladıkça güçleniyoruz!
- Mars bu kez barış savaşçısı!
- Değişimler gümbür gümbür geliyor!
- Yeni'lenme yolunda...
- İletişimde sıkıntılar sürüyor!
- Merkür iş başında!
- İki ateş arasında!
- Ne durumdayız?
- Venüs geri gidiyor ama nereye?
- Anneliğimiz kutlu olsun!
- Venüs değişime çağırıyor!
- Enerjimiz yükselişte!
- Sakin olalım!
- Harekete geçiyoruz!
- Terazi burcunda dolunay
- İlerleme kaydediyoruz!
- Bu hafta karışığız!
- Geri giden Merkür ile yaşamak
- Dolunay yaşayacağımız bir hafta
- İlişkiler ilgi bekliyor!
- Oyalanmayalım!
- Hayal mi, gerçek mi: Neyin peşindeyiz?
- Hazırsanız her şey kolay!
- Olumlu başlangıçlar haftası
- İlişkileri şifalandırma zamanı
- Kendimizi zorlamayalım!
- Dengede kalma zamanı
- Yeni yılda yepyeni biz!
- Dev bir atılıma hazır mıyız?
- Kış gündönümüne girerken
- Ne kadar farkındayız?
- Yılın son tutulması
- İlişkilerimiz tazeleniyor...
- Yeni imkanlar bizi bekliyor!
- İş, güç, aile ve sorumluluklar…
- Büyük uyanışın kapısındayız!
- Köprüleri aşıyoruz…
- Önemli adımlar atıyoruz!
- Kendimizi geliştirmedikçe ilişkilerimizin de gelişmesini bekleyemeyiz!
- Koç-Terazi Aksında Dolunay Var!
- Aşırı uçlara savruluyoruz!
- Eylül’ü Yeniay ile uğurluyoruz!
- Dolunay’ın getirdikleri
- İlişkiler ve finansal durum alarmda!
- Değişimi hissetmeye başlıyoruz!
- Değişim kendiliğinden geliyor!
- Kendimize güvenmeye ihtiyacımız var!
- Sorunlara farklı çözümler üretme zamanı
- İlerleme zamanı…
- Kendimize ve sevgimize doğru…
- Sevgi ve aşka adanmış bir hafta!
- Gerilim yerini huzura bırakacak
- Merkür'ü uğurlarken...
- Zıtlıklara rağmen uzlaşmak
- Merkür geri gidişe başlıyor!
- Bahar havası gerilimlerle geldi!
- Tsunami içimizde!
- Kadınlar Günü’müz kutlu olsun!
- İlkbahara doğru...
- Ödeme günü kapıda!..
- Hangisini seçiyoruz?..
- Toplumsal konular ön planda!
- Kendimizi keşfe çıkarken…
- Hava elektrikleniyor; şimdi Kova zamanı!
- Yeni yıl hızlı değişimlerle geliyor!
- Kritik bir yılı geride bırakmaya hazırlanırken...
- Duygusal dalgalanmalara ve aşırılıklara dikkat!
- Önemli ilişkilerimize odaklıyız!
- Enerjimiz artıyor!
- Dalga boyunuzu ayarladınız mı?
- Ekim ayına fırtına gibi giriyoruz…
- Yazı geride bırakırken…
- Kendimizi ifade etme zamanı!
- Temmuz ayını zorlu bir hafta ile kapatıyoruz
- Daha iyiye doğru
- Temmuz’un en olumlu haftasındayız!
- 5 Temmuz-11 Temmuz Haftası
- 21-27 Haziran haftası
- 7 Haziran-13 Haziran haftası
- 31 Mayıs-6 Haziran haftası
- 24-30 Mayıs haftası
- 17-23 Mayıs haftası
- Merkür’ün gölgeleri altındayız!
- Geçmişin ayak sesleri
- Bu hafta geriye dönüp bakıyoruz
- Huzur bizi çağırıyor!
- Merkür Retrosuna hazır mısınız?
- Duygu dünyamızda salınımlar
- İlişkilerde dengeyi bulma ve bilinçte sıçrama (geçiş) dönemi
- Ekinoksla gelen:22 Mart-28 Mart Haftası
- Koç ile başlar her şey...
- Astrolojinin aydinlanmaya götüren güler yüzü
- KENDİMİZ OLMAK
- Farkındalığa Doğru
- Bütünlük, birlik bilincine doğru
- İlişkilere odaklandığımız bir haftadayız
- İç dünyamızın mesajlarına duyarlı olma zamanı!
- Havada elektrik var!
- Jüpiter artık Balık’ta!..
- Yılın ilk güneş tutulması: (14-17 Ocak Haftası)
- Yeni yılın ilk çalışma haftasındayız
- Yılın son haftasındayız
- Astrolojik olarak kış mevsimine giriyoruz!
- Mars’ın gölgelerine dikkat!
- “Endülüs’te Raks”
- Kurban Bayramı haftası
- Yenilenme, tazelenme süreci
- Haftanın genel durumu
- Kardeşim Marta
- Eylül nihayet bitti!
- Siz kendinizden ne kadar haberdarsınız?
- Yüzyılın Güneş Tutulması!
- İki haftanın dökümü
- Her şeyin temeli bebekliğimizde saklı
- Mayıs biterken…
- Her şey gerçekten yolunda mı?
- Anneler Günü yaklaşırken…
- Boğa zamanı başladı!
- Doğa ile bağ kurmak…
- Hangi mesleği seçersem, mutlu olurum?
- Aramızda neler oluyor?
- İşte ahvalim!
- Eril, dişil yönlerimiz…
- Sevmek mi, sevilmeyi beklemek mi?
- Merkür ileri harekette…
- İki yıldır birlikteyiz!
- Zamanın gerisinde kaldım!
- İnsanı anlamak...
- Bayram tatilinin ardından…
- Sevgiliniz ya da eşiniz sakın misojinist olmasın?
- Sevgi mi, ihtiyaç mı? Neden birlikteyiz?
- İlkokul arkadaşlarım…
- Tövbe etmek…
- Bu hafta astrolojik açıdan çok önemli
- Düzenin tuzakları ve tarafsızlık üzerine
- Sözün bittiği yer…
- Merkür geri gitmeye başladı!
- Çocuktan da boşanan babalar!
- Yaza geç kalmışız anlaşılan…
- “Dur!” diyebilmek gerek…
- Gecikmiş bir yazı...
- Güneş tutulmasının ardından….
- İlişkiler de hastalanır!
- Öfkenin sesi
- Teşekkürler hayat…
- Yaz demek bir parça dağınıklık demek…
- Yaz, çöpleri ve pislikleriyle geldi
- Arkadaşlık üzerine…
- Ardından…
- Hayat bir sınav mı?
- Seçimlerimiz bizi nereye götürüyor?
- Döndüm!
- Bu hafta kalbim yüklü...
- Özveri mi, gönülden beklentisizce vermek mi?
- Yalnızlık mı, kimsesizlik mi?
- Bir bahar kaçamağının düşündürdükleri…
- Öfke ile başedebilmenin yolları
- Karşımızdaki insan...
- Kendi hayatımızın dümeninde kim var?
- Satürn ve Depresyon
- Bu hafta gökyüzüne Venüs damgasını vuracak
- Mars yine Yengeç burcunda
- Sevgi, şefkat, yardımlaşmak üzerine…
- Balık-Başak aksının son tutulması
- Güneş burcu ve yükselen burç nedir?
- Değişim rüzgarını almaya başladık
- Bu hafta Merkür geri gitmeye başlıyor
- Bu hafta çok önemli bir eşikteyiz!
- Yaşadıklarımızdan öğrendiklerimiz
- Sorunlar çözülmez aşılır!
- Her bitiş yeni bir bir başlangıçtır aslında…
- 2007’yi geride bırakırken…
- 2007’yi geride bırakırken…
- Hayırlı bayramlar…
- İlişkilerde farkında olmadan yaptığımız hatalar
- Astroloji bir yaşam biçimidir
- An’da olmak…
- İçimizdeki bebek ne kadar narsist?
- Benim annem güçlüdür!
- Merkür düzelince her şey düzelir mi?
- Cumhuriyetimizin 84. kuruluş yılı hepimize kutlu olsun!
- Artık Akrep, yani değişim zamanı
- Bayram geri giden Merkür ile başladı
- Seminerin ardından…
- Steven Forrest İstanbul'da
- Sonbahar geldi, şimdi Terazi zamanı
- Sonbahar ekinoksuna giriyoruz!
- Bu hafta güneş tutuluyor!
- Başak burcu ve çevre bilinci
- Bu hafta ay tutulması gündemde
- Astroloji tarihinde gezinti…
- Evim evim güzel evim
- Huzur arıyoruz...
- Şimdi kabullenme zamanı
- Canım tembellik etmek istiyor
- İlişkiler zinciri…
- Barış Akarsu; bir yengecin ardından
- Geri giden Merkür’ün günlük yaşama yansımaları
- Yengeç burcu ve Ay'ın mitolojik öyküsü
- Yaşasın tatil!
- Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi…
- Londra’dan ağabeyim geldi!
- Mayıs ayı biterken...
- Gökyüzü bize neler söylemeye çalışıyor?
- Bir şey gündemdeyse, zamanı o zamandır!
- Doğum günüm yaklaşırken…
- Ay düğümleri ve bu hafta...
- İlişkiler ve 23 Nisan haftası…
- Danışmanlık hizmetini almak için en uygun zamanlar nelerdir?
- Çocuğunuz hayalci mi, gerçekçi mi?
- Dolunay'da kaçınızın canı sıkılmadı?
- Zor bir haftayı tamamlıyoruz!
- Güneş tutulması ve baharın gelişi…
- Konferansa gidiyorum!
- Haritalarımız kaderimiz mi?
- Korkunun ecele faydası yok…
- İlişkiler içimizin aynası
- Hiçbir şey tesadüf değil...
- Ne ekiyorsak, onu biçiyoruz
- En sadık olmamız gereken kişi: Biziz!
- Birlikle yolculuğa var mısınız?
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE