GAMZE ÖZŞAHİN
gamze@anneoluncaanladim.com
Yeniay’da sırlar açığa çıkıyor!

(28 Ocak - 03 Şubat 2013 Haftası)

İdealist yönlerimizin yükseleceği, düşünsel ve duygusal enerjilerin dengelenmeleri gerektiğine dikkat çeken bir haftaya giriyoruz.

Geçen hafta yön değiştiren Venüs ile Mars’ın içimizde uyandırdığı dinamikleri anlayıp, özümleyerek hayata geçirmek bizi zorlamış olabilir... Kimimiz daha dostane ve anlayışlı bir zemini yakalayabildik ilişkilerimizde, kimimiz ise hayal ve ideallerimizi gerçekleştirebilmek için evrenin işaretlerini izlemenin önemini kavradık. Yakınlıkların ne anlama geldiğini sorgularken kendi içimizde, nasıl bir yakınlık ve paylaşım sergilediğimizi de fark ediverdik!  

KENDİMİZDEN VAZGEÇEMEYİZ!
Bu haftayı ise, Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile kapatıyoruz. Tüm ilişkilerimizde bireyliğimizi, özgünlüğümüzü ve farklılığımızı korumak, yani kendimizden vazgeçmemek durumundayız. Kova’daki Yeniay, bizi biz olmaktan çıkarmaya iten hiçbir oluşumun içinde olmamamız gerektiğine işaret ediyor. Bireylik en önemli konu bu dönemde. İlişkilerle ilgili çok önemli bir dönemece geldik. Üzerimizde baskı kurduğunu, bizi kısıtladığını hissettiğimiz her türlü ilişkiye isyan düzeyinde tepki verebiliriz. Belki de bazı şeylerin değişebilmesi için, gerçekten canımızın yandığını karşımızdakine ancak baş kaldırarak ifade edebiliyor olabiliriz.

İÇİMİZDEKİ GÖZYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
04 Şubat Pazartesi:
Haftaya dünün yoğun ve keskin duygusallığıyla savrulmuş bir halde başlıyoruz. Yakıcı duygular ve güvenle ilgili kuşku dolu yorucu sorgulamalardan sonra iç dünyamızın kuytularına çekilmek ihtiyacındayız. Ancak Ay 14:32’de boşluğa düşmeden işlerimizi kotarmak mecburiyeti bizi derin kuyulardan çekip çıkarıyor. Zira, 17:46’ya dek Ay boşlukta ve pek çok şey de bu yüzden askıda kalabilecek. Sonrasında ise içimizde güneşler açacak. Duygu dünyamız günlerdir içselleştirdiği kasvetli ve ağır havadan sıyrılarak Yay’ın neşeli, aydınlık ve iyimser dünyasına girmekten hoşnut, aşırılıkların kucağına bırakacak kendisini… Alabildiğine eğlenmek, gülmek, gezip tozmak, hayatın keyfini çıkarmak isteyeceğiz. Kendimizi fazlasıyla kaptırıp dikkatsizleşir ve bütüne takılıp ayrıntıları atlayan bir havada olursak zarara uğrayabiliriz. Gereksiz risklere girmek, fazla idealist yaklaşımlar, bir heves bir şeylere söz verip sonrasında yerine getirememek, önyargılar, patavatsızlıklar bu konumun kaçınmamız gereken gölge yönlerinden… Ay, Yay burcunda ilerlerken, marul, ananas, kırmızı lahana, lahana turşusu, kabak, brokoli, portakal, elma, avokado, pırasa ve mercimek yemek bedenimiz için yararlıdır. Ayrıca uygun hava şartları varsa, açık havada dolaşmak, spor yapmak veya ufkumuzu genişletecek aktivitelerde bulunmak ruhumuzu besleyip bizi mutlu ederek, rahatlatacaktır.

KURBAN DURUMUNA DÜŞMEYELİM
Aynı gün 22:56’da Mars ile Neptün 02 derece 12 dakika ile Balık burcunda kavuşum yapacaklar. Hatalı kararlarla yanlış adımlar atmamaya bakalım. Mars, Balık burcunun dürtüleri yumuşatan doğasında sevecenlikle ve barışçıl amaçlarla kendini ortaya koymaya çalışır. Yüksek amaç ve idealler uğruna savaşırken kendimizi çaresizce kurban durumunda bulabiliriz. Kızmaktansa kırılıp gücendiğimizi, incindiğimizi ifade etmeye çalışabiliriz. Öte yandan romantizmi, romantik jestleri destekleyen bir etki aldığımızı da söylemek gerekir.

Gerek Mars gerekse de Neptün bir su burcunda oldukları için himalaya tuzları ile güçlendirilmiş, arındırıcı özellikleri arttırılmış bir banyo yapmak bizi rahatlatacak, iyi hissettirecektir.

05 Şubat Salı: Seyahat, eğitim, yasal konular ve dış ticaretle ilgilenmek açısından iyi bir gündeyiz. Enerjimiz yüksek. Hayata daha olumlu ve hoşgörülü yaklaşabiliriz.

16:55’te bu kez tarafsız aklın, mantık ve muhakemenin temsilcisi Merkür Balık’a girecek. Böylece Balık burcunda Merkür, Mars, Neptün ve Chiron’dan oluşan yığılımla ciddi bir vurgu ortaya çıkacak. Bugün evrenle bağımızı güçlendirmek için son derece ideal. Dua edelim, meditasyon yapalım, şükredelim. Su enerjisini doğru kullanmamız son derece önemli. Sezgisel akıl yükselirken farkındalığımız da bir hayli artacak demektir. Geri gideceği bir dönem de olacağı için Merkür Balık’ta uzunca bir zaman kalacak. 15 Nisan’a dek olan süreçte rüyalarımıza dikkat edelim. Bilinçdışından gelen önemli mesajları iletiyor olabilirler. Semboller bu dönemde daha da önem ve anlam kazanacaklar. Ancak, esinlerle dolan zihnimiz çabucak dağılıp odaklanmakta zorlanabilir. Ana temadan kopmamaya, hemen etki altında kalıp dinlediklerimizden kendimizce öznel anlamlar çıkarmamaya çalışalım.

22:43’te Ay, yeniden açısız kalacağı uzunca bir sürece giriyor. Gecenin sessiz ve usulca akan enerjilerine teslim oluyoruz.

06 Şubat Çarşamba: Bugün evrenin planları yürürlükte! Israrcı olmanın ya da isteklerimizi dayatmanın anlamsızlığını göreceğiz. Biz ne dersek diyelim her şey olması gerektiği gibi, olabileceği kadar…

Yaratıcılıkla ilgili konular, sanatsal çalışmalar için ise ideal bir zemin var.

19:56’da hayal dünyasındaki gezintimiz ve zihinsel dağınıklığımız sona eriyor! İç dünyamızın ibresi amaç ve hedeflerimiz için kolları sıvamayı, çalışmayı çabalamayı ifade eden Oğlak burcunu işaret ediyor! Sorumluluklar ve zorunluluklar kapıda!

SÜRPRİZ GELİŞMELER
21:07’de ilişkiler, para veya ortaklıklarla ilgili sürpriz gelişmeler veya hiç hesapta olmayan sosyallikler yaşanabilir. Yakın ilişkilerimizde dalgalanmalar yaşanabilir. Farklı bakış açılarına sahip, sıra dışı, ilginç kişilerle tanışmamız da mümkündür. Venüs (Kova) ile Uranüs (Koç) etkileşim içindeler. Merkür’ün net görmemizi engelleyebilecek bir burçta ilerliyor olmasını hesaba katacak olursak dikkatli, temkinli hareket etmenin önemini anlayabiliriz. Bağlayıcı kararlar almaktan kaçınalım ya da mecbur kalırsak defalarca düşünüp tartalım.  

07 Şubat Perşembe: Gün adeta tatlı ekşi sosa bulanmış gibi! Bir yanda aklın, mantığın, irade ve mantığın sesi, diğer yanda ise duyguların romantizm, sanat ve edebiyatla harmanlanmış, iyice yumuşatılmış ifadesi…

01:00’da Merkür ile Neptün 02 derece 17 dakika ile Balık burcunda enerjilerini birleştiriyorlar. Kozmik antenimiz telepatiye, yüksek algıya, söylenmeyenleri ya da sırları hissedip anlamaya çevriliyor. Etrafımızda olup biten çok az şeyi kaçıracağımız bir dönemdeyiz. Ruhsallığın kapıları ardına kadar açılırken günlük meselelerde ilahi olanla kuracağımız bağlantının yardımını an ve an hissedebiliriz. Aklımıza gelen başımıza gelebilir veya başımıza gelenleri zaten hissetmişizdir!

07:57’de Venüs (Kova) bu kez Jüpiter (İkizler) ile açı içine giriyor. Doğum haritalarında Kova ya da İkizler burcunda önemli gezegenleri ya da köşe noktaları olanlar bu şanslı etkiyi çok daha güçlü bir şekilde hissedeceklerdir. Sosyallik, ilişkiler, parasal konular, işle ilgili gelişmeler açısından son derece olumlu bir gündeyiz. Hayatımızda uzun dönem kalabilecek ve yararı dokunabilecek kişi veya kişilerle tanışabilir, yurt dışında ya da yabancılarla olumlu iş temasları kurabiliriz.  

14:44’te Ay boşluğa düşecek. Yaklaşık bir gün boyunca son günlerin değerlendirmelerini yapma fırsatını bulabileceğiz.

SABIRSIZ DAVRANMAYALIM
08 Şubat Cuma: Bugünü kendimizi çok zorlamadan geçirmeye çalışalım. Ne kadar çaba gösterirsek gösterelim işlerimizi istediğimiz kıvama getirip bitiremeyebiliriz.

19:56’da Balık burcunda kavuşum yapan Merkür ile Mars, havada ve sonuçsuz kalan işlerden dolayı gerilebileceğimize işaret ediyor. Hızlanan telefon veya elektronik posta trafiği de bizi gerebilir. Nereye yetişeceğimizi şaşırabiliriz. Bilgi bombardımanı karşısında sabırsızlık ve acelecilikle yanlış kararlar almamız mümkün.

21:07’de Kova’nın serinkanlı, mantıklı ve mesafeli dünyasıyla buluşmak duygu dünyamızı sakinleştirecek, iç dengelerimizi biraz olsun düzeltecektir.

09 Şubat Cumartesi: Hayatımızın ritmi canlanıyor. Arkadaş ve dostlarımızla bir arada olmanın keyfini çıkarmanın tam zamanı! Sosyal etkinlikler, entelektüel girişimler için uygun bir gündeyiz.

14:07’de Balık burcundaki gezegen yığılımı ilk önemli açısını oluşturuyor; Merkür (Balık) ile Jüpiter (İkizler) gerilimli bir etkileşim içine giriyorlar. Her şeyin çok çabuk gelişerek yoluna girmesini isteyip beklediğimiz sonucu alamamak bizi huzursuz ve sinirli yapabilir. Aklımıza aynı anda üşüşen pek çok fikirle baş etmek ve  zihnimizi düzene sokmak bizi yorabilir. Sakince durum değerlendirmesi yapıp, telaşsız hareket etmenin yararını göreceğiz. Aksi taktirde gerçekçi olmayan işlerin peşinde vakit ve enerjimizi ziyan edebiliriz.   

YENİAY ZAMANI
10 Şubat Pazar: Güne 09:20’de 21 derece 43 dakika ile Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile “merhaba” diyoruz! Yeniay’a iki önemli enerji rengini veriyor; Kova’da kavuşum yapan Güneş ve Ay ile, Balık burcunda Neptün, Merkür, Mars ve Chiron’dan oluşan gezegen yığılımı! Bizden gizlenen, saklanan “sır” ya da “skandal” niteliğindeki bilgilerin açığa çıkması beklenebilir.

Bu seferki Yeniay’ın karmik nitelikli Ay Düğümleri’yle çok yakın açıda gerçekleşecek olması daha mutlu ve doyumlu bir yaşam için neleri geride bırakmak ve ne yöne, nasıl ilerlememiz gerektiğine ilişkin ipuçlarıyla dolu. Öncelikle kendi kaynaklarımızı gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirmeli ve kendimizi bunlarla yeterli ve değerli hissetmeye çalışmalıyız. Öte yandan, diğer insanlarla olan maddi ya da manevi ilişkilerimizde nasıl kaynaştığımızı, enerjilerimizi ne şekilde birleştirdiğimizi de samimiyetle değerlendirmemiz gerekli. Yeniay’ın 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşmiş olan güneş tutulmasıyla da kare açı içinde olduğunu düşünecek olursak, o zamandan bu yana atmamız gereken adımları hala atmadıysak artık harekete geçmemiz gerektiğine dikkat çekildiğini kolayca anlayabiliriz! Hayatımızın gücü ve kontrolünün kimin elinde olduğunu dürüstçe yanıtlayalım ilkin. Sonrasında ise hayattan ne istediğimizi, ne beklediğimizi. Eski ve işe yaramayan ilişki modellerinden özgürleşerek ancak bunu başarabiliriz. Bireyliğimize, kimliğimize, farklılığımıza sahip çıkmalı, sıra dışı gözükmek pahasına, yabancılaştırılmayı göze alarak kendimiz olmayı seçmeliyiz. Uranüs’ün Yeniay ile gerilimli etkileşimi bu konuların önemine dikkat çekiyor!

Yeniay’ın ayrıca içimizdeki eril ve dişil enerjilerin dengelenmesi ve kadınların kendi gücünü ele almasıyla da ilgisi var.

Yeniay’ın hemen ardından 09:21’de Ay boşluğa düşüyor. 23:20’de Balık’ın değişken ve duygusal dünyasına girene dek açısız ve başıboş kalırken, öylece akıp gidecek gün.

10:11’de Mars (Balık) ile Jüpiter (İkizler) kare açılarıyla zorlayacaklar bu kez. Kendimizi hazır olmadığımız bir şeylere sürükleniyormuş gibi hissedebilir veya enerjik bir şekilde başladığımız işlerin devamını getirmekte zorlanabiliriz.

BİTİRİRKEN
İlişki kurmak dünyanın hem en kolay hem de en zor işi! Kendimizle kurduğumuz ilişkiden tutun, başta annemiz olmak üzere ailemiz, arkadaşlarımız ve tüm çevremiz ile oluşturduklarımıza kadar hepsi ayrı ayrı çok önemli. Bu ay artık bu konuda yaşanan sıkıntıları halletmenin yollarına bakıp cesur bir şekilde radikal kararlar almak durmundayız. Bunun için korkularımızla yüzleşerek gölge dediğimiz aleyhimize işleyen yönlerimizi kabullenmekle işe başlamalıyız.  Kendimizle imzalayacağımız barış, diğerlerine de daha şefkat ve anlayışla yaklaşmamızı sağlayacak ve gerçek bir yakınlık için gereken samimiyet ve dürüstlüğün yapı taşlarını oluşturacaktır.

Hepinize verimli bir hafta, barış, huzur ve iyilikler, güzellikler diliyorum. Esen kalın!

Yazarın Diğer Yazıları
- Yeni yıla doğru!
- Merkür geri harekette!
- İkizler burcunda dolunay!
- Rahat bir hafta!
- Yay burcunda yeniay!
- Geleceğe iyimserlik ve umutla bakma zamanı!
- Boğa burcunda süper dolunay!
- İlişkilerde ciddiyet ve sorumluluk bilinci!
- Değişim/dönüşüme teslim olma zamanı!
- Derin ve yoğun enerjiler!
- Zorlu etkiler, gergin enerjiler!
- Koç burcunda dolunay; beklenmedik gelişmeler!
- Gökyüzü çalkantılı!
- Güzel gelişmeler!
- Merkür'ün gölgelerine dikkat!
- Yılın son ay tutulması ve tırmanan gerginlikler!
- Jüpiter terazi burcunda
- Başak burcunda güneş tutulması ve hayatımıza etkileri
- Gökyüzünde düello!
- Hızlı gelişmeler, yenilikler!
- İlişkilerde tehlike çanları!
- Hareketli bir hafta, yeni başlangıçlar!
- İletişim diline dikkat!
- Oğlak burcunda stresli bir dolunay!
- İlişkiler ve iletişimde içtenlik ve gurur
- İlişkilerde yeni başlangıçlar!
- Mücadele gücümüz ve enerjimiz artıyor!
- Yay burcunda dolunay!
- Hareketli bir dönem başlıyor!
- Sevgiyle ilerliyoruz!
- "Sevgi" her şeyin ilacı!
- Maddi konular ve ilişkilere dikkat!
- Merkür düzeliyor!
- Olumlu gelişmeler!
- Boğa burcunda yeniay!
- İletişimde ve ulaşımda aksaklıklar!
- Akrep burcunda dolunay
- Daha sakiniz!
- Hızlı gelişmeler!
- İletişime dikkat!
- İlişkilerde kaynama noktası!
- İlkbahara giriyoruz!
- Bırakmaya hazır mıyız?
- Biraz sıkıntılı, biraz ferah!
- Zor bir hafta daha!
- İlişkilerde akılcı yaklaşımlar!
- Kova burcunda Yeniay; Birlikten kuvvet doğar!
- Sürpriz gelişmeler!
- Yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyoruz!
- Gündem yüklü!
- Olumlu gelişmeler!
- Yavaşlıyoruz!
- Mutlu yıllar!
- Hızlı ve beklenmedik gelişmeler!
- Bu hafta her şey abartılı!
- Yay burcunda Yeniay!
- Gerilim giderek artıyor!
- Zorlu bir hafta!
- Yay temaları baskın!
- Akrep burcunda yeniay!
- Dengeyi ve ölçüyü tutturmak!
- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!
- Hayat yüzümüze gülüyor mu ne?!
- Terazi burcunda yeniay!
- Merkür ilerlemeye başlıyor!
- Marşa basma zamanı!
- En önemli konu: İlişkiler!
- Bu hafta biraz karışığız!
- Hızlı değişimler ve yeni bir dönem!
- Enerjisi yüksek bir hafta!
- Süper Dolunay ile ayı kapatıyoruz!
- İşler yolunda mı?
- Sağlık, iş ortamı ve günlük düzene odaklanıyoruz!
- Kozmik çekişmeler yoğun!
- Kova'daki dolunay ile (Blue Moon) Temmuz'u bitiriyoruz!
- İlişkilerde "yeniden" etkisi!
- İyi bayramlar!
- Sabır!..
- Umut dolu beklentiler...
- Bu hafta akıllar karışık!..
- Bu hafta durumlar ortaya karışık!
- Merkür direkt harekete geçiyor!
- Yay burcunda dolunay!
- Gerilimli bir hafta!
- Yavaşlıyoruz!
- İletişimde zor bir hafta...
- Geçmişin tortularından özgürleşmek!
- Güzel bir haftaya hazır mıyız?
- Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!
- İlişkilerde türbülanslar ve Koç burcunda Yeniay!
- Derin, tutkulu ve yoğunuz!
- Bu kez ay tutulacak!
- Astrolojik yeni yıl başladı!
- Yeniay, güneş tutulması ve sınıfı geçme haftası!
- Karar verme zamanı!
- Fırsatlarla dolu bir hafta!
- Öfkeden sevgiye geçiyoruz!
- Kova burcunda süper Yeniay!
- Merkürün gölgeleri...
- Dolunay fırsatları ile geliyor!
- Bu hafta romantizm var!
- Voltaj yükseliyor; Kova’da yeniay!
- Mars - Satürn düellosu!
- Dolunay zorluyor mu ne?..
- Yeni yıla doğru neler oluyor?
- Sınav konumuz değişiyor!
- Yeniden çalkalanıyoruz!
- Planlarımızı gözden geçirme zamanı!
- İkizler burcunda dolunay!
- Yeni fırsatları görme zamanı!
- Yay burcunda Yeniay!
- Gücün sağlıklı kullanımını öğreniyoruz!
- Sevgi - Korku - Tutmak - Bırakmak
- Oğlak ve Akrep’ler dikkat!..
- Gündem yüklü!
- Nihayet olumlu enerjiler!
- İlişkilerde keskin dönemeçler!
- İyi bayramlar!
- Ekinoks, Terazi burcunda yeniay ve yansımaları
- İletişimde hız, ilişkilerde onarım zamanı
- Yine bir süperay, yine savruluşlar!
- İlişkilerle ilgili kararlar!
- Ha gayret, az kaldı!..
- Yaşam enerjimiz ve umudumuz yükselişte!
- Enerjiler dengelenmek istiyor!
- Kova’da Süperay ve Cumhurbaşkanlığı seçimi: Sorumluluklarımızı yerine getirme zamanı!
- Bayram haftasında duygusal ihtiyaçlarımız artıyor!
- Uğurlu bir Yeniay!..
- Duygusallığımız had safhada, gerçek yakınlıklara ihtiyacımız var!
- Duygularımız taşıyor!
- Hayatın ritmi yükselmeye başlıyor!
- Duygu dünyamızda yeni bir dönem
- Yengeç dönencesi ile yaz mevsimi başlıyor!
- Yay burcunda Dolunay!
- Sessizlik ve derinleşme zamanı!
- Taze enerjilere ihtiyacımız var!
- Mars direkt harekete geçiyor!
- Akrep burcunda dolunay!
- Olumlu ve olumsuz etkilerin sentezlendiği bir hafta!
- Kalıcı ve güven veren şeylere yöneliyoruz!
- Hoşgörü, anlayış ve nezakete her zamankinden çok ihtiyaç var!
- Terazi’de yılın ilk ay tutulması!
- Hareketli bir hafta!
- Sükunetimizi koruyalım!
- Koç burcunda ikinci yeniay ile sürpriz gelişmeler!
- İlkbahar ekinoksu ile yeni başlangıçlar!
- En önemli konu iletişim!..
- Harekete geçmeden önce bir düşün!
- Hayat “yavaşla” diyor!
- Balık Burcu: İdealizm, vizyon ve esinler!
- Sevgililer Günü haftasında sakin kalmakta yarar var!
- Merkür geri harekete başlıyor!
- İlişkilerde fırtınalar devam ediyor!
- Bilinçte yenilenme zamanı!
- Yengeç Burcunda Dolunay! Ve duygusal çıkışlara dikkat!
- Evrenden küçük bir mola!
- Geleceği yaratırken geçmişi arıtıyoruz!
- Dikkat, voltaj yükseliyor!
- İlişkilerde "Yeniden!" etkisi
- Dinamik bir haftadayız!
- Geleceği kucaklayın!
- Konuşuyoruz da acaba anlaşabiliyor muyuz?
- Duygusal girdaplar!
- Kendimize olan borcumuzu ödeme zamanı!
- Venüs'ün çağrısı
- Yılın son güneş tutulması!
- Hayat yavaşlıyor ve derinleşiyoruz!
- Bayram zamanı, bizi dengelenmeye çağırıyor!
- Hareketli ve sürprizli bir hafta!
- İlişkiler Yeniay’la yenileniyor!
- Hayata karşı yeni bir duruş ve yeni anlaşmalar!
- İlişkilerde kadersel dönüşümler
- Bilinmeyen sulara doğru!
- Düzen değişiklikleri geliyor!
- Yanılgılara dikkat!
- Kova burcunda ikinci Dolunay!
- Sabır ve dengeleri korumak gerekiyor!
- Vites yükseltiyoruz!
- Ruhsal büyüme yolunda!
- Hayatımızdaki tüm toksik etkilere veda zamanı!
- Ne dilediğinize dikkat edin!
- Duygusal kararlara dikkat!
- İlişkilerde sınav zamanı!
- Jüpiter bir yıl boyunca Yengeç'te!
- Her şeye rağmen umut!
- Kıpır kıpır bir hafta!
- Zoru başarabilmek!
- Nihayet rahatlıyoruz!
- Önemli yapılanmalara gidiyoruz!
- Enerjiler dengesiz, dolduruşa gelmeyin!
- Geçmişin yüklerinden kurtuluyoruz!
- Başdöndürücü bir hafta!
- Tutulma mevsimi başladı!
- Mucize zamanı!
- Beklenmedik gelişmeler!
- İlişkiler yangın yeri!
- İlişkilerde kritik bir dönemeç!
- Yeni başlangıçlar zamanı!
- Balık burcunda Yeniay: "Ayma" zamanı!
- Siz hangisisiniz?
- Dolunay’ın bize mesajı var!
- Her zamankinden dikkatli olmamız gerekiyor!
- İlişkilerin değişen dinamikleri
- Yeniay’da sırlar açığa çıkıyor!
- İlişkilerde yeni bir ritim!
- Dolunay'ın düşündürdükleri!
- Ciddi konular suyüzünde!
- Bir varmış, bir yokmuş...
- Kendime yeni bir ben lazım!
- Yeni artık eski oldu!
- Bu hafta dengeleri kurmak önemli!
- Evrenin ışıkları kalbimizi aydınlatıyor!
- Hayatımızdan çıkanlar olabilir!
- Yılın son ay tutulması İkizler'de
- Mantıkla duygular birleşiyor
- Akrep burcunda yılın son güneş tutulması
- Büyülü bir dünya
- Boğa burcunda Dolunay!
- Gerçeğin aynasında
- Yeniay ilişkileri aydınlatıyor!
- Karışık ve keskin enerjilerle "Gerilimden fırsata!"
- Dolunay'dan... Venüs - Mars'a!..
- Koşullar değişimle dengelenmeye götürüyor!
- Köklü değişimler haftası
- Yeniay değişimleri getiriyor!
- İstim üstündeyiz!
- İkinci Dolunay ile Ağustos'u uğurluyoruz
- Hedeflerimizi gerçekleştirebilecek güçteyiz
- Yeniay ile kalbimize doğru!
- Bu hafta hızlanıyoruz!
- Akıl ile kalbin düellosu: Aslan - Kova aksında Dolunay!
- Sezgilerinize güvenin!
- Eril enerji dişil enerjiye karşı!
- Olaylar bizi zorladıkça güçleniyoruz!
- Mars bu kez barış savaşçısı!
- Değişimler gümbür gümbür geliyor!
- Yeni'lenme yolunda...
- İletişimde sıkıntılar sürüyor!
- Merkür iş başında!
- İki ateş arasında!
- Ne durumdayız?
- Venüs geri gidiyor ama nereye?
- Anneliğimiz kutlu olsun!
- Venüs değişime çağırıyor!
- Enerjimiz yükselişte!
- Sakin olalım!
- Harekete geçiyoruz!
- Terazi burcunda dolunay
- İlerleme kaydediyoruz!
- Bu hafta karışığız!
- Geri giden Merkür ile yaşamak
- Dolunay yaşayacağımız bir hafta
- İlişkiler ilgi bekliyor!
- Oyalanmayalım!
- Hayal mi, gerçek mi: Neyin peşindeyiz?
- Hazırsanız her şey kolay!
- Olumlu başlangıçlar haftası
- İlişkileri şifalandırma zamanı
- Kendimizi zorlamayalım!
- Dengede kalma zamanı
- Yeni yılda yepyeni biz!
- Dev bir atılıma hazır mıyız?
- Kış gündönümüne girerken
- Ne kadar farkındayız?
- Yılın son tutulması
- İlişkilerimiz tazeleniyor...
- Yeni imkanlar bizi bekliyor!
- İş, güç, aile ve sorumluluklar…
- Büyük uyanışın kapısındayız!
- Köprüleri aşıyoruz…
- Önemli adımlar atıyoruz!
- Kendimizi geliştirmedikçe ilişkilerimizin de gelişmesini bekleyemeyiz!
- Koç-Terazi Aksında Dolunay Var!
- Aşırı uçlara savruluyoruz!
- Eylül’ü Yeniay ile uğurluyoruz!
- Dolunay’ın getirdikleri
- İlişkiler ve finansal durum alarmda!
- Değişimi hissetmeye başlıyoruz!
- Değişim kendiliğinden geliyor!
- Kendimize güvenmeye ihtiyacımız var!
- Sorunlara farklı çözümler üretme zamanı
- İlerleme zamanı…
- Kendimize ve sevgimize doğru…
- Sevgi ve aşka adanmış bir hafta!
- Gerilim yerini huzura bırakacak
- Merkür'ü uğurlarken...
- Zıtlıklara rağmen uzlaşmak
- Merkür geri gidişe başlıyor!
- Bahar havası gerilimlerle geldi!
- Tsunami içimizde!
- Kadınlar Günü’müz kutlu olsun!
- İlkbahara doğru...
- Ödeme günü kapıda!..
- Hangisini seçiyoruz?..
- Toplumsal konular ön planda!
- Kendimizi keşfe çıkarken…
- Hava elektrikleniyor; şimdi Kova zamanı!
- Yeni yıl hızlı değişimlerle geliyor!
- Kritik bir yılı geride bırakmaya hazırlanırken...
- Duygusal dalgalanmalara ve aşırılıklara dikkat!
- Önemli ilişkilerimize odaklıyız!
- Enerjimiz artıyor!
- Dalga boyunuzu ayarladınız mı?
- Ekim ayına fırtına gibi giriyoruz…
- Yazı geride bırakırken…
- Kendimizi ifade etme zamanı!
- Temmuz ayını zorlu bir hafta ile kapatıyoruz
- Daha iyiye doğru
- Temmuz’un en olumlu haftasındayız!
- 5 Temmuz-11 Temmuz Haftası
- 21-27 Haziran haftası
- 7 Haziran-13 Haziran haftası
- 31 Mayıs-6 Haziran haftası
- 24-30 Mayıs haftası
- 17-23 Mayıs haftası
- Merkür’ün gölgeleri altındayız!
- Geçmişin ayak sesleri
- Bu hafta geriye dönüp bakıyoruz
- Huzur bizi çağırıyor!
- Merkür Retrosuna hazır mısınız?
- Duygu dünyamızda salınımlar
- İlişkilerde dengeyi bulma ve bilinçte sıçrama (geçiş) dönemi
- Ekinoksla gelen:22 Mart-28 Mart Haftası
- Koç ile başlar her şey...
- Astrolojinin aydinlanmaya götüren güler yüzü
- KENDİMİZ OLMAK
- Farkındalığa Doğru
- Bütünlük, birlik bilincine doğru
- İlişkilere odaklandığımız bir haftadayız
- İç dünyamızın mesajlarına duyarlı olma zamanı!
- Havada elektrik var!
- Jüpiter artık Balık’ta!..
- Yılın ilk güneş tutulması: (14-17 Ocak Haftası)
- Yeni yılın ilk çalışma haftasındayız
- Yılın son haftasındayız
- Astrolojik olarak kış mevsimine giriyoruz!
- Mars’ın gölgelerine dikkat!
- “Endülüs’te Raks”
- Kurban Bayramı haftası
- Yenilenme, tazelenme süreci
- Haftanın genel durumu
- Kardeşim Marta
- Eylül nihayet bitti!
- Siz kendinizden ne kadar haberdarsınız?
- Yüzyılın Güneş Tutulması!
- İki haftanın dökümü
- Her şeyin temeli bebekliğimizde saklı
- Mayıs biterken…
- Her şey gerçekten yolunda mı?
- Anneler Günü yaklaşırken…
- Boğa zamanı başladı!
- Doğa ile bağ kurmak…
- Hangi mesleği seçersem, mutlu olurum?
- Aramızda neler oluyor?
- İşte ahvalim!
- Eril, dişil yönlerimiz…
- Sevmek mi, sevilmeyi beklemek mi?
- Merkür ileri harekette…
- İki yıldır birlikteyiz!
- Zamanın gerisinde kaldım!
- İnsanı anlamak...
- Bayram tatilinin ardından…
- Sevgiliniz ya da eşiniz sakın misojinist olmasın?
- Sevgi mi, ihtiyaç mı? Neden birlikteyiz?
- İlkokul arkadaşlarım…
- Tövbe etmek…
- Bu hafta astrolojik açıdan çok önemli
- Düzenin tuzakları ve tarafsızlık üzerine
- Sözün bittiği yer…
- Merkür geri gitmeye başladı!
- Çocuktan da boşanan babalar!
- Yaza geç kalmışız anlaşılan…
- “Dur!” diyebilmek gerek…
- Gecikmiş bir yazı...
- Güneş tutulmasının ardından….
- İlişkiler de hastalanır!
- Öfkenin sesi
- Teşekkürler hayat…
- Yaz demek bir parça dağınıklık demek…
- Yaz, çöpleri ve pislikleriyle geldi
- Arkadaşlık üzerine…
- Ardından…
- Hayat bir sınav mı?
- Seçimlerimiz bizi nereye götürüyor?
- Döndüm!
- Bu hafta kalbim yüklü...
- Özveri mi, gönülden beklentisizce vermek mi?
- Yalnızlık mı, kimsesizlik mi?
- Bir bahar kaçamağının düşündürdükleri…
- Öfke ile başedebilmenin yolları
- Karşımızdaki insan...
- Kendi hayatımızın dümeninde kim var?
- Satürn ve Depresyon
- Bu hafta gökyüzüne Venüs damgasını vuracak
- Mars yine Yengeç burcunda
- Sevgi, şefkat, yardımlaşmak üzerine…
- Balık-Başak aksının son tutulması
- Güneş burcu ve yükselen burç nedir?
- Değişim rüzgarını almaya başladık
- Bu hafta Merkür geri gitmeye başlıyor
- Bu hafta çok önemli bir eşikteyiz!
- Yaşadıklarımızdan öğrendiklerimiz
- Sorunlar çözülmez aşılır!
- Her bitiş yeni bir bir başlangıçtır aslında…
- 2007’yi geride bırakırken…
- 2007’yi geride bırakırken…
- Hayırlı bayramlar…
- İlişkilerde farkında olmadan yaptığımız hatalar
- Astroloji bir yaşam biçimidir
- An’da olmak…
- İçimizdeki bebek ne kadar narsist?
- Benim annem güçlüdür!
- Merkür düzelince her şey düzelir mi?
- Cumhuriyetimizin 84. kuruluş yılı hepimize kutlu olsun!
- Artık Akrep, yani değişim zamanı
- Bayram geri giden Merkür ile başladı
- Seminerin ardından…
- Steven Forrest İstanbul'da
- Sonbahar geldi, şimdi Terazi zamanı
- Sonbahar ekinoksuna giriyoruz!
- Bu hafta güneş tutuluyor!
- Başak burcu ve çevre bilinci
- Bu hafta ay tutulması gündemde
- Astroloji tarihinde gezinti…
- Evim evim güzel evim
- Huzur arıyoruz...
- Şimdi kabullenme zamanı
- Canım tembellik etmek istiyor
- İlişkiler zinciri…
- Barış Akarsu; bir yengecin ardından
- Geri giden Merkür’ün günlük yaşama yansımaları
- Yengeç burcu ve Ay'ın mitolojik öyküsü
- Yaşasın tatil!
- Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi…
- Londra’dan ağabeyim geldi!
- Mayıs ayı biterken...
- Gökyüzü bize neler söylemeye çalışıyor?
- Bir şey gündemdeyse, zamanı o zamandır!
- Doğum günüm yaklaşırken…
- Ay düğümleri ve bu hafta...
- İlişkiler ve 23 Nisan haftası…
- Danışmanlık hizmetini almak için en uygun zamanlar nelerdir?
- Çocuğunuz hayalci mi, gerçekçi mi?
- Dolunay'da kaçınızın canı sıkılmadı?
- Zor bir haftayı tamamlıyoruz!
- Güneş tutulması ve baharın gelişi…
- Konferansa gidiyorum!
- Haritalarımız kaderimiz mi?
- Korkunun ecele faydası yok…
- İlişkiler içimizin aynası
- Hiçbir şey tesadüf değil...
- Ne ekiyorsak, onu biçiyoruz
- En sadık olmamız gereken kişi: Biziz!
- Birlikle yolculuğa var mısınız?
anneoluncaanladim.com'u ziyaret etmek için tıklayın
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE